Top, Top, Altın Top :)

Şahsen kendisinin altın bir top olmasını çok isterdim ama altın gibi gözükse de içi strafor, dışı raptiye bu topun :)

raptiye_top_1

Yeni yıl için ev aksesuarları arasında Boyner’ de gördüğüm toplar vardı – belki görenleriniz vardır. Evdeki strafor topları değerlendirmek için iyi bir fikir olacağını düşünerek hafızamın derinliklerine atmıştım kendilerini taa geçen yıldan *-*

Geçen kırtasiyede dolaşırken de raptiyeleri görünce 5 kutu aldım bir deneyeyim diye… Gerçi 5 değil 500 kutu alsam ancak amacıma ulaşırım ya neyse :) En küçük strafor top üzerinde 4 kutuyu harcadım yanılmıyorsam… Her kutunun içinde de 40 tane kadar raptiye olduğunu tahmin ediyorum.

raptiye_top_2

Sonuç itibari ile, bundan daha büyük olan tüm topları raptiye ile kaplamanın pek akıllı işi olmadığına karar verip çalışmamı bir küçük topla sonlandırdım :) İşte, bazen böyle aza kanaat etmek gerekir :))

Kalan toplar için sanırım kafamdaki ilk düşünceyi uygulamalıyım; yani kenarı atmayan bir kumaş parçası bulup ondan daireler keserek (ya da saten tarzı bir kumaştan keseceğim dairelerin kenarlarını yakabilirim) silikonla topların üzerine yapıştırmak daha makûl olabilir :) Zaten nerden bulaştıysam raptiye işine :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 yorumlar

  1. yorum gınerdıkten sonra gonderılmıstır msj vermıyor demet… anlayamadım, ıletıldımı ıletılmedımı yazım. ıstersen oraya bır not ekle. cok oprum :)

  2. Ay canim Demet’cim! Ne cok ugrasmissin! Neyse ki dunya tatlisi bir altin topun olmus sonunda;)

  3. Uğraşmana değmiş canım çok sevimli olmuş. Ama büyüğüne hiç bulaşma derim :)

  4. Demet

    tuba (tuem :) ); Teşekkür ederim, beğenmene sevindim…

  5. Demet

    hayatmelodisi/gulin; Aslında çok vakit almıyor ama o kadar raptiye almak bütçeyi sarsabilir sanki :))

  6. Demet

    peritozu fotoğraf; Bazı bilgisayarlarda yorum gönderildikten sonra uyarı veriyor, bazılarında vermiyor… Sanırım yorum formatını değiştirmem lazım, ilk fırsatta araştıracağım… Geri bildirimin ve güzel yorumun için çok teşekkür ederim sana, ben de seni çok öptüm :)

  7. Demet

    Hande; Yoook, küçüğünden dersimi aldım zaten, büyüğü de bana bulaşmasın :))

Gezinme