Hobi Meydan; Hobiseverlerin Yeni Dergisi


Sizi yeni bir dergi ile tanıştırmak istiyorum; birkaç aydır kitapçılarda gözüme çarpıyordu ama kısmet ikinci sayısına imiş. Renkli tasarımı, birbirinden farklı hobi çeşidine yer vermesi pek hoşuma gitti doğrusu. Dergi üç ayda bir yayınlanıyormuş ve ikinci yani son sayısında amigurumi sevenler için sevimli bir ayıcığın nasıl örüleceğini anlatmışlar. Biraz daha kurcalayınca Forum İstanbul AVM içerisinde dükkanlarının olduğunu öğrendim; en kısa zamanda gidip ne var ne yok, kurcalamak istiyorum :)) Ama eğer siz çok uzaksanız ve bu güzel hobi malzemelerinden mahrum kalmak istemiyorsanız sizi böyle alabilirim. Bilgisayarımızın başında alışveriş yapabilmemiz için de olanak sağlamışlar ne mutlu ki :) Ve taksitli alışveriş dönemini başlatmışlar :))

İnternetten alışveriş deyince gözüme çarpan bir noktayı da sizinle paylaşmadan geçemeyeceğim: Biliyorsunuz, internet üzerinden el emeği ürün alışverişine ilişkin mini bir anket düzenlemiştim, atlayan olduysa hemen sağ kolondan ankete katılabilir, hala süremiz var :) Buradan edindiğim genel kanıya göre, internet üzerinden alışveriş konusunda sanki bazı korkularımız mevcut. Aslında bu sadece anketten edindiğim bir sonuç değil; gerek çevremde duyduklarım gerekse internetten alışveriş konusunda (özellikle lovely shoes hakkında) aldığım mailler beni bunu düşünmeye itti.

Aranızda internet üzerinde birşey görüp de almaktan çekinen arkadaşım var mı acaba, merak ediyorum? Öyle ise kendi bilgim ve araştırmalarım dahilinde internetten güvenli alışveriş yapmakla ilgili ne kadar bilindik olsa da gözden kaçabilen birkaç faydalı noktayı paylaşabilirim eğer ilginizi çekerse ;) Yorumunuz, sorunuz varsa beklerim.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 yorumlar

  1. moda_kesh

    valla canım benim internetten alımla ilgili yurt içinde bi çekincem yok ama yurt dışından hiç cesaret edemedim etsy falan nasıl istiyorum ama yapamıyorum o yüzden senin bi dahaki etsy siparişini bekliyorum sabırsızlıkla:)yancı olucamda:)

  2. Cheerful Demet

    moda_kesh – Evet canımcım, aklımdasın :))) Bir türlü ben de yeni sipariş veremedim aksilik :/ Bu arada, geçen ben sana firkete tokalar için Eminönü demiştim ya, ben niyeyse seni İstanbul' da gibi düşündüm o zaman – sonra dank etti :)) Ben gidersem Eminönü taraflarına alayım sana da ;)

  3. ben daha dergiyi alıp inceleyemedim ama mağaza kesinlikle süper!!!

  4. Cheerful Demet

    moda_kesh – Aklımdasın ;) Ama ne zaman giderim, bilmiyorum :) Yıl olmuştur neredeyse ben gitmeyeli çünkü :))

    Antigone – Evet, ben de çok beğendim. İnşallah yerinde de test edip onaylayabilirim :))

  5. All So Cute

    aaaa bu ayicigi ben yaptim :) seni tesadufen kesfettim ve bir baktim aaa dergi :) cok sevindim :)

  6. hobivakti

    İnternetten alışveriş yapmak açıkcası beni tedirgin ediyor. Kredi kartı numarası vermek istemiyorum ama buna rağmen laptop masası ve telefon almıştım. Herhangi bir sorun yaşamamıştım.

    Senin internetten alışveriş yaptığını biliyorum. Kredi kartımı kullanıyorsun? Sanal kartmı çıkarttın? Sanal kart nasıl çıkartılır? Dahamı güvenlidir?

    Bende zaman zaman internetten bişeyler almak istiyorum ama dedimya korkuyorum. :)(:

    san

  7. Cheerful Demet

    All So Cute – Gerçekten mii :)) Ben de seni bulduğuma çok sevindim ki *-* Bundan sonra takipteyim ;)

    hobivakti – Yorumun için teşekkürler canım :) Ben sorularını not aldım, bir postta bu sorularına cevap vereceğim yakında ;)

Gezinme