Hobi Köşem

IMG_4540

Bir süredir küçük odaya sığamadığım için salona taşındığımı yazmıştım. Odada boş bulduğum köşede böyle minik bir alan yarattım. Aslında gönlümden geçen tüm malzemelerimin, raflarımın aynı odada olması – her hobi severin hayali bu eminim – ama şimdilik pek mümkün gözükmüyor… Belki ilerde yeni bir eve geçebilirsek orda muradıma ererim diyerek şimdilik burada takılıyorum. Gerçi nedense o masada başlayıp odanın koltuklarına doğru yayılmam da söz konusu ama o kadar da olur, değil mi :))

IMG_4551

Bu kurabiye adamlar da puanlı keçeden, Sizzix makinesi ile kesip dikiş makinesinde kol kola diktim. Hem kolay bir proje oldu; hem de boş duvarı renklendirdi :) Sizzix gerçekten iyi ki almışım dediğim bir alet, daha çok kalıbım olsa fena olmaz ama o konuda da kendimi frenliyorum. Biraz çiçek biraz kurabiye adam, bir süre daha oyalar beni zaten :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 yorumlar

  1. Bembeyaz duvarlar için birebir, benim de duvarlarımda hiçbir şey yok, ben de birkaç şey düşünüyorum da tek eksiğim beceri :)

  2. çok güzel dizayn etmişiiin,küçük çekmeceli dolaba bayıldım,çok şeker :)

    sevgiler

  3. Ben de, aynı zamanda çalışma odamız olan mekanın bir köşesinde takılıyorum şimdilik. Hayalim, küçük de olsa sırf hobilerim için bir odam olması ve onu istediğim gibi dağıtabilmek!
    Sizzix makinesini okuyunca, herhalde yanlış yazmış Demet dedim; hiç duymamıştım böyle bir şey. Hobiler söz konusu olunca alet-edevat konusunda sınır yok galiba…

  4. Demet

    Ololi, En kısa zamanda hayallerine kavuşman dileğiyle canım… Alet – edevat konusunda haklısın, sınır yok vallahi :)

  5. Demet

    dilek; Basit şeylerle başlasan, aklına ne fikirler gelir – sen bile hayret edersin ;))