Online Ticaret Profesyoneli Yazıyor :)

Evet arkadaşlar,

Artık karşınızda bir online ticaret profesyoneli mevcut :)

Bangır bangır bağırdığım e-ticaret eğitimim bugün itibari ile sona erdi :)

Tabii eğitimin bitmesi demek aslında yeni bir başlangıç; yeni fikirlerle, yeni donanımlarla, daha emin adımlarla yola devam!

Kursa başlamadan önce eğitim hakkında ne düşünüyorsam, hala aynı düşüncelerimin geçerli olduğunu söyleyebilirim; hatta eksiği yok, fazlası var :) İçinizde e-ticaret, broker’lık gibi konular üzerinde eğitim arayışı söz konusu olan bir arkadaşım varsa Coproline şu an size tavsiye edebileceğim en güçlü eğitim kurumlarından biridir. Kurs yeri Mecidiyeköy’ dedir ve sürekli programlarının içerikleri güncellenmekte, günümüze uyarlanmaktadır. Hatta yeni açılacak grup için yeni dersler eklenmiş, onları da almaya gideceğim; zaten sene içerisinde istediğiniz kadar ders tekrarı hakkınız oluyor, yani her anlamda destek oluyorlar.

Eğer merak ediyorsanız, randevu alıp tanıtım sunumlarına katılın derim; eğitim bittiğinde sahip olduğunuz donanıma siz bile inanamayacaksınız; ki son zamanlarda aklımda çığ gibi büyüyen iş fikirlerinin temeli kendilerine aittir :) Tekrar teşekkürler Coproline…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 yorumlar

  1. yaseminkale

    hayırlı olsun demetcim… ticaret hayatında her zaman yanındayım şekerim. sen sat biz üretelim:))

  2. tebrikler demet'cim..uzak kalıyor bana aslında ama gitmek istedim bi an..

  3. hayırlı olsun canım,güzel haberlerini bekliyorum..

  4. Cheerful Demet

    yaseminkale – Çok teşekkürler canım, yanımda olduğunu bilmek güzel. Tamam, anlaştık :))

    Gul/İnn – Çok sağol canım, haftasonu kursları da var, bir konuş istersen. Bizim gruba Çanakkale' den gelen arkadaşlar bile vardı :))

    Filiz – Teşekkür ederim Filizcim, gelişmelerden sizleri de haberdar ediyor olacağım :)

  5. & Kitap Cadısı &

    Hayırlı uğurlu olsun canımcım güle güle kullan daha nice belgeleri ve başarılarını getirsin sana
    :D

  6. & Kitap Cadısı &

    Hayırlı uğurlu olsun canımcım güle güle kullan daha nice belgeleri ve başarılarını getirsin sana
    :D

  7. & Kitap Cadısı &

    Hayırlı uğurlu olsun canımcım güle güle kullan daha nice belgeleri ve başarılarını getirsin sana
    :D

  8. & Kitap Cadısı &

    Hayırlı uğurlu olsun canımcım güle güle kullan daha nice belgeleri ve başarılarını getirsin sana
    :D

  9. & Kitap Cadısı &

    Hayırlı uğurlu olsun canımcım güle güle kullan daha nice belgeleri ve başarılarını getirsin sana
    :D

  10. Cheerful Demet

    Kitap Cadısı – Çok sağol canım benim, inşallah…

  11. Sevgi Tuncer Dalgıç

    Demetçim ya;bu kursa aklım yattı ama fiyatı nedir acaba,bilgi verebilir misin bana bu konuda?

  12. Cheerful Demet

    Sevgi Tuncer Dalgıç – Aslında fiyat duruma göre değişiyor; yanlış yönlendirmede bulunmak istemem sana ama şunu söyleyeyim: Onları arayıp randevu alıyorsun, seni derslikte bir sunuma alıyorlar, eğer ki sen o sunum üzerinden onların sana söyledikleri süre içerisinde kayıt yaptırırsan belli bir yüzde oranında indirimden faydalanıyorsun. Diğer türlü indirim fırsatını kaçırıyorsun ama yine nakit ya da kredi kartından taksitli duruma göre değişiklik gösteriyor. Ortalama 2000 TL civarı diyeyim ben sana. Ama tabii şu an fiyatları ne durumda ya da sen görüştükten sonra sana ne yaparlar fiyat konusunda, onu bilemiyorum canım. Umarım fikir verebilmişimdir.

