İstinye’ de…

Pazar günü eşim ve kardeşimle beraber İstinye’ ye gittik; benim amacım Canon’ u biraz gezdirmekti aslında :) Kardeşim de makinesini getirince oldu mu size iki tane fotoğraf makinesi *-* Umduğumdan daha da süper ötesi :))

Tahmin ettiğiniz gibi, kardeşim benim fotoğraflarımı çekti; ben de onunkileri :)) Yalnız kardeşim Canon’ una eklediği yeni lensle benim artık taşıyamayacağım bir fotoğraf makinesi yapmış kendisine :))

Neyse, ben kendi minik lensimle mutluyum; fotoğraf çekmeyi işkenceye çevirmeye gerek yok hem, değil mi? :p :))

Önce, kardeşimin objektifinden BEN;

istinye_1

Benim objektifimden KARDEŞİM;

istinye_2

istinye_3

Bu da hayali fotoğrafçı KOCA :))

istinye_4

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 yorumlar

  1. Hepiniz de cok sevimlisiniz:)) Sari puantiyeli tisort de;)
    Yalniz kardesindeki lens nedir oyle Demet’cim ya! Neler cekiyordur o, of of!

  2. Demet

    SvGLove; Teşekkürler Sevgi’ ciğim :) Sarı puanlı t-shirt: Kadıköy Pazarı – 5 TL idi sanırsam :)) Kardeşimdeki lensi ise sorma; her gördüğümde değişik bir fotoğraf makinesi zımbırtısı ile karşıma çıkıyor zaten; uzağı çekiyormuş ablası onunla :D

  3. Seni cici kıız çok tatlı olmuşsun gözlüklerini çok beğendim:)Biz de bir Kanlıca sefası yapalım dedik Çoko’nun henüz içinde bulunduğu 2 yaş sendromu yüzünden işkenceye dönüştü ben bol stresle evde buldum kendimi:(Yine de hayatımda olduğu için Rabbim’e şükrediyorum herzaman.Onsuz artık herşey boş ben de hee sana yorum yazmaya geldim kendimi anlattım:))

  4. Selam,
    Süper bu makine ya. Çok güzel. Haftasonu canon 500 ü denedim. O akşam ışıklarında olmasına darty içinde hende inanılmaz güzel çekiyor. Ben 350 ilk çıktığından beri alcam alcam diyorum. Ama alınca okadar paranın hakkını verip ilgilenmek lazım. Ben şu ara ilgilenemeyeceğimden erteliyorum ama fotoğraflarını görünce almaya karar verdik. 3-5 ay sonra inşallah. O zaman yardım isterim senden :)

  5. Ama ama ama olmaz ki!Böyle güzel fotoğraflar eçkilip de İstanbul özletilmez ki insana!
    Gerçekten ne kadar canlı olmuş fotoğraflar!Ellerinize sağlık!
    Sen fotoğraf kursuna gitmiş miydin Demetcim?

  6. hayatmelodisi

    ne güzel fotoğraflar bunlar bende isterim :) bu kardeşler hep böyle demek :)

  7. canım merhaba uzun bi aradan sonra çok özlemişim burayı ve seni:)) kardeşin objektifinden çıkan sağ fotoya bayıldım özellikle saçlar çok canlı ve özendirici gözüküyor:)) çok güzel çıkmışsın çabuk kaşı malum yerlerini;) öpüyorum demetcim seni..

  8. Demet

    Sihirli Kokosh; Teşekkür ederim canım :) Kanlıca’ ya gitmiştim ben de, güzel manzarası var; hatta sucuklu tostunu da çok sevdiğim bir yer var orada :)) Çocukla eminim zor oluyordur gezmesi, ama olsun, onların o şirin bakışlarına, masum tavırlarına değer :) Sen benden daha iyi bilirsin :))

  9. Demet

    Suhuba; Ne zaman istersen ;) Elimden geldiğince yardımcı olurum mutlaka. Ben de senin gibi makine alma işini uzun süre erteledim, maddi açıdan bir türlü denkleştirememiştim durumu. En sonunda, baktım, olacak gibi değil, gittim, aldım. Şimdi diyorum ki; keşke daha önce alsaymışım :) Fotoğrafa ilgin varsa süreyi uzatma derim; hayat akıp gidiyor, çekilecek birsürü kare var :))

  10. Demet

    Canan Bahadır; İstanbul seni çağırıyor Canan’ cığım, atla gel :) Fotoğrafları beğenmene de sevindim ayrıca *-* Gün ışığında çekilen fotoğrafların tadından yenmiyor :)) Yok canım, kursa gitmeye fırsatım olmadı. Gider miyim de bilmiyorum gerçi :)

  11. Demet

    tosbagalar; Teşekkür ediyorum çok :)

  12. Demet

    hayatmelodisi; :) Yeni nesil teknolojiye fazla yatkın :))

  13. Demet

    meyra; Meyra’ cığım, hoşgeldin :) Bugün yazını okumuştum mobil takılırken :) Döndüğüne sevindim, döner dönmez de buralara uğramana ;) Ben de seni çok özledim, girip girip baktım zaten bloguna; diyorum nerelerde bu kız… Boşverdin demek :) Dinlendiysen süper ;) Artık güzel yazılarından, fotoğraflarından mahrum etme bizleri ama :) Ayrıca, fotoğrafla ilgili yorumuna çok teşekkür ederim :) Ben de seni öpüyorum canım…

  14. Demet

    burcu; Teşekkürler Burcu’ cuğum :)

  15. çok tatlı çıkmışsın şekerim,maşallah sana!hele de yeni saçlarınla tam formundasın..çoooook beğendim..fotolar da harika çıkmış.ne güzel bir gezinti olmuş,kıskandım azıcık:)))

  16. Demet

    filizinevi; Çok teşekkür ederim Filiz’ ciğim :) Yeni saçlarımla çok rahatım gerçekten :) Hafiflemiş şekilde dolaşıyorum :D Zeliha’ na kavuş da sen, büyüsün azıcık; gel kızınla buralara gezmelere :) Yakınsınız hem ;) Sizin de fotoğraflarınızı çekerim ben o zaman ;)

  17. Demet

    ayca kostandof; :) Evet, o zaman uzundu saçlarım ve Canon’ um yoktu :) Şimdi saçlarım daha kısa ve Canon’ um var, hehe :D

Gezinme