Ta-taaam! Lovely Shoes Siparişim Geldiii :)

Yaklaşık iki haftalık bekleyişimin ardından Lovely Shoes siparişime kavuştum :) Hele şükür :))

lovelyshoes2 copy

Favorim olan bu puanlı ayakkabıları çok sevdim :) Yalnız kalıbı biraz küçük olduğu için eğer ki ayakkabı birkaç kez giydikten sonra açılmazsa fazla kullanmaya dayanamayabilirim. Bu ayakkabıdan sipariş etmek isteyenlere tavsiyem; normalde giydiğiniz numaradan bir numara büyüğünü sipariş vermeniz olacak; ki ayağınız rahat etsin içinde.

lovelyshoes

Gelelim siyah ayakkabılara… Görüntüsü çok şık, kalıbı diğer ayakkabınınkine oranla biraz daha geniş ancak beni hayal kırıklığına uğratan birşey var ki; o da ayakkabının sağ eşinin derisinin üzerinde su lekesi görüntüsünde olan defo- resimde görebilirsiniz :( Sildim ancak geçiremedim (ucuz etin yahnisi sanırım bu da), geri de göndermekle uğraşamayacağım, sanırım bir süre bu şekilde giyer- ne de olsa yan tarafta ve yere yakın olduğundan çok göze batmıyor ancak ilerleyen günlerde ayakkabının sağ ve sol kısımlarına bir atraksiyon ekleyebilirim :)) Ayakkabı süsleme geçmişimiz de var neyse ki :))

lovelyshoes3

Eşimin ayakkabıları şansına çok güzel çıktı, mutlu- mesut dolaşıyor şimdi :)

Ayakkabılar dediğiniz gibi çoook süper kaliteli değil ne yazık ki – zaten kendi adıma öyle bir beklentim yoktu :) Yalnız yine de görüntülerinin hoşluğu ve çok fazla giyilemeyecek türden ayakkabıları bu kadar ucuza alabilmek mutlu ediyor insanı :)

Sonuçta puanlı ayakkabıya 150-200 TL vermem; ki kaç kere giyeceğim der, bırakırım. Böyle olunca işte, kıyafetlerimizle kombinleyebileceğimiz farklı alternatifler oluyor dolabımızda, hem ucuz hem de şık görünümlü…

Ufak-tefek memnuniyetsizliklerim olsa da, beklemesinin heyecanı, acaba nasıl olacak merakı ve kargo geldiğinde sanki uzaklardan hediye gelmiş gibi duyduğum sevinç beni yine bir gün Lovely Shoes sitesine yönlendirir, ben biliyorum :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

33 yorumlar

  1. hayat güzel

    puantiyeli ayakkabı pek sevimli:) siyah-beyaz olanı zaten çok beğenmiş,sipariş vermeyi bile düşünmüştüm…özel günlerde, düğün/nişan davetlerinde fln giydiğimiz ayakkabılar ayrı oluyo ve sadece bikaç kez kullanılıyo. bu ayakkabılar da öyle zamanlar için çok şık bi alternatif…güzel günlerde giy canım:) ben de heveslendim yine:)

  2. Cheerful Demet

    hayat güzel – Teşekkür ederim canım, darısı senin başına mı diyelim :)

  3. inanirsakolurbence

    Puantiyeli ayakkabına aşık oldum:) Güle güle kullan canım:)

  4. Cheerful Demet

    inanirsakolurbence – Çok teşekkür ederim canımmm :)

  5. lekeli ayakkabının siyah kısmılarını bir kat siyah ayakkabı boyasıyla boyasana çok güzellmiş ayakkabıların acaba kargoyu kutusuz yollamalarınımı istedin merak ettim?

  6. ♥ Made By Mİne ♥

    cok şıklar canım :) fiyatları nedir ?

  7. ♥ Made By Mİne ♥

    cok şıklar canım :) fiyatları nedir ?

  8. ♥ Made By Mİne ♥

    cok şıklar canım :) fiyatları nedir ?

