Fethi & Serpil Düğün Fotoğrafları

IMG_2779

Kaldığım yerden yeni bir çiftin düğün fotoğrafları ile devam ediyorum :) Bu aralar çekimler üst üste gelince yoğunluktan buralara vakit ayıramaz oldum; ki elimdeki diğer işlere bile yetişemez durumdayım… Köşede tamamlanmayı bekleyen bir sürü yüzük yastığı bana bakarken aklımdan “Demetoloji Dükkan” ın detayları bir türlü çıkmayadursun ve ben tam o esnada yani şu an blogumu kıyısından köşesinden bir yerlerden yakalamaya çalışayım, iyi mi? :))

Kaç şeye yetişmeye çalıştığımı bilmezken ben, siz yukarıdaki paragraf içerisindeki denklemi çözebildiyseniz ne alâ *.* Zira, vaktimi en çok alan, yine de benim son zamanlarda zevkle yaptığım çarpı işine de kısa bir mola demek zorunda kaldım. Biriktirdiğim şablonlarının hasreti ile yandığım dergiler de bekleyiversin bir köşede :)) Çıktı mı size bir iş daha :))

Hıh, bir de sonuncusunu geçen sene yaptığım Demetoloji çekilişlerinden yinelemek istiyorum yakın zaman içerisinde ama onu da hangi araya sıkıştırırım, hiç bilemiyorum :))) Ve yine bir de yaptığım bu tarz fotoğraf çekimlerini “Bir Demet Fotoğraf” çatısı altında toplama niyetim de var… Uff, liste gittikçe uzuyor sanki :D

Yapılacaklar listesi ile gözünüzü korkutup sizi buradan kaçırmadan, yeri gelmişken size yaptığım fotoğraf çekimleri hakkında da kısaca bilgi vereyim. Öncelikli olarak bu sene itibari ile yaptığım çekimlerin hem kendimi bu alanda daha çok geliştirme hem de bir nebze de olsa ek gelir elde etme adına yapıldığı biline :) Zaten uzun süredir beni tanıyanlar – takip edenler bilirler; geçen yıl sıkı bir Canon 60D kullanıcısı olduktan sonra bu sene başlamak suretiyle özellikle bu gibi fotoğraf çekimleri yapmak planlarımın arasındaydı; ki çok şükür ben hazır olduğumun sinyalini verdikten sonra yeni çekim talepleri birer birer ajandama not edilmeye başlandı :) Yine özellikle bu sene için kendimce belirlediğim “makûl” çekim fiyatının ve şartlarının soranlar tarafından da cazip bulunması beni oldukça motive etti, onu da söylemeden geçemeyeceğim. Burda daha fazla detaya girmiyorum ama ihtiyaç içerisinde olanlar fiyat ya da kafanıza takılan başka sorular için benimle e-mail adresimden iletişime geçebilirler ;)

Eh, çok da uzatmadan konuda isimleri geçen eğlenceli çiftin dış mekan çekimlerinden birkaç kare paylaşayım. Daha fazlası için Demetoloji’ nin Facebook sayfasına uğrayabilirsiniz ;) Bu arada, son bir hafta içerisinde bana gönderilen mesajlara da dönemedim, affınıza sığınıyorum. En kısa süre içerisinde soruları olanlara dönüyorum – ilgilenmedim sanılmasın sakın ;)

Önce kuaförden birkaç kare… Burdaki çekimleri özellikle doğal anları yakalaması adına çok ama çok seviyorum :)

IMG_2321

IMG_2288

IMG_2306_2

IMG_2346

Ve dış mekandan… Yerimiz Emirgan Korusu idi. Özellikle haftasonları birçok gelinin istilasına uğrayan meşhur ağaçlık yer :)) Burda da kâh senaryolar yazarak kâh çiftin istediği pozları da göz önünde bulundurarak oldukça eğlendiğimizi söyleyeyim. Zaten ben fotoğraf makinesinin arkasında vaktin nasıl geçtiğini anlamayan bir tipim :)) Çift nikaha yetişmeleri gerektiğini söylemese ben fotoğraf çekmeye devam ediyorum :)) Bir de gelinlerin o saç – makyaj – kabarık etekler içerisinde daha çok yorulma ihtimallerini de göz önünde bulundurmak lâzım; ki en azından bu tarz yerlerde gelinin ayaklarında düz bir çift ayakkabının olması şart :)) Yoksa ulaşılan noktadan pek kıpırdamak istenmeyen bir sonuçla karşı karşıya kalıyoruz *.* Babet – spor ayakkabı; artık gelin kendini neyin üzerinde rahat hissediyorsa yanında olmalı :)) Özellikle çekim için anlaştığımız tüm gelinlere bunu hatırlatıyorum :D Beni uyaran olmamıştı vakti zamanında, telaşla topuklular üzerinde kalmıştım Yıldız Parkı’ nda. Eh boyumun kısa olduğunu ve eşime yetişme çabalarımı da göz önünde bulundurarak ayaklarımın halini siz düşünün :)))

IMG_2552

IMG_2588

IMG_2658

IMG_2664

IMG_2697_2

Ben olayın tasarım yönü ile de fazlasıyla haşır neşir olduğumdan çekimlere giderken kendim de ufak tefek aksesuarlar götürüyorum. Herkes fotoğrafının çekilmesinden çok hoşlanmadığından ve rahatlık = güzel kareler demek olduğundan oyuncaklarla yetişkinlerin aklını da çeliyorum diyebiliriz :)))

IMG_2776

IMG_2760

IMG_2887_2

IMG_3057

IMG_3108

IMG_3133_2

IMG_3146

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yoruma kapalı.