  13. Anonymous

    merhaba bende yorktrade kursunu bitirmistim 2004 te .ama pek memnun kalmadim.burasi icin ne dersin ayrica mumkunse notlarinin kopyalarini alabilirmiyim?

  14. Cheerful Demet

    Adsız – Merhaba, ben memnun kaldım açıkçası, tavsiye ederim. Yalnız ne yazık ki kurs boyunca pek not almadık; herşey uygulama buradaki eğitimler kapsamında…

  15. uğurböceği

    Ben bu e-ticaret eğitimini anlamadım :( Ne işe yarıyor ne yapılıyor kii..
    Ama size hayırlı olsun diyeyim..İstediğiniz bir olayı gerçekleştirmişsiniz,hayatta bundan güzel birşey olamaz.Allah bizede nasip etsin(isteklerimizi gerçekleştirmeyi)Hayırlısıyla devamı gelir inşallah ;))

  16. Cheerful Demet

    uğurböceği – Yorumun için teşekkür ederim. E-ticaret aslında çok geniş kapsamlı, internet üzerinde kendi ürününü satmaktan tut da ürün satmadan satıcı ve alıcı arasında köprü görevi görmekten, yurtdışında distribütörlük almaya kadar pek çok unsuru kapsıyor. Daha detaylı bilgi için bu link üzerinden bilgi alabilirsin; http://evdeofis.com/index.php/2009/09/23/e-broker-olarak-homeoffice-calismak-nasil-olur/ Senin de herşeyin gönlüne göre olmasını dilerim. Umarım fikir verebilmişimdir bu arada :)

  17. Adem Yosul

    [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Merhaba,

    İki hafta önce coproline seminerine katıldım.Berker bey sunum yaptı. Yalnız fiyat biraz yüksek geldi. Sunum sonunda kayıt yaptırırsam indirim olacağını söyledi. Neyse sadete gelmek isitiyorum .Alacağımı 6 haftalık eğitimin sonunda verdiğimiz paranın karşılığı fazlasıyla alacakmıyız? Kurs sonunda hayal kırıklığına uğrmak istemiyorum.
    Hele hele kazıklanmış hissetmeyi hiç istemem. Ayrıca kurs ücretdi dışındaki faaliyetler için ekstra ödemelerimiz olacakmı? Seminer katılım ücretleri, web sitesi hazırlarken alına host ve domain ücreti vs.
    Coproline da eğitim almış biri olarak sizin yorumlarınız bana ışık tutacak.

    Bol kazançlar!

  18. Demet

    Adem Yosul; Öncelikle geç dönüşüm için kusura bakmayın lütfen. Fiyatı biraz yüksek dediğiniz gibi. Aslında herşey biraz da ne beklediğinize bağlı. Verilen bol kazançlı örneklerden birinin kurs bitiminde kendi hayatınızda hemen yer almasını beklemek biraz hayal açıkçası. Konunun üzerine eğilmek, çalışmak lazım. Ben hali hazırda farklı bir işte çalıştığım için pek vaktim olmadı e-ticaretle ilgilenmeye ama o kurs sizin arayıp da bulamayacağınız birçok bilgiyi size hazır veriyor, bilgiyi kullanabilirseniz tabii ki kursa verdiğiniz para değer…

  19. ADEM YOSUL

    Merhaba,
    Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Sunumda ” The Entrepreneur” eğitim programı hakkında bilgi verildi. Aslına internetten para kazanma işiyle “Affilate Marketing” (Satış Oartaklığı)sayesinde tanıştım. Berke Beye bu durumdan bahsettim O da aban uygun programın bu olduğunu söyledi. Bunun dışında iki eğitim progreamı daha var. Siz hangi eğitim programına katılmıştınız? Hangisini önerirsiniz?

  20. Demet

    ADEM YOSUL; Ben online ticaret profesyoneli adı altında bir eğitim almıştım, yanlış hatırlamıyorsam 3 ay kadar sürmüştü – haftasonları gitmiştim. Diğer programlar hakkında fikrim yok ama birbiri ile ilintili olduğunu düşünüyorum…

  21. iyi geceler demet hanım ben bir şe ögrenmek istiyorum ben normalde çalısıyorum hafta ,ç, b,r gun izinim var sadece katılmak ıstersem haftada bır gunde olsa gıdebılıyormuyum ona gore egitim veriyorlarmı

Gezinme