6 yorumlar

  1. babetler harika görünüyor ,ilgin için çok teşekkurler ,ben nete yeni gelebildim ,sanırım blogger sorunları çözüldü ,yani eski sisteme devam …

  2. Demet

    dikisdersi; Teşekkür ederim. Blogger sorunu çözüldü deniyor ama blogspot uzantıları hala açılmıyor, sanırım erişim engeli uygulamada hala devam ediyor…

  3. Canım selam,
    Siteni yeni keşfettim. İyi oldu rahatladım valla. Blogspot denizinden çıkan balıklardanım. Susuz kalıp çırpınanlardan. Blogspot açılacak diye bekledim ama malesef beklemeye devam. Biraz daha bekleyeceğim ama olmazsa sizin gibi com yapacağım. Yoksa balık ölecek :) Bende sizin gibi com adresi almak istesem ne yapmam lazım. Ücreti nekadar? Sayfada yükseltmelerde bir sürü seçenek kafamı karıştırdı. Bana yol gösterebilir misin?

  4. Birde wordpress’te blogspottaki gibi takip ettiklerimizin yazılarını görebiliyormuyuz yoksa ben mi bulamadım acaba? Çok oldum. :) Şimdiden teşekkür ederim.

  5. Demet

    suhuba; Yok canım, onu göremiyoruz ne yazık ki. Blogger üzerinden ancak takip etmeye devam edebiliriz ;)

  6. Demet

    suhuba; Tanıştığımıza memnun oldum canım. Sorularınla ilgili bir yazı yazmıştım daha önce, buradan okuyabilirsin. Yine takıldığın yerler olursa çekinmeden sor lütfen ;)

Gezinme