Akşam Bonusu: 7 TL’ lik Elbise

Evimin önünden araç geçmediği için her akşam iş dönüşü belli bir mesafe yürümek zorunda kalırım. Yol üzerinde ise beni cezbeden herşey durak noktam olur. Kredi kartı diyetim hala devam ettiği için bu aralar özellikle mağazalara uğramamaya özen gösteriyorum, uygun fiyatlar karşısında kendi kendimi alışverişe heveslendirmenin anlamı yok :) Ancak kendiliğinden karşıma çıkan süper ötesi fiyatlı ürünler olunca söz konusu, arada kendimi ödüllendirmem lazım gelir ki; bu durumda da zaten nakit hesabım devreye girer :)

Geçen hafta yine işten eve giderken nasıl olduysa diğer kaldırımı kullanayım dedim, sanırım her zaman kullandığım kaldırımda yürümek gözümün içine giren güneşten dolayı bir işkence olmuştu da o yüzden… Rutin davranışlarım vardır benim; eve dönerken aynı kaldırımı kullanmak, sabahları metrobüsle işe giderken cep telefonumdan e-maillerimi kontrol etmek, akşam yemeğinden sonra hemen Türk kahvesi yapmak, evden içeri girdiğim an üzerimdeki tüm takıları çıkarmak gibi, gibi :)

Bazen farklı bir harekette bulunmak gerekiyormuş. O gün o kaldırımdan yürümeseymişim böyle bir bonusu kaçırıyormuşum :) Meğer mağaza kapısının önüne dizilen elbiseler içerisinde tek küçük bedeni kalmış bu elbise benim kendisini almamı bekliyormuş da o çağırmış beni diğer kaldırıma *-*

Geçerken gözüme görüme giren 7 TL yazısı “Bir kurcalayayım bakayım” dedirtti bana. Önce bu elbisenin L bedeni geldi elime, dantel detayını görünce zaten “Benim olmalısın” diyerek bir ateşle saldırdım giysilere ve en arkanın bir önünde buldum onu :) Zaten neden aradığım herşey en alttan çıkar, onu da anlamam. Hep işyerinde aradığım dosya diğerlerinin altındadır mesela :))

elbise

Mağazadan içeri girip aynanın karşısında evirdim, çevirdim, vakit kaybetmeden kasaya yöneldim. “Denemeyecek misiniz?” diye soran kasiyere “Gerek yok” cevabını verirken zaten onun benim üzerime olacağını biliyordum :)

Elbise sonbahar sezonunda giyilebilecek türden ve tahminimce ön kısımda dantellerin hemen altındaki ufak defosundan dolayı indirimli satılıyor, etiket fiyatı 30 TL idi. Ama şanslıyım ki defo tam orta kısımda olduğundan onu bir broşla kamufle edebilme imkanına sahibim ya da minik bir fiyonk dikebilirim :) Bu şekilde hem diğerlerinden farklı olur, hem defosu ortadan kalkar ve fiyatını zaten göstermeyen bu elbiseye kimse artık 7 TL demez :) Söylemesem bilir miydiniz? *-*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 yorumlar

  1. Demet

    cafenoHut; Teşekkür ederim nohutçuk :)

  2. Ballı Demetim beniiim:D Afferim sana ama kurdeleli mi broşlu mu neye karar verirsen son halini üzerinde görelim sonbaharda tamam mı? Meraklı Suzy’yi merakta bırakma!

  3. vallahi elbise süper ama fiyatını düşününce süper ötesi:) çok kısmetlisin demetim ya:) sen bunu yaptığın güzel aksesuarlarla yakıştırıp cici cici giyersin:) güle güle giy,bizimle de paylaş fotolarını:)

  4. çok güzelmiş canım. ama ben defo falan göremedim. bir de suzy’ye katılıyorum, son halini üzerinde görelim ;))

  5. Demet

    SvGLove; Çok teşekkür ederim Sevgicim :)

  6. Demet

    Suzy; :) Tabii ki canım, mutlaka paylaşacağım ;) Merakta bırakmam seni *-*

  7. Demet

    hayat güzel; Evet, şanslı günümdeydim vallahi :) Havalar biraz serinlesin de giyip üzerimde fotoğraflayacağım canım ;)

  8. Demet

    filizinevi; Evet Filiz’ ciğim, gerçekten süper denk geldi :)Teşekkür ediyorum sana *-*

  9. Demet

    Antigone; Çok küçük birşey defosu canım; belli belirsiz… Fotoğrafta gözükmemiştir. Giydikten sonra fotoğrafını çektireceğim eşime; ikna edeyim de fotoğraf için :))

  10. Demet

    bahar; Evet, Bahar’ cığım; 7 TL inanılmaz bir rakam bu elbise için :)

Gezinme