Benim Kitabım :)

Kişisel gelişim kitaplarına olan merakım aşikar. Özellikle evren’sel konular son zamanlarda listenin başında, bilmeyen kalmadı sanırım :))

Aykut Oğut’ un “Evrenden Torpilim Var” kitabı ile iyice depreşen ilgim yeni çıkan kitabı ile bu aralar tavan yaptı yine…

canonlabenkitap

Siz bu fotoğrafı aynanın karşısında çekildiğimi düşünedurun; aslında fotoğraf kitabın ta kendisi *-* Kitabın içeriğine ne kadar uygun bir kapak seçimi olmuş, değil mi?

İsimsiz bir kitap… Senin kitabın… Kitabı her kapattığında üzerindeki ayna sana eşsizliğini ve herşeyin senin elinde olduğunu vurguluyor adeta.

Kitabı bugün aldım ve ilk kitabı gibi bir çırpıda bitecek gibi gözüküyor… Bitsin; yorumlarımla burada olacağım…

Not: Canon’ umla ilk poz da bir kişisel gelişim kitabının kapağında olacakmış; neye niyet, neye kısmet :) Belki de evrenden bir mesaj bu – olamaz mı? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 yorumlar

  1. bahar celenk

    kitabi bende merak ettim simdi :) fotograf cok yaraticiydi tebrik ederim

  2. Bende okumuştum ilk kitabı bunu almayı düşünmüyorum çünkü kişisel gelişim konularını hala sindiremiyorum. Evrenden iste olsun evrenle konuş, bu bana saçma geliyor daha doğrusu Allah inancı olan biri evren duy sesimi şunu şunu istiyorum diyemez ki. Bu soruyu sorduğum kişisel gelişim uzmanı neye inanıyorsan ondan iste demişti ama işin o boyutuna da girince içinden çıkamıyorum.

  3. Kitabı gördüm evirdim çevirdim ama ben bir türlü sevemedim kişisel gelişim kitaplarını :) Sanırım onları okumak için vaktim var daha.
    Aynalı kitap kapağı harika bir fikir ve gerçekten neye nasıl bakarsa baksın kişi karşısında kendini görüyor :)
    Fotoğrafın rengini beğendim çok güzel bir çekim olmuş canım ellerine sağlık.

  4. Ben de çok severim kişisel gelişim okumayı ama Aykut Oğut’u çok duymuş olmama rağmen henüz okumadım!Merak da ediyorum açıkçası!

  5. Gerçekten çok değişik ve yaratıcı bir kitap kapağı düşünmüşler =) Ben de merak ettim kitabı şimdi . . .

  6. Demet

    bahar celenk; Mutlaka almalısın diyorum :) Okudum, bitirdim; pişman değilim :))

  7. Demet

    moda_kesh; İnternette daha ucuza bulabilirsin, sanırım 21 TL’ ye satılıyor. Ben bekleyemediğim için kitapçıdan aldım tatlım :)

  8. Demet

    tosbagalar; Nerelerdesin sen? Özlemişim yorumlarını :) Aslında evrenden sipariş vermek biraz uç noktada, bu kitap temelde “İyi düşün, iyi olsun”, “güç senin elinde” mantığını işliyor, pozitif olmanın önemini vurguluyor, geçmişte beynimize kazınan, farkında bile olmadığımız kalıplaşmış kodların hayatımızı nasıl kaosa çevirdiğini açıklıyor bol örnekle. Ben hala şiddetle tavsiye ediyorum, bir şans daha ver istersen ;)

  9. Demet

    kitapcadisi; Sağol canımcım, fotoğrafımı beğenmene sevindim :)

    Bu yazarın kitapları o sıkıcı kişisel gelişim kitaplarından değil ama :) Bir dene derim ;)

  10. Demet

    Canan Bahadır; Canancım, kişisel gelişim okumaya ilgin varsa bir önceki kitabı ile başla derim ;) Pişman olmayacaksın.

  11. Demet

    Mekila; Evet, kitabın kapağı da içi de süper :) Tavsiye ediyorum…

  12. Kişisel gelişimi kendi başıma uygulamam için ilhamım bir türlü gelmiyor herhalde. Bu ışığı kendimde görürsem tekrar deneyebilirim.

  13. AYLA TÜRKDOĞAN

    kişisel gelişim ile ilgili yazıları bende çok beğeniyorum

  14. Demet

    AYLA TÜRKDOĞAN; Evet, insanın ruhunu dinlendiriyor, hayatın stresinden uzak kendinize geldiğinizi anlıyorsunuz.

  15. Merhabalar,nasılsınız?
    Bahsedilen kitap şuan elimde,kitabı çoktan okudum :) ve kitabımın adı ise ;istemenin,inanmanın ve pozitif enerjinin aynaya yansıyan gölgesi olarak koydum her seferinde aynaya bakıyorum :) ve hakikaten çok güzel bi kitap.Bakış açım değişti her şeye karşı,kitabın bana katmış olduğu ek değer:her şeyin sebebi de çözümü de kendimiz olduğunu gösterdi bana.Bu arada web siteniz çok güzel burda olduğum için mutlu hissediyorum kendimi…tşk ederim :)))

  16. Demet

    Nazmiye; Merhabalar, iyiyim, çok şükür :) Siz de iyisiniz umarım… Kitabı beğenmenize sevindim, ben de tekrar okumak istiyorum ama bir türlü elim gitmiyor. Bazen tazelemek gerekiyor; ki pozitif enerjimiz hiç azalmasın ;)) Güzel sözleriniz için de ayrıca teşekkür ederim, kendinizi burada mutlu hissetmenize ben de mutlu oldum :))

  17. Tekrardan merhabalar Demet,iyiyim ben de çok tşk ederim.Evet haklısın sahip olduğumuz bilgiler yinelenince bizde kalıyor :)
    bu arada güzel şöyle bol köpüklü bi kahve içimden geçiyor,bakarsınız siparişim gelir :)))

  18. Demet

    Nazmiye; :)) Afiyet olsun o zaman ;) Yine görüşmek dileği ile… Bol torpilli günler dilerim :)

  19. Çok çook teşekkür ederim,bol torpilli,huzurlu ,sağlıklı ve musmutlu günler diliyorum ben de.Görüşmek umuduyla…:)

Gezinme