İpteki Çamaşırlar : ))

IMG_4564

Çarpı işi yapmak benim için çekirdek yemek gibi birşey :) Çekirdeğin tuzu dudaklarınızı kavursa da bir türlü tabağın sonunu görene kadar bırakamazsınız ya, bu da onun gibi bir şey; gözlerimde çarpılar uçuşsa bile sonunu görmeden elimden bırakamıyorum bir türlü. Onun içindir ki, ne zaman başından ayrılmadan kanaviçe kitapları ve iplerle kendimden geçersem, yaptığım çalışma bitince aramıza mesafe koyuyorum bir süreliğine, tüm dergileri, bana kanaviçeyi hatırlatan herşeyi ortadan kaldırıyorum; ben yine farkında olmadan o kasnağın başında bulmayayım kendimi diye… O kadar el oyalayıcı, sonucu da o kadar muhteşem, gözlere bayram ettiren birşey ki bu; yapmadan duramıyorsun, yaptıkça başka şey yapamaz oluyorsun – bir yanın keyiften dört köşe olurken diğer yanın başka hiçbirşey yapamamanın acısı ile kıvranıyor :) Yok, yok abartmıyorum; gerçekten öyle – yani en azından benim için :))

IMG_4575

Son çalışmam da bir günde bitenlerden… Elimden bırakıp bırakıp tekrar başına geçmiş buldum kendimi.. Hadi şu ayıcığı bitireyim, emzik de ufakmış canım, çabuk biter, yarısı bitti nerdeyse, şu t-shirt bitince nasıl olur diye diye bir baktım önlüğe gelmişim. Aslında sevimli bir de bebek donu vardı ipte asılı :)) Onu ben şablondan çıkarttım, gözüme fazla uzun gelince ipi kısaltıverdim :))

IMG_4588

İşlemeyi yapmak güzel de sonra ne yapacağı düşündürüyor insanı; hep çerçeve içine mi koysam yoksa yastık mı diksem diye düşünüp duruyorum. Şimdi de ütüsünü yaptım, gidip gelip bakıyorum ipteki çamaşırlara :) Bu kez yastık kılıfı üzerine geçirmeye biraz daha meyilliyim sanki ama her an fikir değiştirebilirim *.*

Ben ne yapacağıma karar verene kadar siz detaylara göz atın ;)

Demetoloji Dükkan_2131

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 yorumlar

  1. Demet hanım gene güzel şeyler yapmışsınız. Umarım paylaşırsınız bizle yaptığınız yastığı.

  2. Demet

    Nur…; Yastığı yapalı çok oldu, bir türlü paylaşamadım burda. Aklımda, en kısa zamanda inşallah ;)

  3. Emeğinize sağlık :)
    Bende bu modeli bebeğime nevresim takımı yapmak istiyorum. Şablonu paylaşmanız mümkün mü.

  4. Demet

    gülçin; Ben bu şablonu pinterest hesabımda paylaşmıştım, demetoloji ismi ile albümlerimde bulabilirsiniz ;)