Gelinin Ayakkabısı .. ♪ …

Cumartesi gecesi saat 01.00′ i geçiyordu ayakkabıları elime aldığımda. Zaten en parlak fikirler ya aklıma gecenin bir yarısı gelir ya da mesai saatlerinde onca işimin arasında :))

08.0712

Elime ayakkabıları alıp şu bağcıkları çıkarsam, yerine beyaz saten kurdele geçsem nasıl durur dememle başladı herşey… Bir anda baykuşlar köşeye itildi ve sadece kurdelenin nasıl durduğuna bakacakken ben, ayakkabıyı süslediğime şahit oldum :)) Zamansız bir şekilde elime alacağımı biliyordum da bu ayakkabıları; alır almaz da “Budur” diyeceğimi tahmin etmiyordum :)) Kendimi bile şaşırttım kısaca *-*

08.079

Spor ayakkabı olunca mevzû bahis, ne kadar şık durabilir endişesi içerisindeydim açıkçası. İşin içinden nasıl çıkarım diye düşünürken; süslemede yarım inciler yine kurtarıcım oldu. Gelinimiz göz alıcı birşeyler olmasını istediği için de incilerin aralarına minik parlak çiçekler serpiştirdim. Saten kurdelenin yarattığı fark zaten anlatılmaz, yaşanır :) Eşim her ne kadar fark olmadığını iddia etse de – onun aksini kasten sunduğunu biliyorum :) Zaten bana baykuşları unutturup, aklımı çelen de tamamen saten kurdeleydi *-*

08.0710

Düğüne iki ay varken ayakkabının süslemesini tamamlamam iyi oldu aslında… Son dakika birşeyler istendiğinde benden; geriliyorum ve o zaman kısıtlaması benim tüm enerjimi, yaratıcı fikirlerimi resmen çalıyor. İçime sinmeyen birşeyi de başka birine hediye etmem kesinlikle, çöpe atarım daha iyi… Kafam rahatken yapmalıyım ben birşeyleri; köşede hazır durmalı ve gidip gelip sevmeli, üzerinde oynamalar yapmalıyım bir süre daha :)) O yüzden, neden aylar önce nikâh şekerlerini yaptığımı soranlara, daha vaktimin çok olduğunu söyleyenlere gelsin bu paragraf, ben de baykuşlarımı yapmaya geri döneyim :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

32 yorumlar

  1. uçamayan cadı

    çok güzel olmuş yaratıcılığına sağlık :)

  2. Super olmussss. Gelininiz çok şanslı. Maşallah diyim nazar değmesin.

  3. Pehhh bulamadim soyle bir gorumce yanarim yanarim ona yanarim :))))
    Cok cici olmuslar ellerine saglik ;)

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    çok çok güzel olmuş ellerine sağlık tek kelimeyle bayıldım :)

  5. Hakikaten çok şanslı gelin,böyle marifetli bir görümceye sahip olduğu için.Çok cici olmuşlar tatlım,romantik şeyleri daima sevmişimdir.Bu arada fikrini çalabilirim ona göre.Prensesime da mi süslesem şöyle bir ayakkabı.Kurdela cidden çok iyi bir fikir olmuş…

  6. aynen canım, ben de son dakikada eli-ayağı dolaşanlardanım. o yüzden çok önceden planlarım yapacağım şeyleri. ayakkabılar süper olmuş bu arada. gelin çok şanslı!

  7. Tek kelimeyle harika olmuş. Ellerine, emeğine sağlık.
    Senin de dediğin gibi saten kurdeleler bile ayakkabıların havasını değiştirmeye yetmiş.
    Bu arada ne şanslı gelinler var :) Allah muhabbetinizi bozmasın.

  8. Demetcim , sen ne güzel bir insansın ….samimi içten yazıların ve paylaşımlarınla bu kanaate varmıştım….şimdi bir de şu emeklerini gördükçe doğru düşündüğümü bir kere daha anladım……dünyayı güzellik kurtaracak …kardeşin ve eşi için verdiğin bu çaba kopmaz aile bağınızı dilerim daha da güçlendirsin ….

  9. ellerine sağlık, çok güzel olmuşalar. saten bence de fark yaratmış, erkekler ne anlar ;P
    keşke eski haliyle yanyana koysaydın fotoğraflarını :)

  10. Demet

    uçamayan cadı; Teşekkür ederim, beğenmene sevindim :)

  11. Demet

    alonenes; :))) Gelin ayakkabıları aldı, gitti bile desem :D

  12. Demet

    A-H; :)))) Güldürdün beni *-* Teşekkür ederim çok :)

  13. Demet

    damla; Çok teşekkür ederim ben de :)

  14. Demet

    gizem; Çok sağol Gizem, çok mutlu oldum beğeni yorumları alınca *-*

  15. Demet

    benden bizden; :))) Bilmem, geline sormak lâzım :D Teşekkür ederim çok…

  16. Demet

    Aktuelmoda; Bütün fikirler prensese olsun ;) Mutlu olurum canım fikrin uygulanışını sende de görünce, sabırsızlıkla bekliyorum :)

  17. Demet

    Antigone; Hep diyorum, biz birbirimize benzeriz, bizi en iyi biz anlarız diye :)) Teşekkürler canım…

  18. Demet

    Nurcan; Amin… Evet, aynen canım kurdele bile başlı başına bir fark yarattı. Teşekkür ederim çok…

  19. Demet

    feyzan bilgir gürpınar; Çok teşekkür ederim :)

  20. Demet

    sezen; Ne güzel sözler, ne güzel bir dilek bu böyle… Çok teşekkür ederim Sezen’ ciğim, ben de senin samimiyetini, içtenliğini bıraktığın yorumlarda yürekten hissediyorum. Bu sözlere lâyık olabildiysem de ne mutlu bana :) Sen de iyi ki varsın arkadaşım *-*

  21. Demet

    Merve; Hehe :))) Canım, eski hâline ait bir fotoğrafı bir önceki yazımda paylaşmıştım, ordan bir tıkla müsait olduğunda ;)

  22. kübra çapoğlu

    [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    ayakkabılar çok güzel olmuş ellerinize sağlık, bende gelin ayakkabısı süslemeyi düşünüyorum ama giyecek kimse yok en kısa zamanda kendime gelin bulabilirsem süsleyeceğim inşallah :) bende saten kurdale yerine organze kurdale düşünüyordum ve en alt bölümünede bir alyans şeklinde süs yapmayı düşünüyordum belki sizede fikir olabilir. En son olarak nazar boncuğunuda bir kenarına iliştirin derim hem size hem gelininize nazar değmesin

  23. SÜPER OLMUŞLAR…BİRAZ UĞRAŞMAK VE HAYAL GÜCÜ İŞTE BUDUR.EMEĞİN OLDUĞU YERDE ZATEN Bİ GÜZELLİK Bİ ŞIKLIK VARDIR.eLLERİNE SAĞLIK ..:))

  24. Demet

    kübra çapoğlu; Verdiğiniz fikirler için çok teşekkür ederim. Organze daha dayanıksız olur diye düşündüm ben de satene göre. Ayakkabının altını evlenecekler listesi uzun olduğundan pek doldurmak istemedim :)) Ama nazar boncuğu olabilir, evet :)

  25. Demet

    Sibel; Teşekkür ederim :) Herkese de şans getirsin inşallah… ;)

  26. Demet

    Nazmiye; Çoook teşekkür ederim canım :)