Emirgan Kırıntıları

emirgan_3

Ne Emirgan’ mış kardeşim; anlat anlat, bitiremedim :) Ama çantamın yüklü olduğunu söylemiştim baştan, değil mi? *-* Neler yoktu ki çantamda?

emirgan_2

Kavanoz mumluklar, Scrabble taşları, nostaljik şemsiye, renkli kayıklar, rüzgâr gülleri, sünger baskılar, gül topu, bıyıklar, dantelli çerçeve ve hatta vaktim yetmediği için daha fotoğrafını çekemediğim birkaç parça şey daha…

Çantanın içinden dökülenlerden atladığınız varsa, üzerlerine tıklayarak detaylı içeriklere ulaşmanız mümkün ;) Ben hepsini bir araya ancak toparlayabildim; evet, tam bir haftada :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 yorumlar

  1. Demet

    Antigone; Çok teşekkür ederim canım :) Motive oluyorum olumlu yorumlarla; kendimi geliştirmeye çalışıyorum fotoğraf konusunda da elimden geldiğince *-*

  2. Ne kadar cıvıl cıvılsın s en yaa hayranlıkla bakmamak elde değil.İç dünyan yaptıklarına yansıyor .Ben de cıvıl cıvıl olsun diyorum ama öyle değilim yaa ne biliyim galiba çok nostaljik,romantik bir tarzım var benim de öyle yansıyor.Eğer başkasına yapacaksam ve o kişi cıvl cıvılsa bak işte o zaman rengarenk oluyor kendime bu kadar olamıyorum.

  3. Demet

    Sihirli Kokosh; Herkesin tarzı farklı, evet. Ben renklerle oynamayı sevenlerdenim sanırsam :)

Gezinme