Bu Hafta;

Geyiğiniz bol, neşeniz daim olsun :)

IMG_4633

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 yorumlar

  1. Hahahaaa ay sabah sabah güldürdün beni:)
    Senin haftanda aklından geçenlerin hepsini yapabileceğin bol bereketli bir hafta olsun, aklın yapamadığın hiçbir işte kalmasın:)

  2. merveakdeniz

    [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    canım bunları sen yaptıysan artık önünde eğilmekde yetmez :) harika görünüyorlar… Haftamıza umut kattın teşekkür ederiz… Bu arada sen yapmamış fotoğrafını da çekmiş olsam saygıyla önünde eğilmek konusunda hala hemfikirim:))

  3. mütiş ,kendini ne güzel geliştiriyorsun ne güzel çekmişsin verilen mesaj 10 numara:)ama ben sana küstüm hiç ziyaretime gelmedin:(bana ne bana neee küstüm işte:(

  4. Canım benim çok teşekkür ederiz! Senin de neşeli olsun haftan, mutlu olsun! (Hafta ortasında yazıyorum ama kusura bakma…)

  5. Demet

    cafenoHut; Özet geçeyim: Evet, haftaiçi hobisel anlamda çok verimli ancak haftasonum bir o kadar kesattı :) Dengeledik diyeyim :)))

  6. Demet

    merveakdeniz; Yoook, kurabiye olayının da içinde değilim ben :) Sadece fotoğrafçısıyım onların ;) Çok teşekkür ederim canım benim *-*

  7. Demet

    zerrininpenceresinden; :) Küsme bana lütfen; kendime bile uğrayamıyorum bu aralar ama sana geleceğim ilk fırsatta, söz :)

  8. Demet

    Derya; Aman ne önemi var; ben de haftasonu dönebildim :))))