Geçtiğimiz Cumartesi

IMG_0648

Cumartesi günü Yıldız Parkı’ na gittik; ben ve fotoğraf makinem :) Bulduğumuz ilk modelle mutlu – mesut koca 4 saat geçirmişiz yeşilliklerin arasında… Şansımıza hava da öyle güzeldi ki; hafıza kartı dolu olduğunun uyarısını vermese bizim dönmeye pek niyetimiz yoktu :) Eh, o kadar anlattım, ben susayım da görseller konuşsun demeyi çok isterdim ama henüz Flickr hesabıma fotoğrafları yükleyebilme fırsatım olmadı… Ancak merak edenler Demetoloji’ nin Facebook sayfasında soluklanabilirler ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 yorumlar

  1. Nasılsın güzelim iyimisin. Ben ZîŞuuR bloğun sahibesiyim. Ayşegül`ün tavsiyesi üzerine geldim ve bana önermiş olduğu yazını okudum. “İzleyici Listenizi Yeni Alan Adınıza Taşımak” hakkında ki yazını okudum ama bu ayarı y a p a m a d ı m. Şimdi Google Friend Connect kısmını açıkçası anlayamadım. Acaba takip ettiğim blogları kumanda panelinde nasıl tekrar görebilirim. Şuan hiç bir arkadaşımın bloğunu göremiyorum :( . Bana yardımcı olabilirmisin canım. Mailim: zisuurblog@gmail.com.
    Sevgiler…

  2. Demet

    ZîŞuuR; Merhabalar, yorumunuz için teşekkür ederim. Yalnız öncelikle şunun altını çizmek isterim: Googl Friend Connect yani üye – izleyici eklentisi Blogger kullanmayan bloglar için kullanılmamakta, bahar temizliği adı altında bu servis kaldırıldı. Sizin kendi takip ettiğiniz blogları kumanda panelinde tekrar nasıl görebileceğinizle ilgili ne yazık ki fikrim yok, çünkü uzun süredir Blogger kullanmıyorum ben. Pek yardımcı olamadım ama :/