Sevgili Kuşlar

İki ay önce… Günlerden Cumartesi… Misler gibi bıcı bıcımı yapmış, otobüs durağında beklemekteyim. Tepemde bir ıslaklık… Talih kuşu tepemde dolanıyormuş, anlayın işte :)

İki gün önce… Günlerden Cumartesi… Misler gibi bıcı bıcımı yapmış, otobüs durağında beklemekteyim. Tepemde bir ıslaklık… Tek fark; farklı bir duraktayım bu kez ama ben yine banyomu daha yeni yapmış ve yine bir kuşun oyununa gelmişim :/

Aynı kuş mu bu acep :D Beni mi takip ediyor yoksa =))) Anlayan varsa beri gelsin :)

Milli piyango bileti mi almam lazım yani kuşların bu ısrarına dayanamayıp? Ya da ne? Yoksa çekim gücü yasasına göre tepeme pisleyen kuşları ben mi çektim üzerime? Evet, biliyorum, o kitapların yazarlarına göre buna da sebep olan benim! Düşünce gücümle yaptım ben herşeyi zaten. Evrenden özel sipariş verdim ben o kuşları, bilerek ve isteyerek :))

Peki, tamamen rastlantıysa, bu iki olayı da hemen geçmişe gömmeye hazırım ama ya değil de içinde benim için gizli bir mesaj var ve ben onu kaçırıyorsam bak inan çok üzülürüm :)

Lütfen rica ediyorum sevgili kuş… ya da kuşlar desem daha doğru olur :) Belki saçlarımın kıvırcık görüntüsü size kendi yuvanızı hatırlatıyor ama eğer ki amacınız sadece gönül eğlendirmekse lütfen bir daha uğramayın bana; çünkü saf yüreğimi yalancı ümitlerle kandırıp oyalıyorsunuz boşu boşuna :)))

Resim kaynak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 yorumlar

  1. Ben çok korkarım böyle şeylerin başıma gelmesinden o yüzden büyük ağaçların altından ve eminönüne gidince yeni caminin yakınından hiç geçmem :)

  2. jeliboncuk

    Canım benim yaaa gece gece güldürdün beni, Allah'da seni güldürsün emi:) bence sen genede bir milli piyango bileti al ne olur ne olmaz:D

  3. Sibel'in Hobi Dünyası . ..

    bence de bir bilet al hem düşünce günücü bir de orada dene, sevgiler güzel arkadaşım…

  4. Cheerful Demet

    Beyza'nın annesi – :)) Benimkisinde ağaç bile yoktu yaa yakınlarımda :D Şans işte :)))

    jeliboncuk – :)))) Amin… Tavsiyeni değerlendireceğim Jeli'cik :) Unutmazsam inşallahh…

    Sibel'in Hobi Dünyası . .. – Tamam :) Bu zamana kadar piyango, talih oyunlarında pek işe yaramadı ama bakalım *_*

    Telekinesis – Sen de beni güldürdün vallahi :)) Şaka mı o yaa :D

Gezinme