Tatil Karı Bunlar :)

Verilen kar alarmı doğru mu, değil mi derken İstanbul olarak karlı bir güne uyandık :) Sabah işe giderken yolda kalan otobüs, ardından o otobüsten inip karlı kaldırımları bizzat tepmece, bu yüzden mesaiye yarım saat kadar geç kalma derken hava şartlarından dolayı bugünkü mesainin 16.00’da biteceğini öğrenmem… Sanırım yağan karın en güzel getirisi, bu haftasonu tatilinin erken başlayacak olması :) Tabii o harika manzarayı da es geçmemek lazım *-* Yarın ve Pazar günü kar yağmaya devam eder de umarım; bana birkaç kar fotoğrafı çekebilecek fırsat çıkar…

şans_şişe

Öğle arasında lafı çok da uzatmadan… Herkese kaymadan-düşmeden, üşütmeden, bol dinlenmeli ve eğlenceli bir tatil dileklerimle… Geçen Pazar’ dan çektiğim bir kare bu yazıma eşlik etsin, minik damacanamda asılı olan yonca da beni okuyan herkese şans getirsin ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 yorumlar

  1. bana şans geldi bile:)) teşekkürler
    bende duymak isterdim öyle güzel bir haber… neyse iki saat daha çalışmaya çalışırım artık:)) sanada bol fotoğraflı, güzel bir hafta sonu olsun demetoloji.
    sevgiler

  2. şansım henüz gelmedi ama senin fotoğrafları görünce yüzüme otomatik olarak bir gülümseme geliyor. ne güzel fotoğraflar çekiyorsun canım ya, maşallah!! merak ettiğim, ışık meselesini nasıl hallediyorsun? kışın fotoğraf çekerken çok zorlanıyorum ben. bir-iki tüyo verirsin artık ;p

  3. Demet

    asortik; Yeni bir haftasonu geliyor. Ancak yazabiliyorum, kusura bakma :) Geçen haftasonum bol fotoğraflı olamadı, darısı bu haftasonunun başına diyorum ;)

  4. Demet

    Bahar ve kızısı Yağmur; Çok geçmiş olsun Yağmur’ a, iyileşmiştir umarım…

  5. Demet

    =/= YAVRUTO =/=; 18.30′ da çıkıyordun sanırım… İyi bence, iyi iyi ;)

  6. Demet

    Yasmin; Ohhh, ne güzel şeymiş o öyle :)

  7. Demet

    Antigone; Çok teşekkür ederim canım. Fotoğrafta ışık konusunu maillerde halletmiştik – umarım yardımcı olmuşumdur ;)

  8. Çalışan için zor sıkıntılı bir durum ama bunca yıl sonra böyle güzel beyazı es geçemeyeceğim Arda tadına varsın çok istiyordum.Hasta olduğundan tadına varamasa da kardan adam yapacak kadar eğlendi:)Yoncandan payıma düşeni alıyorum umarım şans getirsin buna ihtiycım var;)

  9. Demet

    Sihirli Kokosh; Kötü hava koşulları çalışanları olumsuz etkiliyor, evet… İdare etmeye çalışıyoruz biz de :) Yine de kar yağması iyi oldu, ben memnunum üşüsem de :))

Gezinme