Fermuarlı Çanta(lar)da Son Nokta : )

En puanlısından fermuarlı bir çanta daha diktiğimi söylemiştim ama sayının “bir” ile kalmadığından bahsetmemiştim sanırım :) Gerçi, siz biliyordunuz, değil mi? *-*

fermuarlı çantalar_6

Yeni kumaşları görünce, fermuar mevzusuna da bu kadar ısınmışken; bir tane, bir tane daha diyerek kendimi kaptırmış, gitmişim :))

fermuarlı çantalar_7

Tabii, her dikiş denememde yeni şeylerin farkına varıp biraz daha yol kat etmem de cabası *-*

fermuarlı çantalar_8

Yine zaman zaman aklıma takılanlar da oluyor ama sorularımı annemin gelişine bırakıyorum, şunun şurasında bir ay kaldı :))

fermuarlı çantalar_9

Artık şu morlu, çiçekli olanla puanlıyı (bakınız, hemen aşağıda) kendime alır, diğerlerini hediye verilmek üzere stok dolabına kaldırırım :)

fermuarlı çantalar_10

Yani, uzun lafın kısası; fermuar dikme konusu tarafımdan bu noktaya kadar getirilmiş olup bir süreliğine tekrar gündeme gelmemek üzere kapanmıştır. Hadi, hepimize geçmiş olsun :))

Favoriniz varsa yazın, merak ederim ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30 yorumlar

  1. mavi renkli puanlı kareli olana bayıldım..ne güzel renkler öyle..bahar gibi cıvıl cıvıl… hepsi çok güzel..

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    şu bahar dalı gibi içinin astarı olan pembeliyi bir de senin mor çiçeklini çok beğendim .. tam yazlık çantalar, ben bunu makyaj çantası yapardım yinede :)

  3. Demet

    yildiz; İçine elyaflı bir koruma dikilirse olur tabii canım ;)

  4. Demet

    sevgi; Teşekkürler Sevgi, beğenmene sevindim :)

  5. Demet

    merve; Evet, ben de makyaj çantası yaptım birini *-*

  6. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    ama ama ama bunlar çkk güzeeell =))
    en sondaki 2 tanesi favorim oldular bilee <3

  7. Alttan ikincide sağda en üstte içi görünenin içini çok beğendim been, ama ona haksızlık olmuş hepsi görünmüyoor :) Şaka bir yana cıvıl cıvıl, hepsi ayrı güzel Demet’cim. Senin bir şeyi tam öğrenene kadar uğraşma azmine hayranım.

    Sevgiyle..

  8. hepsi çok güzeller ellerinize sağlık. sizin kendinize ayırdığınız mor puanlının yanında salınan çiçekliye bayıldım bende. anlatım süper oldu yalnız :)

  9. Marifetli güzellik seni.. Mor puantiyeliyi kendine ayırmışsın eee tabi en tatlısı o çünkü. Genede ben iki favori gösterebilirim. İlk olarak ikinci fotoğraftaki pembe,mavi çiçekli. İkincisi ise büyük mor çiçekli.. Ellerine sağlık.

  10. Hepsi hepsi çok güzel ama mavi puantiyeli nazar boncuğu gibi çok tatlı olmuş.Güle güle kullan ..:)

  11. Nilhan - Küçük mucizem

    makinen var değil mi? elinle dikmiyorsundur.
    ben hepsine bayıldım. hele içiyle dışının ayrı kumaş olmasına bayıldım.

  12. suna songül

    Çiçekli olanı beyendim benım gibi çocugu olanlar anneler içine bebek bezlerini kayabılırler (Malum dışarı çıkınca yanımıza yedek bez almak zorundayız :))))))

  13. ayyyyy çok güzellerrr bayıldımmm… favorim ise üst üste dizmiş olduğun fotodaki siyah fermuarlı pembe olannn. harikalarrrr

  14. kesinlikle disi sal desenli olan ve ici sal desenli olan :)
    evet ben bir şal deseni hastasıyım :)

  15. betül kaya

    Hepsi o kadar uyumlu, o kadar tatlı olmuşlar ki bu benim favorim diyebileceğim malesef yok :) Renk uyumu süper ayrıca astarlarını da çok güzel uydurmuşsun. Bende şimdi bir tane dikmek için sabırsızlanıyorum. Bir an önce eve gidip dikiş dikmek istiyorum :)

  16. Demet

    dejavu; Yani benim kullandıklarım ;) Teşekkür ederim canım :)

  17. Demet

    delibu; Şal deseni mi? :) Onun içinden ayrı bir mini çanta daha diktim ama *-* Hakkını yemedik yani :))) Çok teşekkür ederim Eda’ cığım, beğenmene sevindim :) Azimli olmak iyi, evet ama bazen kendimi saçma şeyler için çok hırpalıyorum, biraz dozunu düşürsem fena olmayacak gibi :D

  18. Demet

    tuğba; Evet, sevdim bu anlatımı :) O kumaşı ben de çok severek aldım, elimde devamı var, birkaç şey daha dikmek istiyorum onunla, bakalım :)

  19. Demet

    =/= YAVRUTO =/=; Demek sen de benim favorilerimden birini seçtin ;) Teşekkür ederim canım, beğenmene çok sevindim :)

  20. Demet

    gizem; Çok teşekkür ederim Gizem’ ciğim :)

  21. Demet

    Nilhan – Küçük mucizem; Evet canım, dikiş makinesinde dikiyorum. Elde dikemem, imkansız :)) Çok teşekkür ederim bu arada yorumun için *-*

  22. Demet

    suna songül; İlerisi için aklımda olsun bu not :)))) Teşekkür ederim Suna’ cığım *-*

  23. Demet

    alonenes; Çok teşekkür ederim, çok mutlu ettin beni yorumunla :)

  24. Demet

    seerap; :) Kadife olanı beğendin demek sen ;) Onun bir de yastığını diktim, birkaç güne kadar paylaşırım; kumaşını daha net görürsün orda ;)

  25. Demet

    serrose; Heheh :D Güzel bir tanımlama olmuş *-* Ben de çok seviyorum şal desenini ;)

  26. Demet

    betül kaya; :)) Ben de işyerindeyken öyle görünce fotoğrafları, hemen eve gidip dikiş dikmek istiyorum – benzer haller yani :)) Beğenmene çok sevindim, astarlarını da beğenmişsin hem, ne güzel :)

  27. elıne saglık yavrucum hepsıde cok guzel olmus fermuarlarıda en az benım kadar dikmıssın dıkıs makınasını bu kadar ıyı kullanacagını acıkcası ummuyordum benden kocaman bır aferını aldın eeeeee nede olsa annesının kızı boynuz kulagı gecer atasözu dogrulandı kolay gelsın

  28. Demet

    mualla; Anne onayını da aldıysak oldum ben, yihhhuuu :)))