Renkli Bir Haftasonu Olsun :)

renkli_haftasonu
Daha düne kadar yağmurlardan sıkılmış bir halde yaz mevsiminin bu sene gelip gelmeyeceğini merakla beklerken, güneş biraz yüzünü gösterip de terletince bizleri serinleme telaşına düşüveriyor, oflayıp puflamaya başlıyoruz.

Hiç de tatmin olamayız zaten :) Yaz gelir, sıcaklardan şikâyet ederiz; kış gelir, soğuklardan… Bir arkadaşım “Gökyüzüne klima takmak lâzım” demişti de o bile çözüm değil bence :) Vücut ısıları birbirini tutmayan; aşırı üşüyen ve aşırı terleyen kaç tane insan vardır; herkesi mutlu etmek yine ne mümkün :))

Biz bir ofiste avuç içi kadar insan daha ortak noktayı bulamamışken ve yıllardır bunun hiçbir firmada sağlanabildiğine daha şahit bile olamamışken ben… Neredeyse 10 sene! Bırak herkesi kendi haline en iyisi *-*

Hem korkarım ben öyle gökyüzüne klima filan takarlarsa; kumandası hiçbir zaman benim elime geçmez onun, bilirim :D Ya ölesiye üşür, ya da eririm ondan sonra :)) Dereceyi yükseltmelerini ya da düşürmelerini istediğimde de “Bu merkezi sistem” derler, otururum aşağı :)))

Eh, neyse ki bunun gerçekleşme ihtimali sıfırın da altında, korkum yersiz :) En iyisi sonbahar mevsiminin tadını çıkarmak. Ama yine renklerden kopmamak…

O zaman, ne diyelim? Renkli bir haftasonu olsun hepimize ;)

Not: Fotoğraf İstinye’ den

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 yorumlar

  1. evet evet kesinlikle anın tadını çıkarmak en iyisi.yoksa bizi kavuran yazı, unuturmuşcasına ilkbaharda sevinçle karşılamaazdık belkide :)
    sevgilerr

  2. Sana da rengarenk bir haftasonu diliyorum şeker:)Yine şeker şeker konuşmuşsun.Senin yazıların bana iyi geliyor.Boğazımda karıncalanma var ,üzerimde halsizlik var ama seni ziyaret etmeden yatamadııım:))öpücük yok bugün hastalığım geçmesin üzülürüm:))

  3. Demet

    pembe fiyonk; Ayne katılıyorum sözlerine canım, katkın için teşekkürler ;) Mutlu haftasonları dilerim *-*

  4. Demet

    Sihirli Kokosh; Teşekkür ederim canım :) Sana da iyi haftasonları dilerim. Ayrıca dikkat et kendine, çabuk iyileş, yeni ciciler paylaş bizle ;)

  5. Demet

    filizinevi; Çok teşekkür ederim Filiz’ ciğim :) Beğenmene çok sevindim…

  6. eticinlere de bayıldım,fotoğraflarına da:)ne kadar şeker çıkmışsınız yaaaa…ben de çok severim kendilerini:)sonbaharın tadı da bambaşkadır..sana da renkli bir haftasonu dilerim canım..

Gezinme