Kanaviçe mi?

Hıhhh, bir bu eksikti, değil mi? :))

Koyu bir merak içerisinde değilim şahsen… O kadar sabırlı olduğumu düşünmüyorum, belki de sabırsızlıktan çok vakit yetmezliği demeliyim :)

kanaviçe

Tuhafiyenin birinde bu kiti görünce alayım dedim, bir tane de benim duvarımda olsun :) Yaptım mı? Yoook, daha değil *-*

Ama, benim çeyiz bohçalarının içinde çocukluğumda işlediğim şu kanaviçe panoyu bulunca “Vayy bee!” demeden edemedim :))

kanaviçe1

Nasıl yaptım, bilmem :) Bir yaz tatiliydi yanlış anımsamıyorsam. Belki de üç ayda bitirmişimdir :)) Sanırım çeyizim için benim yaptığım tek şey bu, sonra evlenmekten vazgeçmiş olmalıyım ki o zamanki aklımla, başka birşey yapmamışım :)))

kanaviçe2

Annem de gelir, gider, söyler zaten: “Demet, nasıl yaptın sen bunu?”

Gerçekten nasıl yaptım ben bunu? :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 yorumlar

  1. Çok güzel olmuş ya!O çocuk halinle ne de güzel işlemişsin bravo!Ben de alıp işleyim ve evime asayım istiyorum ama bir türlü kısmet olmadı!

  2. çok güzel bir çalışma olmuş canım bravo:)benim de var böyle çalışmalarım yıllar önce yaptığım,ama kanaviçe değil,dantel…şimdi ben de soruyorum kendime nasıl örmüşüm diye…

  3. Çocukken işlediğiniz kaneviçeye bayıldım, çok güzel olmuş. Aldığınız şablonda çok güzel bitmiş halini merakla bekliyorum.

  4. Demet

    Canan Bahadir; Teşekkürler Canancım, beğenmene sevindim :) Benim aldığım pano çok küçük, bir oturuşta bitecek türden aslında ama ben oturamadım bir türlü başına :))

  5. Demet

    hayatmelodisi; Arada sabır taşı oluyorum demek :)))

  6. Demet

    filizinevi; Filizcim, hoşgeldin :) Seni buralarda görmek ne güzel, özlemişim :) Dantel hiç öremem, biliyor musun :) Örgü konusunda zaten sana imreniyorum ;) Yok o sabır bende :))

  7. Demet

    derya; Teşekkür ederim Deryacım :) Bitirdiğim zaman davul – zurna eşliğinde duyururum sanırım burda :)))

  8. Benimde yaklaşık bir yıldır uğraştığım
    fakat bir arpa yol alabildiğim kaneviçem var.
    Aslında zevkli yaptıkça güzel olduğunu görmen ama bitmiyo yahu :((
    Kesinlikle sabır işi !!

  9. Bravo saanaa !Cidden nasıl sabır yaa çocukken bu sabır valla pes.Çokta güzel olmuş .Sende çoook iş var tatlım sendeb bence keşfedilmelisin yaa!:)

  10. Demet

    feyza; Evet, sabır işi olduğu muhakkak. Sanırım ben bunu ancak yıllık iznimde filan yapabilirim :)

  11. Demet

    Sihirli Kokosh; :))) Bir yaz tatili hatırası o kanaviçe bana :) Şimdi o sabır yok vallahi :))

  12. “Kanaviçe mi?” başlıklı yazını görünce heyecanlandım, çünkü çooooook severim kanaviçeleri. Büyülü tablolar gibi gelir bana…Vaktin olduğunda kanaviçeyle daha çok ilgilenebilirsin umarım :) Aslında önce kendim için dilemeliyim bunu ama sen ne yapar eder tüm işlerinin arasına sıkıştırır ve gururla paylaşırsın bizimle eminim! :)

  13. Demet

    Derya; :) Kanaviçe konusunda pek iddialı değilim aslında. Vakit istiyor ya :) Akşam kafamı dağıtmak için birkaç saat birşeyle uğraşayım dediğimde o şey her ne ise hemen bitmesini istiyorum, o yüzden çabuk sonuçlanabilecek şeylere gidiyor elim :) O yüzden bu konuda ümitsiz vak’ ayım, şimdilik :))))

Gezinme