  9. ♥ Made By Mİne ♥

    cok şıklar canım :) fiyatları nedir ?

  10. ♥ Made By Mİne ♥

    cok şıklar canım :) fiyatları nedir ?

  11. Cheerful Demet

    Sanemiko – Aklına sağlık :) Burda ne benim ne de ayakkabıyı gören arkadaşlarımdan kimsenin aklına gelmedi boyamak :)) Ben süs meraklısı olduğumdan hemen model değişikliğine gitmeyi düşündüm tabiii :D Eee, akıl akıldan üstün diye boşuna dememişler :)

    Canım, ayakkabılar kargo kutusu içerisinde geldi, 3 çift ayakkabı ayrı ayrı poşetlenmiş, topukluların ön kısımlarına eğilme olmasın diye de destek koymuşlardı.

  12. Cheerful Demet

    ♥ Made By Mİne ♥ – Naber? Nerelerdesin? :)

    Ben 3 ayakkabı sipariş vermiştim. Kargo ücreti dahil ayakkabının tanesi bana 35-40 TL civarı bir rakama geldi canım. Daha fazla ürün sipariş edersen ya da birkaç kişi beraber sipariş verirse o zaman birim fiyatı düşer tabii.. Bildiğim kadarı ile de maksimum 5 ayakkabı sipariş verilmesini öneriyorlar; gümrükte takılıyormuş yoksa…

    Ayakkbıların fiyatları da kargo ücreti hariç 10-15 USD arasında değişiyor…

  13. kargolar kaç günde geliyor birde diyelim 3 ayakkabı aldım ve 40 dolar tuttu kargo ücreti ne kadar eklenir? bilgilendirsen çok sevinirm.
    bu arada blogunu çok beğendim senin gibi renkli ve çok hoş :)

  14. Cheerful Demet

    ZeYnEp – Blogumu beğenmene sevindim, teşekkür ederim :) Kargo yaklaşık 1 haftada geliyor, en geç 10 gün düşünebilirsin. Kargo ücreti, ürünlerin ağırlığına göre değişir, ama yanlış hatırlamıyorsam ben üç ayakkabı için yaklaşık USD 35-40 civarı kargo ücreti verdim. Sitesine de bakabilirsin. Satın almasan bile almak istediğin ürünleri sepetine ekleyip ödeyeceğin net tutarı görebilirsin. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

  15. M¥PriNceSs

    Puanlı ayakkabılar harika canım keske biraz daha kalıteli yapsalarda bende alsam ya..Ben genelde gojaneden alıyorum..Blogumdada var zaten resımleri…Tavsıye ederim ayakkabıları hem ucuz hem kaliteli bence… ;)

  16. Cheerful Demet

    M¥PriNcessS – Tatlım tavsiyen için teşekkür ederim :) İlk ayakkabı krizimde bu alternatifi değerlendiriyor olacağım :)) Bu arada, lovely shoes konusunda haklısın. Resimleri satıyor…

  17. jeliboncuk

    canım uzun süre bloguna uğrayamayınca şimdi geziyorum eski postlarını.. Yazını okuyunca benimde aklıma gelmişti boyatmak hatta lostra salou gibi biryer varsa ikisinide al götür siyahlıyı boyasınlar, puanlıyı da kalıba sokup yarım numara büyütsünler… Öyle bir imkanın da var ben küçük gelen babetlerimi büyütmüştüm o yöntemle şuan çok rahatlar…

  18. Cheerful Demet

    jeliboncuk – Canımcım tavsiyen için çok teşekkür ederim, puanlıyı henüz giyemedim, dediğini araştırayım bari :)

  19. ayyy güle güle giy,ben de şu sıralar araştırmadayım da tr'de 37 giyen kişi chinaya göre 38 mi sipariş etmeli?

