Evde Yapılabilecek Yılbaşı Süsleri – Renkli Olanlarından :)

Yılbaşı süslemelerinde genelde kırmızı, gümüş, altın gibi göz alıcı renkler tercih edilse bile renkli olan süslemeler de göz ardı edilmemeli :) Hele de kolaylıkla evde yapılabiliyorlarsa *-*

renkli yılbaşı süsleri

1 numara üzerinden kaynak bölümündeki linke tıklarsanız, o sevimli ağaçların yapılış aşamalarına da ulaşabilirsiniz ;)

2 numaranın renkli çam ağaçlarına bayıldım. Her an ben de deneyebilirim *-* Yılbaşı olması şart değil, ben baharı karşılamak için bile kullanabilirim onları :))

3 numara ise strafor topların renkli kumaşlarla sarılması şeklinde yapılmış. Bu tarz süsleri şu an Japon Pazarı gibi ucuz malzemeler satan mağazalarda bulabilirsiniz; özellikle yılbaşı zamanı fazla fazla alıp farklı amaçlar için stok yapmakta fayda var – sonra bulmak zor oluyor *-* Ben nişan çiçeği yapmıştım meselâ bir tanesinden hatırlarsanız ;)

Öyle güzel şeyler yapıyorlar ki eldeki malzemelerden; gidip para verip de almak istemiyor insan; ki emin olun biz mağazalarda hazır satılan klâsik süslerden çok daha güzellerini yaparız ;) Azıcık zaman ve ilhamı teşvik edici ortam lâzım *-* Eh, ne diyelim o zaman – haftasonu ilhamınız bol olsun!

Kaynaklar; 1, 2 ve 3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 yorumlar

  1. Demet

    hayatmelodisi/gulin; Haftasonu fırsat bulursam belki hayata geçiririm :))

  2. Valla şunlardan yapabilip(dikiş felem bilgim yok) hepinize göndermek isterdim :(

  3. Demet renk renk çok güzel görünüyor hepsi…Sen yeni yıl gelirken paylaştıklarınla hepimizin içini kıpır kıpır etme konusunda kararlısın sanırım :)
    Bu arada bebekle ilgilenmekten günlerim şaştı biraz ama doğum günün bugünlerdeydi sanırım. Tarih konusunda yanılıyorsam kusura bakma… Sevdiklerinle birlikte mutlu, neşeli, sağlıklı, başarılı nice güzel yaşların olsun! Güzel yüzün hep gülsün! Sevgiler…

  4. Demet

    Ülkü; Aslında çok basit, yapabilirsin bence ;)

  5. Demet

    Nilhan (küçük mucizem); :))) Almasan bile minik dekoratif birşeyler tasarlayabilirsin belki ;)

  6. Demet

    Derya; Evet, yeni yıl gelirken hepimiz güzel şeyler düşünelim; ki güzel bir yıl olsun ;) Doğum günümü hatırlamana ise şaşırdım desem :) Çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için, çok mutlu ettin beni. Çok öptüm seni :)

Gezinme