Yeni Yıl Heyecanından Payıma Düşenler

Vitrinler süslenip alışveriş merkezlerinin önleri ışıl ışıl olurken o heyecana kendini kaptırmayan var mı acaba içinizde? Beni biliyorsunuz zaten; içindeki çocuk ruhu tek bir ışıltıyla gün yüzüne çıkarmaya hazırım her daim *-* Yeter ki birşeyler parlasın o camların arkasında, gözüme sevimli gelen birkaç oyuncak göreyim; çocuktan çocuk olurum anında :)

Yeni yıl aksesuarları da zaten beni cezbeden şeylerin başında gelir. Sadece cezbetmekle kalsalar; benimle beraber eve gelmek için kendi aralarında adeta yarışa girerler ve birkaç tanesi yarışı MUTLAKA kazanır :) Geride kalanlar üzülür, ben de üzülürüm; ama hepsini de evime alamam ki; yerim dar zaten *-*

yılbaşı_alışveriş_1

Boyner’ de yıldızlı bir servis tabağı ilişir gözüme; eskitme tarzını sevdiğimden alırım. Yılbaşı bahane, fotoğraf çekimlerinde fon yapmak için kullanma fikri şahane :)

yılbaşı_alışveriş_2

Kar taneli bir evim de olsa fena olmaz hani. Hem ışıkları da yanıyor; tabii içine bir mum yerleştirseniz ;)

yılbaşı_alışveriş_3

Ve benim meleğim… Daha dün boy göstermişti burada… O kadar sevimli ki; birkaç pozunu daha eklemeden edemeyeceğim :) Kardeşleri de var bir sürü, kızlı-erkekli; Mudo’ da sahiplerini beklerler ;)

yılbaşı_alışveriş_4

Birkaç ufak nesneyle bile beraber evin havası değişmeye başladı. Artık mini yılbaşı ağacımızı da kurmazsam olmaz… Hadi bakalım, başlasın ufaktan hazırlıklar :)

yılbaşı_alışveriş_5

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 yorumlar

  1. Meleğe bayıldım ben ya…
    Bu arada geçen gün ben de kendime yılbaşı hediyesi olarak bir tabak aldım. Ben de yakında bol bol resimlerini çekip bloga koyacağım :))
    Güle güle kullan cici cici eşyalarını…

  2. Demet

    Yasmin; Çok teşekkür ederim :) Meleğin yeri ayrı, evet *-* Senin kendine aldığın yılbaşı hediyesini de merak ettim, bekliyorum ;)

  3. Aldıklarının hepsi de çok güzel, ben de deli gibi özeniyorum ve almamak için kendimi zor tutuyorum, hem ev doldu taştı hem de son zamanalrda kırtasiye masraflarım ayyuka çıktı, kardeşim beni boşayacak:) ama şimdi o küçük külübecik nasıl da gel al beni diyor bana:)

  4. Güle güle kullan Demet’cim, çok cici şeyler…Ben de yer darlığından evime çok beğensem de birçok şeyi alamayanlardanım :(

  5. Demet

    cafenoHut; “O şirin ev için Boyner’ e mutlaka uğramalısın, şu an 25% indirimde” desem sana; kardeşin okumaz bu satırları, okursa da bana kızmaz, değil mi?? :))) İnsanın gözü dönüyor, bilirim *-* Gerçi ben kredi kartı yasağından sonra frenledim kendimi baya, o yüzden uzaktan seviyorum kalanları :)) Zaten alsam da nereye koyacaksam :D Kırtasiye masraflarının ise küçük ama çok etkili olduklarını bilirim; hele de senin gibi geniş çaplı çalışınca insan, işin zor vallahi Ayda’ cığım… Kardeşine selamlar :))

  6. Demet

    büşra; Çok teşekkür ederim Büşra’ cığım :) Gerçeğini alamasam da şu an mumluk olanı ile hayallerime ışık tutacağım :))

  7. Demet

    Derya; Aslında evin büyük olması da kötü galiba; o zaman da o evi doldurmaya para yetmez :) Küçük evlerimizin kıymetini bilelim en iyi biz :)) Bu şartlarda bile alış-veriş çılgınlığına kapılabiliyoruz, hehe :D

  8. Demet

    hayat güzel; Hani yüzünü gören cennetlik derler ya :)) Nerelerdesin sen :) Şaka bir yana, varlığını bilmek güzel ;) Arada sırada buralarda olduğunu yaz sen ;) Çok teşekkür ederim bu arada *-*

  9. Demet

    hayat güzel; Ok canım, adını sadece ben bileceğim; haha :D Not – Bknz; bir önceki yorumum :))

  10. *_* utandım ama:) canım vallahi bıralardayım:) bu arada sayfanda, yorum kısmında bütün bilgilerim çıkıyo:) yani doldurmak zor geliyo demem artık:)

  11. Demet

    hayat güzel; Süper haber bu :) Evlendikten sonra oldu galiba :))))) Canım çalışıyorsun sen de, zor oluyor herşeye yetişmeye çalışmak, anlıyorum seni ;) Ne zaman müsait olursan sen *-* Bu arada, ben de senin dünkü geniş çaplı çalışmanı okumuştum mesela, Bizimkiler dizisi ile ilgili olan; ama yorum yazamadım ofiste mobilden bakarken – anladın sen ;) Çalışman çok aydınlatıcıydı bu arada – söylemeden edemeyeceğim – eşine fikri için, sana da zaman ayırdığın için teşekkürler ;)

  12. yok yok laptopu değiştirdim, onunla alakalı diye düşünüyorum:) benim misafirlere bakarsaaakkk, kendiminkiler bitti, annemin kayınvalidemin arkadaş ve akrabaları gelmeye başladı şimdi de:) bu misafirler bitmez, biz yapalım bi ayarlama:))

    ben posta ciddi zaman ayırdım ama eşiminki tamamen kurnazlıktı:) ona teşekkür etme:P

  13. Demet

    hayat güzel; :)) Tamam yapalım canım bir ayarlama, ben senin fotoğraflarını karşılıksız çekerim hem ;)

  14. Selam, bıraktığım yorum için teşekkür etmişsin. ben de leyyabags’e teşekkür ediyorum, onun blogunda gezinirken linkini görüp tıkladım, iyi ki de tıklamışım. güzel blogları çok seviyorum çünkü :=)

  15. ne güzel şeyler almışsın.. bizim evde yılbaşı kutlanmasa bile bende bayılıyorum böyle yılbaşına yakın çıkan süslere, dekoratif eşyalara.. fotoğraf çekimlerin de çok kaliteli. makinanın markasını öğrenebilir miyim ?

  16. Demet

    bahar yorgun; Biz de kutladığımızdan değil ya, eğlence işte bana ve bizim gibilerine ;) Fotoğraf makinem, Canon 450D. Çekimlerimi beğenmene çok sevindim *-*

Gezinme