  20. Cheerful Demet

    Ayshenur – Teşekkür ederim öncelikle :) Ben tüm ayakkabı numaralarımı aynı şekilde sipariş ettim. Yani 36 giyiyorum, 36 numara sipariş verdim. Kalıbına göre değişiyor. Yarım numara kadar küçük olabiliyor onların kalıpları. Bir ayakkabı küçük geldi bu yüzden bana. 1 numara büyük sipariş etmekte fayda var diye düşünüyorum o yüzden ;)

  21. anladım cnm tşkler beni aydınlattıgın için detaylı inceleyince baska yerlerdede anlatmışsın aslında aynı seyi :)

  22. Cheerful Demet

    Ayshenur – Rica ederim, ne zaman ihtiyaç duyarsan… :)

  23. Anonymous

    Merhaba bende site hakkında bilgi almak ıcın yazdım bu bloğu gördüm.
    10 gün içinde geliyorsa ne mutlu.
    Seninkiler de çok hoş çok beğendim güle güle giy.Bugün vereceğim siparişi bende ama 36 gıyıyorum 37 mi vereyım ?

  24. Cheerful Demet

    Adsız – Teşekkür ederim… Adını yazsaydın keşke :) Aslında kalıbına göre değişiyor, mesela puanlı ayakkabımın modeli gibiyse sipariş vereceğin ayakkabı, 37 numara sipariş vermeni tavsiye ederim, yoksa aynı numara sorun çıkarmıyor.

  25. Merhaba ben adsız :) yani merve..
    Tekrardan rahatsız ediyorum benim ki çizme bot 5 cm topuğu var sence ne yapayım 37 mi vereyim ? dar gibi görünüyor..

  26. Cheerful Demet

    Merve – Memnun oldum tanıştığımıza :) Her ihtimale karşı 37 sipariş ver bence, büyük gelirse kalıp koydurursun içine, hem kalın çorapla filan da giyilebilir. Ama dar olursa çare yok :))

  27. Çok teşekkür ediyorum 37 de karar verdım bende..Bende çok memnun oldum tanıştığımıza görüşürüz.

  28. bende tam biraz önce pembelden sipariş vercektim ki, stokta kalmamış :)

    güle güle iyi günlerde kullan….

  29. Cheerful Demet

    Begüm – Benzerlerini çıkarırlar ama.. Sen takip et Begümcüm ;) Çok teşekkür ederim bu arada :)

  30. Merhaba, ben de bloguma hiç sipariş veren var mı diye yazmıştım öneri üstüne hemen senin bloguna geldim. Mantıklı görünüyor sipariş vermek şimdi. Ama bir iki arkadaşıma daha sorayım bari toplu gelirler en azından:)

  31. Cheerful Demet

    gulden – Merhaba, hoşgeldin bloguma :) Evet, iki kez sipariş verdim, 4 çift ayakkabı aldım :) En riskli olan düğün ayakkabılarımda hiçbir sorun yaşamadım, bir tanesi ayağıma küçük geldi. Birden fazla ayakkabıyı beraber söylersen eğer ya da toplu söylenirse 3-5 kişi, kargo ücreti daha ucuza geliyor. Ancak, ayakkabılar inanılmaz kaliteli değil, Çin malı işte :)

  32. selamlar, ben de bu ayakkabılar gitti gidiyorda gördüm cok begendim ama yazını okuyunca bu kadar ayakkabı delisi olup bu siteden habersiz olmamın kahrını yşıyorum suan :) ben de 36 giyiyorum ama 37 normalde cok buyuk geliyor karar veremedim şimdi bir de topuğu cok yuksek gozukmuyor ama 8 cm diye buldum bi yerde, cok yuksekse rahat edemem ben ya, kararsızım cok :S

  33. Demet

    Cansu; Puanlı ayakkabı çok yüksek değil ama diğer ayakkabının topuğu biraz yüksek ve her daim giyilebilecek türden değil. Bir de sana tavsiyem; eğer önü yuvarlak burunlu ayakkabı siparişi verirsen bu siteden, normalde giydiğinden bir numara büyük sipariş vermen, çünkü kalıpları genelde dar oluyor o tarz ayakkabı modellerinin…

Gezinme