Atlantis Tablo İle Hediye Çekilişi (Kapandı)

Uzun zamandır bloğumda hediye çekilişi yapmıyordum, niyetim vardı ama bir türlü vakit ayarlayamamıştım. Atlantis Tablo benimle iletişime geçince burada düzenlemek istedikleri çekilişi de seve seve kabul ettim :) Bu arada, bu bloğumun ilk sponsorlu çekilişi oluyor – heyecan yaptım :))

Çekilişi duyurmadan önce de siteyi kendim gezdim ve tablolara göz attım. Şu beşliyi çok beğendim. Kimisini hayalimde salona, kimisini mutfağa, kimisini de hole astım ^_^ Ama sanırım ilk tercihim şu ortadaki çiçekli :)

Son Güncellenenler2

Neyse, lafı fazla uzatmadan, gelelim çekilişin detaylarına;

1 – Çekilişi kazanan kişi, istediği 30×40 cm ya da 30×45 cm ebatlarındaki bir tabloyu firmanın web sitesinden seçebilecek.
2 – Çekilişe katılmak için yapmanız gereken şey, firmanın Facebook sayfasını beğenmek ve bu yazının altına yorum bırakarak katıldığınızı not düşmek. Facebook üzerindeki ad – soyad bilgilerinizi de yazarsanız çok iyi olur.
3 – Eğer ben +1 ek hak kazanmak istiyorum da diyorsanız bu çekilişi bloğunuzda duyurun ve yorum bırakırken bunu da blog adresinizle beraber belirtin. Yalnız bu zorunlu değil ;)
4 – Çekilişe son katılım süresi 08.09.2014 Pazartesi günü saat 00:00′ dır. Süre bitiminden sonra bu yazı yeni yorumlara kapatılacaktır.
5 – Sadece bir kişi çekilişi kazanacak ve kazanan kişiye beğendiği uygun ebatlardaki tablo firma tarafından kargosu da ücretsiz olarak gönderilecektir.
6 – Bol şans! En çok isteyen kazansın ;)

Bu arada, firma hakkında da kısa bir bilgi paylaşmak isterim;

tablo[2]

* * *
2000 yılından beri kalitesinden ödün vermeyen Atlantis Dekoratif Ürünler şimdi de yeni ürünleri ile atlantistablo.com markası altında sizlerin beğenisine sunuldu. 1. Kalite ürünlerimiz ve teslimat hızımızla en iyi hizmeti sunabilmeye devam ediyoruz. Firmamız; toptan Canvas Tablo, Yağlıboya Tablo, Çubuk Çerçeve satışıyla Türkiye genelinde 1.000 den fazla bayii noktasında hizmet vermekteyiz. İnternet satışlarımızda ise size daha kolay alışveriş sunabilmek için web sitemizi anlaşılabilir ve kullanışlı hale getirdik.

Web sitemizde farklı kategorilerde bir çok tablonun yanı sıra kendi tablonuzu kendiniz tasarlayacağınız bir uygulama geliştirdik. Senin tablon bölümünden fotoğrafınızı yükleyip, istediğiniz ebatlarda seçerek sipariş verebilmektesiniz.
* * *

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

41 yorumlar

  1. Öznur gökkuş

    Beğendim, katıldım. Öznur Yalın Gökkuş

  2. gülşah dinler duman

    Sayfayi begendim, paylastim ve katildim ☺ gülşah dinler duman

  3. Sayfayı beğendim, paylaştım ve katıldım :)) Ezgi Bayrav Adar

  4. Pingback: Atlantis Tablo… | Love and Smile

  5. Sayfayı beğendim, hediye bize çıkar umarım :) sevgiler

  6. hatice yanarsönmez

    Sayfayı beğendim, katıldım sevgili demet facebook ismim “Hatice Koz Yanarsönmez”

  7. hatice yanarsönmez

    Sayfayı beğendim, katıldım sevgili demet facebook ismim ” Hatice Koz Yanarsönmez “

  8. Pingback: Çekiliş Var… | minik kuşum gül-se

  9. ilknur Edguer İnce

    beğendim katıldım…. heyecanla bekliyorum… en çok isteyen benimmmmmmm :)

  10. seher aydın

    facebook sayfasını seher uslu aydın adıyla beğenip katıldım.

  11. Merhaba,
    bende çekilişinize katılmak isterim.Facebook ta Gamze Özen Ay olarak takip etmekteyim.

  12. yorumlara kapatmamışsın banane ben de begendim :)
    tamam tamam zaten ben yorumcuyum zaten bana çıkmaz, arkadaşlara bol şans :D