Renkli Ikea Düzenleyicisi

IMG_6960

Ikea hakikaten evimizin herşeyi, değil mi? :) Beni zamanında saklama kutuları ile tanıştıran, mağazadan içeri girdiğimde kendimi kaybettiğim, hatta uğruna araba + ehliyet almayı düşündüğüm tek yer diyebilirim :) Keşke daha kolay ulaşılabilir bir noktada olsaydı da kendisini daha sık ziyaret edebilme şansım olsaydı; zira bir erkeğe (kendisi koca kişisi olur) kalınca işim, mümkün mertebe uzak tutuluyorum böyle yerlerden, ben de kataloglara bakarak avutuyorum kendimi…

16.09

Bu düzenleyici de İzmir’ de yaşarken Ikea’ dan aldığım ilk ürünlerden sayılır. Öyle devasa gözüktüğüne bakmayın, aslında 9 çekmeceli olarak satılıyor; ben annemin evinde aynısından bir tane daha bulunca, geçen gitmemde onu da kendi evime transfer ettim… Yalnız çekmece adedi çoğalınca gözüme öyle ruhsuz gözüktü ki bu tahta parçaları; ön kısımları renklendirmeye karar verdim.

IMG_6946

Boya işleri ile aram pek iyi olmadığından ya da hiç bulaşmak istemediğimden diyeyim; aklıma ilk gelen keçelerim oldu. Yaptığım iş çok basit; çekmelerin ön yüzlerinin en – boy ölçülerini alıp oyuk kısımlarını da dikkate alarak keçelerden parçalar kesmek ve silikonla yapıştırmak :) Aslında ön kısmına etiket koymak için bölmeler yapmayı da düşünmüştüm ilk etapta ama üşengeçliğime geldi, kaplayıp bıraktım.

16.091

Yalnız keçelerden artan oyuk parçalarından mini parti bayrakları yapmayı ihmal etmedim :) Maksat her parça değerlensin, ortalık şenlensin :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 yorumlar

  1. süpersin demet…o kadar ikeaya gidiyorum ama hiç dikkatimi çekmemişti bu çekmeceler..ama böyle renkli görünce bu haliyle satılıyo sandım :) okurken bi yandan yarın gidip alim die de düşündüm.. böyle renkli süper olmuş..aslında bana çok lazım bundan..şeker hamuru kalıplarımı koymaya lazım böle…

  2. Demet

    esra kocabıyık; Ben alalı 5-6 sene oluyor aslında, hâlâ satılıyor mu bilmiyorum ama o saklama kutularının olduğu bölüme bakmakta fayda var :) Çok kullanışlı; ıvır – zıvır topluyor fazla fazla :) Ben de üst raflara kolyelerimi, tokalarımı; altlara da iğne, iplik gibi çeşitli hobi malzemelerini koydum :) Üç-beş tane daha olsa “Hayır” demem ama :)))

  3. Bayildim goruntuye. Sahsen ben usenirdkm keceleri tek tek kes yapistir v.s. Ama herkes ustasi oldugu isi kolay yapiyor tabi. Gule gule kullan ;)

  4. harikası canım ya! minik parçaları da atmamışsın. ben olsam keçeyle uğraşmaya üşenir boyardım direkt. ama bende bu çekmecelerden yok maalesef. ühüü ühüü üüüüüğğğhhh! buradan İKEA’ya sesleniyorum, yine üret bunlardan!!!

  5. Reangarenk insanın içini şenlendiriyor..
    Ellerine ve fikrine sağlık….

  6. Demet

    gülderen ocak; Bence de değerlendirmelisin ;)

  7. Demet

    alonenes; Çok teşekkür ederim, beğenmene sevindim :)

  8. Demet

    Antigone; Belki vardır yine canım, ben ne zamandır gidemiyorum Ikea’ ya…

  9. Demet

    Damla Sahin; Nedense benim böyle şeylerden hiç üşenmeyeceğim tutuyor :)) Teşekkür ederim çok…