Akıbet-i Çekiliş :)

“Şu Demet de bir çekiliş yaptı, sonucunu açıklamadı, gitti” değil mi?

Yok, vallahi kimseyi bekletme niyetinde değilim, hiç de sevmem askıda kalan işleri ama gel gör ki üzerimden kamyon geçmiş gibi oluyorum bazen… Hele bu hafta başıma yapışan o ağrı yok muydu; bir ortalardan kaybolup bir gözüken… Feleğimi şaşırttı bana resmen. Evham yapıp felaket senaryoları yazmak istemesem de elime aldığım gazetedeki “Başı şiddetli ağrıyordu, hastahaneye gitti, beyin ölümü gerçekleşti” haberinin de pek içimi açtığını söyleyemeyeceğim. Nasıl da bulur beni, nasıl da çekerim üstüme öyle manşetleri… diyerek bir nokta koyuyorum bu paragrafa. Yazımızın ana fikrinden şaşmayalım lütfen :)

Çekiliş diyordum… Blogumun yan sütununda kısa bir bilgilendirme yapmıştım aslında, kaçıranlar olmuş sanırım, bir de buradan yazayım istedim. Henüz çekilişi sonuçlandırmadım arkadaşlar. Önce katılım kurallarını çiğneyen var mı, onları tespit etmem lazım geliyor; ki kimsenin hakkı yenmesin ;) Onun dışında, beni sürekli takip eden, yorumlarını esirgemeyen arkadaşlarım da şüphesiz çekilişe dahil ediliyorlar; başımın üzerinde yeriniz var *-* Ayrıca, bu çekiliş vesilesi ile bloglarında bana yer veren blog sahibeleri de var; ki onlara da buradan kocaman öpücüklerimi göndermek istiyorum; Sihirli Kokosh, Yıldızlı Makyaj, Buse’miz, by Antigone, Nalan’ ın Evi; ilginize ne kadar teşekkür etsem az :) Atladığım yok, değil mi? *-*

Eğer bir aksilik olmazsa, bu haftasonu çekilişi sonuçlandırıp kazanan arkadaşı burada duyurmayı planlıyorum, misafircilik oynamaktan fırsat bulabilirsem, kutuya birkaç sürpriz cici daha ekleyebilirim.

Sabrınıza ve anlayışınıza teşekkür ediyor, şimdiden kazanamayan arkadaşlarımı farklı bir çekilişle buluşturacağımı müjdelemek istiyorum ;)

Not: Son birkaç yazımın yorumlarına henüz dönemedim. Haftaiçi iftar yemeğine misafir kabul etmenin nasıl birşey olduğunu yarın anlayacak olan tam zamanlı bir çalışan olarak bu konuda da anlayışınıza sığınıyorum *-*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 yorumlar

  1. h.içi iftara misafirmi hiiii , en tırsdığım şey sen ne yaptın demetcim .

    valla h.sonu bile alamıyorum ben :( öncesinde temizlik yap sonrasında yemek valla hepsi olmuyor bende
    sana kolaylar gelsin canım

  2. Önce rica eder sonra çok ayıp tarih verdiysen çekilişide zamanında yapsana kardeşim derim :))) farketmez bize çıkmaz nasıl olsa bekleyyoz :) geçmiş olsun bende 3 gün ağrı çektim şimdi iyiyim ay sanki nasıl oldun diey soran olduda :))

  3. Ben de seni kocamaaaan öpüyorum canım arkadaşım.Sabırsızlıkla da çekilişi bekliyor ve katılımın az olduğuna açıkçası sevindirik oluyorum ki bu şansımı sanırsam ikiye katlar değil mi?:))Ne kadar bencilim :))ama ben hiç hediye kazanmadııım:(Bravo çalışıyorsun ve hafta içi misafir alıyorsun tebrik ederim eminim döktürürsün ama ne olur bu kez mamaların hepiciğini çek:)Muahhh

  4. Demet

    yildiz; Zor oldu biraz canım, doğru diyorsun. İlk ve sondu dermişim :)) Çalışırken, hele İstanbul trafiğinde çok zor haftaiçine misafir almak, ben atlattım, gitti :))

  5. Demet

    Ülkü; :) Ben aslında çekilişi o gün yapacağım dememiştim, katılım tarihini o gün sona erdiriyorum demiştim ama anlaşılmamış sanırsam :) Bu çekiliş sonuçlandı dün zaten, bir dahaki çekilişe daha çok şansın olur inşallah ;) Bu arada sana da çok geçmiş olsun, baş ağrısı çekilmiyor…

  6. Demet

    Sihirli Kokosh; Bu kez sana çıkmadı canım, bir dahakine şansın bol olur umarım diyorum… İftar davetinden tek bir fotoğraf çekmeye fırsatım olmadı, biliyor musun :( Haftaiçi olunca; koşturmaca içerisinde geçti… Detayları yeni yazılarımda anlatağım ama ;)

Gezinme