Haftasonu; Düğmeler ve Daha Fazlası

iyi haftalar_düğmeler

Öncelikle bir önceki yazıma bırakmış olduğunuz motive edici yorumlarınız için çok teşekkür ederim, sayenizde kendimi daha iyi hissediyorum – ki aklı selim bir halde ilgili yorumlara da cevap vermiş bulunmaktayım – duyurulur :)

Ara sıra insan enerjisini toplamak için zamana ihtiyaç duyuyor; ben de o sürece denk geldiğim esnada içimden ne geçiyorsa kaleme aldım o gün… Yorumlarıma yazdığım cevaplarda da sık sık dile getirdiğim gibi, yazmaktan kolay kolay vazgeçeceğimi pek sanmıyorum.

Ben hayatımın hemen hemen her döneminde hep birşeyler yazdım; öğrencilik hayatımda bol bol kompozisyon yazdım, öykü yazdım (hatta ortaokul yıllarında yazdığım bir ajandam var; içine bir gün çıkartmayı düşündüğüm kitabımın içeriğini döşemişim – çocukluk işte); lise hayatım boyunca aksatmadan günlük tuttum, kendime yazamadığım dönemlerde erkek arkadaşıma (şu an eşim) bol bol mektup yazdım :) Durmadan birşeyler yazdım anlayacağınız…

Derken blog alemi ile tanıştığımda yazmanın en keyifli hâlini keşfettim; karşılıklı olanı, paylaştıkça büyüyeni, çoğalanı… Bunu da çok net şekilde bırakmış olduğunuz yorumlarda anladım / anlıyorum… Tekrar ilginize ve desteğinize çok teşekkür ediyorum. Mümkün olduğunca yazmaya, burayı ihmal etmemeye çalışacağımı bilin :)

Ve müjdeler olsun; bu haftasonu hobi odamın kapısını araladım ufaktan… İçeride üst üste yığdığım kumaş parçaları, sağdan-soldan fırlayan ıvır zıvırlarla o oda ile nasıl baş edeceğimi düşünürken, satın alma arzumu frenlemem gerektiğini kendime tekrar tekrar hatırlatarak, elime yeni düşen 6 metrelik çuval bezi ile daha yeni temizlik yaptığım evi toza boğdum :)) Çuval bezi aşkı ile nasıl yanıp tutuştuğumu bilmiyorum ama biraz fazla almışım – orası aşikâr *-* İnternetten sipariş verince açgözlülük yapmışım farkında olmadan :)) Neyse, elbet kullanırım bir yerlerde… Bu hafta zaten kendileri bol bol buraya konuk olacak aksilik olmazsa, hatta bıkabilirsiniz de görmekten, benden söylemesi *-*

Ve annemin dantelleri… Henüz onları farklı amaçlar için kullanma cesareti gösteremesem de fotoğraf çekimlerimde birkaç tanesini kullanabilirim diye bohçaları döktüm Cumartesi akşamı :) “Aman, dağıttın” diyen bir anne olmadan yanımda iyice didikledim, muradıma erdim :)) Birkaç tanesi yine bu haftaki yazılarımın fotoğraflarına eşlik edebilir…

Ponponları da unutmadım tabii; Pazar günü azmedip yapım aşamalarını yeniden fotoğrafladım… Henüz bilgisayara atmadığım için görsellerin durumuna ilişkin pek fikrim yok ama sanıyorum artık çatalla ponpon yapımına ilişkin gelen onca sorudan sonra bu konuya bir başlık atmazsam ayıp olacak :))

Pazardan aldığım düğmeler var bir de… Bir kısmı sembolik olarak burada boy gösterse de oynayabildiğim bir kısmı daha sizler için mini bir görsel şölen hazırladılar… Onlar rolünü iyi yaptı, bakalım ben hatırda kalır karelerini yakalayabilmiş miyim :) Hafızası yetmeyen bilgisayarımda yer açar açmaz fotoğrafları yükleyip düzenledikten sonra burada paylaşacağım…

Farkında olmadan bu haftasonu yaptıklarıma ilişkin başlıklar atmışım paragraflar hâlinde, ama anlatmadıklarım da var *-* Bu haftanın bana tüm plânlarımı gerçekleştirecek zamanı ve gücü vermesi nasip olursa her bir noktayı bol fotoğraf ve yazı ile şenlendireceğim :) Herkese iyi haftalar, enerjisi yüksek bir gün dilerim – zira biz çalışanlar için Pazartesi günü bitince hafta bitmiş demektir ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 yorumlar

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    ben bu düğmelere bayıldım çok hoşlar

  2. Ne iyi ettin yorumları dikkate alıp, motive olmakla.. :) öncelikle şu çuval bezinden ben de almak istiyorum acaba salı pazarında var mıdır? varsa bu hafta gidip alacağım düğmelerin yanına çuval bezini de eklemeliyim.. kadıköyden aldığım 5-10 düğmeye 40-50 tl verince, salı pazarından düğme alma fikri çok iyi geldi bana, sayende tabii :)) şu yazdığın işlerin hepsini çok merak ediyorum, özelliklede dantelleri nasıl kullandığını.. bende de bi sürü dantel var, annemden yadigar.. :)) sevgilerle..

  3. Demet

    beti design; Gelsene İstanbul’ a gezmeye ;)

  4. Demet

    Bahar ve kızısı Yağmur; :) Yoksa Yağmur annesini çok mu yoruyor bu günlerde? :))

  5. Demet

    Dilekce; Canım ben çuval bezini internetten sipariş verdim, detaylarını da burada yazacağım birkaç güne. ( Sen şimdi bakmak istersen linki: http://www.kumasci.com/ ) Pazarda denk gelmemişti çuval bezi ama vardır mutlaka diye düşünüyorum. Şans onu görmek onca kumaş yığınının içinde sanırım :) Düğmeleri mutlaka pazardan almanı tavsiye ederim, o kadar ucuzlar ki şaşar kalırsın… Dantelleri ise şu an fotoğraf çekimlerinde kullanıyorum ama kolalayıp dantelden kâse gibi birşeyler yapma fikri var aklımda, yalnız ne zaman – nasıl yaparım, şimdi hiç bilmiyorum, kurcalamam lâzım :)

Gezinme