Kişiye Özel Sevgililer Günü Hediyesi

IMG_7322

Hayrettin Bey birkaç hafta önce mailimden benimle iletişime geçip eşi için özel bir sevgililer günü hediyesi düşündüğünü söyleyince karşılıklı fikir alışverişimiz sonucunda böyle bir çerçeve tasarlamaya karar verdik :)

IMG_7328

Ebat olarak 24×30 cm olarak aldığım bir çerçevenin camını çıkarıp iç kısmına minyatür yastıklar ve bir adet de yorgan diktim. Yastıkların içine boncuk elyaf doldurdum, yorganın içine ise tabaka elyaf yerleştirdim. Kişiye özel olduğu için de yastıkların üst kısımlarına çiftin isimlerinin baş harflerini, yorgan üzerine de aralarında minik bir kalp eşliğinde çiftin isimlerini işledim.

IMG_7318

Temamız sevgililer günü olunca kaçınılmaz renk kırmızıyı kullandık. Ve bu tasarımla da beraber aklımda bambaşka fikirler belirdi tahmin ettiğiniz gibi :) Mesela çocuk odalarına çerçeve içinde tek kişilik mini yataklar, kız veya erkek bebekler için aynı şekilde, genç yatakları, vs. :)

İsteğe göre çift kişilik veya tek kişilik olmak üzere değişik versiyonlarını, yine kişiye özel olmak üzere farklı renklerde tasarlayabilirim. Hatta bu çalışmada renk kırmızı olup da çok boğmasaydı dantelli filan bir yatak takımı yapmak vardı hayalimde :) Bakalım, belki birine kısmet olur ilerde…

Bu ve benzeri bir tasarım çalışması sipariş etmek isterseniz demet@demetoloji.com adresinden benimle iletişim kurabilirsiniz. Bu arada ürünlerin fiyatlarını fotoğraf altlarına yazmamı talep edenler olmuştu. Fırsat buldukça “MADE BY DEMET” altında ürünleri listelemeye başladım. Henüz çok yeni… Biraz düzeni oturtunca duyuru yapacağım… Ancak yazının sonuna kadar okumayı başarabilen varsa bu mini haber onların bonusu olsun istedim :)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 yorumlar

  1. çok hoş fikir canım, ellerine sağlık. bu arada yeni fotoğraf makinanla da harikalar yaratıyorsun yine. ben hala bakınıp duruyorum. sanırım Nikon d90 alacağım. ama ne zaman?

  2. Demetcim senin yazarsın da ben sonuna dek okumam mı? yine harika iş çıkarmışsın, süper fikir.. Ben de oğlum Ali Erdem için düşünebilirim, şöyle bi tasarlayayım bi kafamda yine iletişime geçeriz inşallah.. sevgiler..

  3. Demet

    Antigone; Vallahi düşününce alınmıyor, ben de nasıl karar verip makinemi değiştirdiğimi bilmiyorum :) Bir cesaret girdim borcun içine, ödedik bile bir kısmını :))

  4. Demet

    Dilekce..; Tamam canım, ne zaman istersen, ben buralardayım ;) Teşekkür ederim ayrıca çok çok :) Ve Ali Erdem’ i de öptüm kocaman *.*

  5. çok harika bi tasarım ücret konusunda bılgi alabilirimiyim?