Kelebekli Abajur

Hep bir kelebekli abajurum olsun isterdim. Sonunda oldu :)

kelebekli abajur_2

Cumartesi gecesi televizyon karşısında otururken, kahverengi süet kumaştan amaçsızca kestiğim kelebekler uçtu, uçtuuu ve abajurlarımdan birinin üzerine kondu :)

kelebekli abajur_1

Salonumun duvarındaki kelebeklerle büyük bir uyum oluşturan abajurumun yeni görünümünü pek bir sevdim ben :) Sadece abajurun ışığı ile uçuşan kelebekleri seyretmek de pek keyifliymiş ayrıca :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

34 yorumlar

  1. Ama çok güzel olmuş bu kelebekler,duvarla uyum müthiş olmuş.Ayrıca görseller de ojektifinden harika gözüküyor.Bayılıyorum ben senin fotoğraflarına canım ya.Mesela son fotoğraf sanki katalog çekimi gibi,maşallah..İyi geceler Demetcim…

  2. Demet

    zeynep&zeynep; Teşekkür ederim Zeynep’ ciğim :) Çerçeveyi ben de çok beğeniyorum; bir arkadaş ev hediyesi getirmişti; sanırım Boyner’ den alınmıştı *-*

  3. Çok tatlı olduğunu, ve duvarınlar çok hoş bir bütün oluşturduğunu söylemekle birlikte, ben yine bir benzerliğimizi söylemeye geldim :)
    Aynı abajurun farklı renginden var bende de, ve bende üstüne kendi yaptığım değil ama hazır aldığım kelebeklerden yapıştırmıştım. Zevklerin uyumu mu denir, kader ortaklığı mı bilmem. Hoş ama :)

    Öpüyorum.

  4. Demet

    Aktuelmoda; Hasibe’ ciğim :) Çok teşekkür ederim sana… Motive etti bak yorumun ;) Elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorum fotoğraflar üzerinde de; beğenmene çok sevindim *-* Sana da iyi geceler canım…

  5. Demet

    delibu; Edaaa :)) Gerçekten mii? *-* Çok hoş bir tesadüf olmuş bu :) Yoksa sen de mi Koçtaş’ tan aldın abajurunu? :) Zevklerimiz ortakmış, orası kesin ama abajuru da aynı yerden aldıysan buna kader ortaklığı da diyebilirim bak :))) Ben de seni öpüyorum canım…

  6. tek kelimeyle harika ben cok begendim canim…ellerine saglik, gule gule kullan…sevgiler..bu arada bende bayildim cercevene…:))

  7. Demet

    Ayten; Çok teşekkür ederim güzel yorumun için :) Sanıyorum; Boyner’ de çerçevenin benzerleri olmalı ;)

  8. Demet

    tala; Çok teşekkür ederim ;) Çok x 2 (biri abajur için, diğeri fotoğraf için) :*)

  9. Demet

    burcu; Ben de çok teşekkür ederim çooook :)

  10. Demet

    Suhuba; Teşekkürler :) Evet, yansıma gibi oldu :)

  11. Demet

    meyra; Çok teşekkür ederim Meyra’ cığım :) Ben de pek severim kelebekleri *-*

  12. Demet

    Canan Bahadır; Teşekkür ederim Canan’ cığım :) Ben de çok uydurdum duvarla :) Herhalde taşınırsam filan, sticker’ larımı da kurtarma derdine düşeceğim :p :))

  13. Demetcimm, bu abajur çok şık olmuş, eline sağlık…Yaratıcılığın sınır tanımıyor. (Maşallah diyorum burda veee ananemin deyimiyle “dilim taş altına” diyorum nazar değmesin diye… :) ) Fotoğraflar ve ışık da süper zaten, Aktuelmoda’ya katılıyorum katalog çekimi gibi olmuş. Zaman içinde belki vakit buldukça fotoğraf çekimleri de yaparsın he?

    Sevgiler

  14. Demet

    Derya; Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için Derya’ cığım :) Fotoğrafı da uzun vadede düşünüyorum aslında; belki ilerde bir kursla filan biraz daha profesyonel seviyeye taşıyabilirim, şimdilik herşey kendi imkanlarımla *-*

  15. Demet

    filizinevi; Teşekkür ederim Filiz’ ciğim :) Sen de bebişin odasına yapabilirsin aslında keçelerden neşeli süslerle ;)

  16. hayat güzel

    ayy çok güzel olmuş demetcim,ellerine sağlık:) salon duvarlarındaki kelebeklerle süper uyumlu olmuş:)

  17. Demet

    hayat güzel; Teşekkür ederim canım. Çok basit ama etkisi büyük bir proje oldu :))

  18. Yorumunu yeni gördüm Demet’cim :) Eveet açıklıyorum, ben de Koçtaş’tan aldım =D

  19. Demet

    SvGLove; Yaparsın ki sen ;) Ama lütfen yaaap ve blogunda paylaş Sevgi’ ciğim :) Baskı da yaparım bak :p :))

  20. Demet

    j.d.; Teşekkür ederim canım :) Çok uydular birbirlerine, evet *-*

  21. Kelebek deyince bende akan su durur biliyorsun kelebek sevdamı:)O yüzden beğenmemen mümkün değil.Gerçi senin yaptıklarını beğenmemem mümkün değil ya neyse:)

  22. Demet

    Sihirli Kokosh; Kelebeklerin cazibesi herkesi sarıyor sanırım :) Teşekkür ederim canım *-*

  23. =/= YAVRUTO =/=

    [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Bu abajurun krem rengi bende de var.Taklitler asıllarını yaşatır diyorlar ya.Bende bu güzelliği taklit ederek yaşatmayı uygun buluyorum.

  24. Demet

    =/= YAVRUTO =/=; Oh ne güzel olur :) Yapınca paylaş ama blogunda ;)

Gezinme