Lovely Shoes’ dan Aldığım Gelin Ayakkabılarım

Bu sabah (daha doğrusu öğlen) güne lovely shoes konulu bir e-mail’ le başladım; lovely shoes kelimelerini aratıp o kadar çok soru soran mesaj aldım ki bu zamana dek; mesajı okumak için tıkladığımda sanırım kredi kartı ile ödeme yapıp yapılamadığını ya da ayakkabı kalıplarını irdeleyen sorularla karşılaşacağımı düşünüyordum – en popüler iki soru :) 
Mail’ i okumaya başladığımda yanıldığımı anladım; düğünü için kendisine ayakkabı arayan bir arkadaşım tesadüfen blogumu keşfetmiş, benim ayakkabılarımı çok beğenmiş, benim gibi ufak-tefek olan gelin adayımız ayakkabılarımı kendisine satıp satamayacağımı soruyordu.
Aslında zamanında düşünmedim değil, ama araya birşeyler girmiş, unutmuştum. Zaten topu topu iki kez giydiğim bu yüksek topuklu ayakkabılar hiç yıpranmadığı gibi farklı bir gün için de giyilecek gibi durmuyor… O nedenle, daha fazla köşede kalacağına, farklı bir gelinin ayağında hayat bulmasını tercih ettim; anlaştıktan sonra bir baktım ayakkabıları göndereceğim adres bana çok yakın – 5 dakika mesafe ya var ya yok :) Tesadüfün böylesi işte; internet üzerinde okuduğumuz blogların sahibi aslında burnumuzun dibinde olabiliyor kimi zaman :))
Yarın için anlaştık – aksilik olmazsa; ayakkabıları elden teslim alacak. Böylesi ikimiz için de çok daha iyi oldu; hem o da benim gibi en fazla bir, bilemedin iki kez giyeceği ayakkabılar için dünya para saçmamış oldu, hem de ayakkabılar köşede kalmayıp değerlendiği için ben sevindirik oldum :)
Ayakkabıları dolaptan çıkarırken de bir diğer ayakkabım ile ilgili aklıma birşey geldi; onu da diğer yazımda sizinle paylaşacağım. Lovely Shoes tutkunları; takipte kalın ;)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 yorumlar

  1. bENCEDE ÇOK MANTIKLI BİR DURUM..ÖYLE Kİ BİR YADA İKİ KEZ GİYME DURUMU OLUYOR…GELİNLİK İÇİN HELE..BEN KESİNLİKLE ALMAYI DÜŞÜNMÜYORUM ÖRNEĞİN..YADA ÇOK BEĞENDİĞİM İKİNCİ EL UYGUN BİRŞEY BULURSAM …. AMA AYAKKABILAR ŞAHANE..GİDİP ALSA ÇOK FAZLASINI ÖDEYECEKTİ :) ÇOK MANTIKLI BİR KARAR ŞEKERİM :)

  2. Cheerful Demet

    NİMO =) – Evet, canım; herkes mutlu oldu böyle :)

Gezinme