En Sevdiğim Dergiler ve Bu Ayki Yaratıcı Fikirler


En sevdiğim dergiler: Elele, Burda ve Evim

Her ay sonu yaklaştığında kitapçıların yolunu aşındırmaya başlarım :) Özellikle geçtiğimiz yıl Burda ve Elele dergilerinin hiçbir sayısını aksatmadan aldım diyebilirim :) Dergileri de atmam ayrıca, hepsini özenle saklarım. Yıllar geçtikçe ben onları nerede muhafaza edeceğim, bilmiyorum ama :)) Daha koca bir koli İzmir’ de annemde bıraktığım dergilerim ve ” Al artık şu dergilerini, yoksa atacağım ” diyen bir annem var :)))

Burda dergisinin bu ayki sayısında gösterilen şu çiçekli çantayı görünce bende şimşekler çaktı :))


Şu çantaya bir göz atın bakalım; aynı şimşekler sizde de çakacak mı?? :))


Bu çantayı beş ya da altı yıl önce acele bir şekilde bir gece eğlencesine giderken almıştım. Sanırım sadece bir, bilemediniz iki kez kullanmışımdır ama beyaz olduğu için hemen kirlendi ve benim için her ne kadar kullanılmayacaklar listesine alınsa da bir türlü elimden çıkaramadım. Sakla samanı, gelir zamanı diye boşuna dememişler. İşte o gün bugün :))

Yine Burda dergisinde anlatılan bu tüylü tozlukları ve mankenin üzerindeki yakayı çok beğendim. Kış bitmeden vakit bulursam uygulayabilirim.


Burda dergisinin hobi ekstra sayfalarını çok seviyorum :) Şu günlerimde benim için en yapılası ve içimi açan fikirler oluyor içlerinde :)

Şişelere giydirilen kazaklara Evim dergisi de yer vermiş ve çok da şık olmuşlar vallahi… Eski kazaklarımı kırpabilirim her an :))


Elele dergisinde ise mankenin yün çorabı dikkatimi çekmedi değil :) İnce çorapların üzerine bile giyilerek hem farklı bir görünüm elde edilebilir, hem de sıcak tutar :)


Son olarak, Elele dergisinin burç sayfasında benim gibi Yay’lar için yazılan güzel sözler de gözümden kaçmadı :)) Tahmin etmediğim o parasal imkanları dört gözle bekliyorum :) 4 Ocak’ a da ne kaldı şunun şurasında :)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 yorumlar

  1. MODAVESAİRE

    evet canım. bu ayki burda da süpper kıyafetler vaar:))

  2. moda_kesh

    demet bu evi m dergisini benim arşivime sen soktun çok sağol kanka:)elele benimde favorimdir

  3. beyazperde

    ben daha küçücükken BURDA dergisini annem her ay alıdı.bayılırdım.ordan dikilmiş birçok giysim olmuştur,çocukluktan,genç kızlığa kadar.hala çok beğenirim .

  4. Cheerful Demet

    beyazperde – Benim annem de :) Burda dergisine olan sevgimizin tohumlarını annelerimiz atmış sanırım :))

  5. Adını Sen Koy

    Bizde böyle dergiler yok malesef :( üzüldüğüm bi şey daha varki yay burcunun yanında akrep olması lazım onu göremiyorum :( Merak ettim valla :D

  6. Cheerful Demet

    Adını Sen Koy – Yok mu? Neden kii?

    Akrep – Tutulma, kardeşleriniz ve yakın çevrenizle ilgili çok taze ve olumlu gelişmelerin olacağını gösteriyor. Alacakları yeni sorumluluklar sizi mutlu edecek. Ufak seyahatlere çıkmak, başarınızı artırma yönünde kurslara yazılmanız için 4 Ocak sonrası çok uygun…

    Devamı Yay burcunun üzerinde fotoğrafta ;)

  7. Adını Sen Koy

    Annem dikişi bıraktı, uzun zamandır yapmıyor. Bi şey istediğim zaman dışarda ne güzel yapmışlar işte, uğraşma alırız diyor. Çeyizlik mutfak takımı işine girişeceğiz bakalım 1-2 ay sonra. Önce gündelik yemek takımlarımı alıyimde :D

    Ay inşallah bu gelişmeler çabuk olur. Abime güzel bi iş. Tabi bana da :) Son kısım şu anki durumuma en çok uyan heralde :( Teşekkürler cnm yazdığın için :)

  8. Cheerful Demet

    Adını Sen Koy – Benim annem de öyle der :) Bazı şeyler için evet, dışarısı uygun ama el emeğinin de tadı tartışılmaz :)

    İnşallah herşey gönlüne göre olur… Sevgiler…

Gezinme