Evlilik Fotoğraflarımız 3. Parti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 yorumlar

  1. gelinliğine bayyyıldım.çok zarif bi gelin olmuşsun :)
    çekkimlerde şahane.ömür boyu mutlulklar.

  2. Cheerful Demet

    nakicim , cok sagol canim :) begenmenize cok sevindim :)

  3. Moda Sokağı-Eylül

    Demetcim çok güzelsin,fotoğraflar,gelinliğin,gülümsemen hepsine bayıldım :) mutluluklar diliyorum canım

  4. Yellow Elm

    you are a beautiful bride! I love the lace sleeves on your dress…it's very elegant :)

  5. Anonymous

    merhaba demet hanım . Öncelikle harika görünüyorsunuz ömür boyu mutluluklar dilerim .Sizin evlilik fotoğraflarınız daha önce oktay beyin facebook sayfasında görmüştüm. Oktay bey ile ilgili araştırma yaparken yine sizi buldum : ) Oktay beyle ilgili bilgi verirseniz sevinirim. Ankara'da çekim yapmayı düşünüyoruz. Fiyat olarak ne kadar ödediniz? yol ücreti size mi aitti ? uygun gelirse mutlaka oktay bingöl ile çalışmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

  6. Cheerful Demet

    Merhaba ,

    Cok tesekkur ederim :)

    Acikcasi fiyat sizin talebinize gore degisiklik gosteriyor ; ben sizin kac saatlik cekim istediginizi , beklentilerinizin ne oldugunu tam olarak bilemedigim icin fiyat ile ilgili yorum yapmam su asamada yanlis olur.

    Yalniz sunu soyleyebilirim : Kendisinin size verecegi fiyata yol ucreti dahil oluyor. Nacizane tavsiyem ; konuyu direkt kendisi ile gorusmeniz olacak ; ki cok uygun bir fiyat sunacagindan eminim :) Hele ki klasik fotografci fiyatlari ile de kiyasladiginizda siz de cok gec kalmadan onu buldugunuza cok sevineceksiniz ve sonrasinda iyi ki diyeceksiniz :)

  7. üstü benim gelinliğime çok benziyor. Bende ekliyim bari bloguma :)

  8. Demetcim tek kelimeyle nefes kesici bir gelin olmuşsun.mutluluğunuz daim olsun canım..

  9. Cheerful Demet

    Filiz – Güzel sözlerin ve dileklerin için çok teşekkür ederim Filizcim :)

  10. Ben daha yeni görüyorum bu postu.Ee ne de olsa yeni keşfedenlerdenim ve bırakamıyorum. Çok güzel fotoğraflar.Yanılmıyorsam mekan Yıldız Parkı.Güzel tercih yapmışsınız.Ocak ayında böyle güzel havayı nasıl yakalanız büyük şans,biz aralık ayında karlı bir güne rast gelmiştik :( ama gene memnunum tabi fotograflarımdan.. Mutluluğunuz karelere yansımış.Ömür boyu sürmesi dileğiyle.

  11. Demet

    tcanant; Teşekkür ederim Canan’ cığım, çok eski bir yazı bu, evet :) Daha Blogger üzerinde yazıyordum o zaman… Mekân Yıldız Parkı, evet :) Şanslıydık vallahi… Ama yağmuru, çamuru göze almıştım; ki akşamına yağmur yağdı zaten :D Neyse, fotoğraflara yansımadı ya, önemli olan o *-* Karlı da güzel olmuştur diye düşünüyorum, beyaz kürkler içinde…Olmadı mı yoksa? :))

Gezinme