Evde Yılbaşı Esintileri

Zaten bu rüzgâr çok önceden esmeye başlamıştı içimde, biliyorsunuz :)

evde yılbaşı_5

Aralık ayı da geldiğine göre yılbaşı ağacımız da saklandığı köşeden çıkmalıydı artık – sinyallerini vermiştim *-*

evde yılbaşı_3

Kanımca öyleydi, eşime göre daha erkendi, aslında hiç gerek bile yoktu da neyse :) Ben eğleniyorum diye sesini çıkartmıyor, panayıra dönen evde yaşamaya çalışıyor şartlar elverdiğince :))

evde yılbaşı_1

evde yılbaşı_2

Başlangıç olarak bizde şimdilik böyle… Peki ya, sizde? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 yorumlar

  1. Şipşirin….Fotoğraflar öyle güzel ki içim açıldı.Ama çoook kıskanıyorum çook ;) 2 gündür zilyon tane fotoğraf çektim evin içinde elde var sııfır beğenmedim…Gece çektim gündüz çektim yok,bir türlü istediğim gibi olmuyor,bakalım ne zaman olucak.Öperim,iyi çalışmalar tatlım..

  2. Ne güzel olmuş evinin bu yılbaşı esintili hali… Ellerine sağlık, keyifle geçirin bu ayı.. Eşine de söyle hiiiiç erken değil, şunun şurasında sadece 23 gün süreceksin bu keyfi .. ne ki yani…

  3. yaaa bu erkeklerrr!!! herşey gereksiz onlara göre zaten:) benim kocam da “ne gerek var” tayfasından:) ben de yıl başı ağacı istiyorumm… çok kıskandım senii:)

  4. Aman yarabbim bu nasıl bir enerjidir böyle (maşallah ) Demetcim,hergün bu sayfaya uğrayıp yeni ve güzel şeyler buluyor olmak ne kadar mutluluk veriyor bana bilemezsin.İki bişey yazayımda emeğini takdir edeyim istedim. Kırmızılarla bu yılbaşı sıcacık geçicek belliki.Ben ise Boyner’in sitesinde gördüğüm tahta çam ağacını bulursam hemen alacağım.Fiyatıda şaşırtıcı derecede ucuz.Bi’gidip canlı canlı görmekte fayda var sanırım.Sevgiler..

  5. ne güzel ayrıntılar bunlar Demetcim,özellikle vazodaki ağaca bayıldım:)tadını çıkar bu güzelliklerin…

  6. Demet

    Aktuelmoda; Canım çok teşekkür ederim, fotoğraflarımı beğenmene sevindim, kendimi geliştirmeye çalışıyorum ufak çapta :)

  7. Demet

    Bahar ve kızısı Yağmur; Sana da o ruhun uğraması yakın o zaman diye düşünüyorum Bahar’ cığım ;)

  8. Demet

    cafenoHut; Değil mi yaa? Bizi biz anlarız zaten :) Erkeklerden birşey beklemek hata :)) Beğenmene sevindim Ayda’ cığım :) Sendeki esintileri de beğeni ile takip ediyorum ayrıca ;)

  9. Demet

    hayat güzel; Onları kendi haline bırakmak lâzım :))) Yılbaşı ağacı için sana Ikea diyorum canım o zaman, çok uyguna almıştık biz iki sene önce. Sonra belki süslemeleri sen yaparsın, elinde eminim o renkli keçelerden duruyordur ;)

  10. Demet

    tcanant; Canan’ cığım, güzel yorumun için çok teşekkür ederim, motive oluyorum böyle şeyler duyunca ve okuyan arkadaşlarıma da mutluluk vermek beni ayrıca mutlu ediyor *-*

    O dediğin ağacı ben görmedim desem :( Boyner’ e de kaç kez girdim son zamanlarda :))

  11. Demet

    filizinevi; Çok teşekkür ederim Filiz’ ciğim :) O süsü Paşabahçe’ den almıştım, boyu çok uzundu aslında ama ben kestim :))

  12. @Demet: Ben internet sitesinde gördüm 9,95 tl yazmışlar.Bide minik diye belirtmişler.Fiyatı görünce acaba ne kadar minik diye düşünmeden edemedim.Kozyatağı Carrefourdaki Boyner’ baktım ama orda yoktu.Karınca boyutunda olmasından korkuyorum açıkcası.
    Link : http://beta.boyner.com.tr/ProductDetail.aspx?ProductId=405011&ProductCode=516410415&ProductCategoryId=620&ProductCategoryId1=620 Şuan Wanted konumunda.Gören,bulan,rastlayan varsa bilgi versin lütfen.

  13. Demet

    tcanant; Canan’ cığım, eğer ki bahsettiğin ağaç benim Capitol Boyner’ de gördüğüm ise, bir karış birşey, tahtadan yapmışlardı. Seni hayal kırıklığına uğratacağım ama :)) Alıp en fazla biblo niyetine masa üzerinde tutabileceğin birşey yani…

  14. Ne güzel süslemişsin evini canım!Ben özellikle o kırmızı şapkalı kıza ve minik ağaca bayıldım!Eline sağlık!

  15. Demet

    Canan Bahadır; Teşekkür ederim canım :) O kırmızı şapkalı kızı Mudo’ dan aldım bu arada ;)

  16. anne adayı

    [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    sayfanızı merakla takip ediyorum rica ediyorum yanlış anlamayın ama noel bizim bayramımız mıydı ben kaçırmışım sanırım.yabancı arkadaşlarım var onlar bile niye kutladıklarını unutmuşlar.çok önemsemiyoruz diyolar.siz neden öenmsiyorsunuz ve neden kutlandığını biliyor musunuz değerli bayanlar.ne olur yanlış anlaşılmasın ama gerçekten merak ettim…

  17. anne adayı

    [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    selam herkese ve site yazarına.sayfayı büyük keyifle takip ediyorum.ama yorumlara anlam veremedim çünkü noel bizim bayramımızdı da ben mi kaçırdım anlayamadım.yabancı arkadaşlarım var onlar bile çok önemsemedikleini söylüyo yani bu hazırlıklar çokgereksiz göründü bana.artık insanlar neyi neden yaptıklarını bile sorgulamıyorlar.rica ediyorum neden kutluyolar neden çam ağacı koyuyo yabancılar değerli okurlar bi araştırsın bence.hiç ramazan bayramı.kurban bayramı kutlayan hristiyan görmedim.rica ediyoum yanlış anlaşılmasın gerçekten anlamıyorum birisi beni nazik bir dille aydınlatırsa çoooooook sevinirim.iyi akşamlar…

  18. Demet

    anne adayı; Yorumunuz için teşekkür ederim. Spam mail klasörüne düştüğü için geç fark ettim, kusura bakmayın lütfen. Açıkçası kendi adıma bir kutlamadan ziyade bir araç yeni yıl :) Ben zaten renklerle, süslerle uğraşmayı çok sevdiğim için bahane oluyor… Yoksa benim evim zaten hep yeni yıl havasında :)))

Gezinme