Sen de Blogumun Ilk Başlıksız Yazısı Ol :)

Yuzyuze gorustugum insanlardan , en yakinlarimdan ; esimden , annemden , kardesimden acaba kim blogumu takip ediyor acaba , cok merak ediyorum :) Aslinda duzenli olarak hicbirinin burayi kurcalayip neler yaptigima baktigini dusunmuyorum :))

Ki coguna gore blog olayinin pek de anlami yok :) Halbuki burasi benim evim gibi yaa , ben burada kendimi mutlu , huzurlu hissediyorum … Sanirim zevkler , renkler meselesi bu :))

Gecen esime sabaha kadar pc basinda futbol oynamaktan ne zevk aldigini sormustum , bunun icin uykudan feragat etmek bana cocukca geliyor demistim de ; bana da senin blogunda bugun sunu yaptim , bunu yaptim demen daha cocukca geliyor demisti :)))

Napayim , benim ruhum cocuk :) Ogrencilik yillarimda da severdim cicili bicili kalemleri , defterleri :))

Bugun de sirketten bir arkadasa blogumu takip edip etmedigini sordum da , seni burada goruyorum ya , blogunu ne yapayim dedi bana :)) Nasil yani dedim …

Benim bir yakinimin blogu olsa her gun ziyaret eder , ne yapiyor , ne ediyor , bakarim. Bu kadar mi meraksizlar :) Ya da bu kadar mi az ilgilerini cekiyorum ; esimin bile , hehe :D

Belki benim bilmedigim tanidiklar vardir ; yazilarimi takip eden … Etmezlerse de canlari sagolsun … Ben zaten bunu once kendim icin ; sonra da sizin icin yaziyorum. Onlara degil , HIH :))

Bazen aklimda enteresan fikirler ucusur ; mesela derim ki ben ölsem ; blogumdan öldügümü kim duyuracak arkadaslarima :)) Ne kadar sorumluluk sahibiyim Allah’im :))) Kizin dusundugu seye bak diyorsunuz degil mi :)) Ama siz merak etmez misiniz , surekli yazilarini takip ettiginiz bir blog yazarinin sesi aniden kesilse , ne oldu acaba demez misiniz …

Sanirim bunu vasiyet edecegim zamani gelince :)) Ya da benim gibi yazmaya merakli bir cocugum filan olursa o devam ettirsin blogumun soyunu :)))

Neyse canim Allah gecinden versin hepimize ; mutlu , saglikli bir hayat yasamayi nasip etsin de benimki sadece ucuk bir dusunce olarak kalsin.

Saglik deyince … Bugun eski patronumun kalbinden rahatsizlanip ameliyat oldugunu duydum , aslinda cok iyi ayrilmamistim firmadan , yani onlar en azindan izin vermemisti buna ayrilma kararim sebebiyle … Iki yildir gorusmuyorduk kendisiyle ama rahatsiz oldugunu duyunca uzuldum , sonucta bes seneye yakin bir gecmisimiz vardi iyi – kotu paylasimlarla ve sagolsun , sayesinde bu sektorde bu kadar deneyim kazanabildim , bunlari da goz ardi edemem her ne kadar ortak calisma hayatimiza guzel bir nokta koyamasak da. Esimin de tesviki ile kendisini aradim (o demese biraz zor arardim) , gecmis olsun dedim. Sasirdi , hatta once taniyamadi :) Iki yil sonra bir insani aramak biraz delice birsey oldu ; ne konusacagimi bilemedim , belki de sacmaladim :)) Ama saglik sonucta , herseyden daha onemli , kirginligini , kederini bir kenara biraktiriyor … Yarin kime ne olacagi belli olmaz ..

Neyse , yine konudan konuya atlarken ; cok uzattigimi fark ettim. Zaten benim huyum bu :))

Umarim sıkılmadiniz , ya da sıkıldınız ; bu satiri bile okuyamiyorsunuz :))

Ama okusaniz da okumasaniz da yazimin son satirlarinda ben hepiniz icin guzel bir yasam diliyorum – evrene hepimiz icin siparis verdim :) Allah herkesin dilediklerine hayirlisi ile kavusmasini nasip eder insallah …

Kendinize cok iyi bakin :) Ve cekilisime katilmadiysaniz bir hatirlatma daha yapmis olayim :)))

Opuldunuz …

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 yorumlar

  1. demetcigim "bu satiri bile okumuyorsunuz belki " kisminida okudum ;D
    blogu olan herkesin basindadir bu dert sanirim.
    olsun yakinlarimiz zaten yakin senin dedigin gibi blog dünyasi baska bloguma girince bende huzur duyuyorum cünkü bence dünyaya acilan kücük bir pencere ve bana ait …
    biz burdayiz …
    olmayanlari bos veeeer ;DDD

