T-Shirt’ üm “Yaka”landı!

t_shirt_yaka2

Suçluydu bu t-shirt; “yaka”lanması lâzımdı, “yaka”ladım ben de onu :)) Nasıl? “Yaka” ladığıma değmemiş mi?

t_shirt_yaka3

Seviyorum böyle hızlı tamamlanan projeleri; 5 dakikamı bile almadı. Aklıma fikrin gelmesiyle yakayı t-shirt’ ün üzerine iğneleyip diktim ve ertesi gün de giydim :) Birkaç kez daha giydikten sonra belki yakanın uç kısımlarına uygun renkte kurdele de dikebilirim; hem bu şekilde farklı bir havası olur diye düşünüyorum.

t_shirt_yaka1

Geçen yaz t-shirt’ümü yakasız giymiştim; bu sene yakalı; kurdeleli olan da artık önümüzdeki yaza olsun *-*

T-Shirt: Mango (indirimlerden) – 5 TL
Yaka: Kadıköy Pazarı – 1 TL
——–
Yakalı T-Shirt: 6 TL ;)

Not: Fotoğrafta görülen tüylü gözlüğümü kaçıranları buradaki yazıma beklerim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 yorumlar

  1. İyi yakalanmış,iyi ki yakalanmış :) Fiyonk kurdela bilmem ama hani senin koca bir sürahi boncukların var ya onun içinden bir kaç uygun boncuk çıkar belki buna :) İyi akşamlar tatlım :)

  2. çok hoş olmuş ne iyi etmişsin de yakalamışsın! bu arada benim son posta bi baksana kıvırabilmiş miyim şu Picasa olayını. tabii benim fotoğraflar seninkilerin yanından bile geçmez ama…

  3. hahaa. şaka gibi yani. o yaka 1 tl. allahım çoruma getirseler, 10 tl derler valla:) çok güzel olmuş nasıl da tutmuş tonları tişörtle yakanın. güle güle giy canm

  4. Demet

    Aktuelmoda; Evet, iyi ki yakalandı canım :)) Ben bir dökeyim sürahiyi, bakalım ne boncuklar dökülecek içinden :))

  5. Demet

    Antigone; Teşekkür ederim canım. Senin fotoğrafların net, anlaşılır bence; öyle deme ;) Picasa ile de gün geçtikçe bak ne harikalar yaratacaksın ;)

  6. Demet

    burcu; Burcu’ cuğum, çok teşekkür ederim :) Doğru diyorsun, pahalı olur oralarda. Kaç gel bir gün sen de Kadıköy Pazarı’ na, kârlı ayrılacaksın ;)

Gezinme