  2. yaseminkale

    :))) her satırını atlamadan zıplamadan okudum. benimde çok arkadaşım blog alemini pek bilmiyor takip etmiyor… ( komşuluk ilişkimiz yok ya ondandır)
    eski patronlar hep aynı galiba aynı durum bnm eski patromun başına gelse hemen arardım (gelir mi ki???)
    eş durumuda yakın :)))
    güzel siparişin için de çok tşk ederim. hepimizin buna ihtiyacı var ayy dur ben çekilişe katılmaya gidiyorum. senide çok öpüyorum:)))

  3. Bahar YORGUN

    yazını okuyunca aynı ben dedim :)) bazen yorum yazamasamda genelde takip ediyorum seni. bende biraz yorumlar azalınca moralim bozuluyor, boşuna mı çabalıyorum diye :)

  4. jeliboncuk

    Arkadaşım inanmayacaksın belki ama bende aynısını düşünmüştüm hatta erkek arkadaşıma bu görevi verdiğimde saçmalama diye kızmıştı bana :) Ama demişsin ya takip ettiğin bloğun birşey yazmadığını görünce merak etmezmisiniz diye, benim öyle bir blog arkadaşım vardı birden sesi soluğu kesildi defalarca mail attım, yorum bıraktım ama ses çıkmadı uzun bir süre… Neler geldi aklıma ama sonra bir baktım cevap atmış ve beni merak eden bir tek sen olmuşsun onca izleyicim vardı demiş… Kötü oldum aslında bunu duyunca belki bizde bir anda ortalıklardan yok olsak kimse merak edip aramayacak kimbilir….

  5. flim-flam

    tanışmıyoruz ama bak ben de okudum:) cok samimi olmus, bence hemen hemen hepimizin hislerine de tercuman!! hele o is yerindeki arkadasin 'e hergun seni goruyorum ya' benim de basima o kadar geliyor ki:)) sevgiler…

  6. Cheerful Demet

    style m ; Evet , canim ; sana katiliyorum :) Iyi ki burdayiz ;) Hep beraber daha guzel paylasimlarimiz olur umarim … Bu arada , yazimi sonuna kadar okumussun , tesekkur ederim :)

  7. Cheerful Demet

    yaseminkale – Cok tesekkur ederim Yasemincim ; yazimi okumus olmana sevindim. Biraz uzun oldugu icin sikar miyim insanlari diye tereddutte kalmistim , ne yalan soyleyeyim :) Benzer seyleri yasiyoruz saniyorum blogger arkadaslar olarak :)) Cekilise de dahil oldun bu arada ;) Ben de seni cok optum :)

  8. Cheerful Demet

    Bahar YORGUN – :)) Evet , benzer durumlar .. Yorum gelmeyince bazen okunmuyormussun gibi geliyor insana , o kadar da ugrasinca uzerinde , uzuluyorsun (bana da oluyor) ama bazen vakitsizlikten ben de yorum birakamiyorum ; goruyorum , cok guzel bir fikir , bir yazi – paylasim icin tesekkur etmek , cok begendigimi soylemek istiyorum ama yetisemiyorum ki :) Biz gonlumuzu ferah tutup ; paylasimlarimiza devam edelim , mutlaka okunuyoruz ;)

  9. Cheerful Demet

    jeliboncuk – Paylastikca ortak dusuncelerimiz cikiyor :)) Oyle dusunmeyelim ama biz ; sen yazmasan ben seni cok merak ederim hem :)

  10. Cheerful Demet

    flim-flam – Iyi ki de okudun ; tanismis olduk biz de boylelikle :)) Tesekkur ediyorum :) Sevgiler …

  11. demet ben seni hep takip ediyorum :)),okuyamadığım o kadar yazın var ki geriden geliyorum biraz.gözlerim sulandı , ağlamaklı bir hale büründüm bu yazıyı okurken ,duygulu olmuş.Allah sağlıklı,huzurlu ve mutlu bir yaşam versin sana arkadaşım,fakat burada bekliyoruz seni haberin olsun :))

  12. Demet

    Nazmiye; Senden geçmiş yazılarıma yorum geldikçe ben de ne yazmışım ki diyerek tekrar okuyorum, uzun zaman olmuş :))) Çok teşekkür ederim, hepimize inşallah… Ben buralardayım, hatta yeni bir yazı girdim bile, bak ;)

Gezinme