Çarpı işi | Küçük Prenses

Canon 60D8

Fırsat buldukça çarpı işi yapmaya devam ediyorum. Bu da yeni bitenlerden… Şablonu geçenlerde tuhafiyeden aldığım bebek-çocuk kanaviçe modelleri kitabından seçtim. Öyle güzel şeyler var ki içinde; vaktim olsa hepsini yapıp yapıp dizeceğim, kendimi zar zor frenliyorum :)

Canon 60D9

Bu sevimli prensese de kitabı alır almaz göz koymuştum, gerçi seçim yapmam pek kolay olmadı… Bu arada, öncesinde kitaptan başka şablonlar da kullanarak işlemeler yaptım ama henüz fotoğraflarını çekme fırsatım olmadığı için onları paylaşamadım sizlerle… Sıralamayı bozup bu çalışmayı paylaşmaya öncelik vermemin sebebi de; bu çerçevenin bu haftasonu Deren bebeğin odasına doğru yola çıkacak olması :) Başka ciciler de var yaptığım – yapacağım; inşallah fotoğraflarını çekemeden hediye etmek zorunda kalmam *-*

Canon 60D10

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 yorumlar

  1. ayy cok tatlı olmuş insanın böyle şeylerle uğraşması o kadar iyi geliyor ki terapi gibi ellerine sağlık canım:)
    sevgiler…

  2. Tebrik ederim. Kanaviçe prenses olmuş ama sen cadısın. çünkü çok güzel şeyler yapıyorsun ve ben yapamıyorum. böhüüü

  3. Size hayranım.O kadar beceriklisiniz ki bir şeyi de kötü yapın şaşırırım =) Ben de bu aralar hep örgü örme derdindeyim.Ama bu kaneviçe olayına meraklanıyorum sayenizde.Neler gerekli yapmak için?masraflımıdır?zormudur?gerekli araç gereçler nerelerden temin edilir? Bilgilendirirseniz eğer bende başlayabilirim :)

  4. ben de mi yapsam diye düşünüyorum bu ara.. ama iyice düşünmem lazım :)
    çerçeve olayı nasıl oluyor sıradan çerçeve mi alıyoruz yoksa özel çarpı işi çerçeveleri mi var?

  5. Demet

    reçelim; Aynen canım, terapinin çarpılı hali, hehe :D

  6. Demet

    hayatmelodisi; Hala şansın var ;) Geç kalmadın yani :))

  7. Demet

    Nilhan; Tatlı cadıyım ama değil mi? :p :)) Yapma, sen de yaparsın bunlardan, eminim ben *-*

  8. Demet

    Hilal; Çok teşekkür ederim :) Kanaviçe çok masraflı değil; etamini, ipleri, iğnesi. Arzu ederseniz kasnakta işleyebilirsiniz. Sadece dikkat ve sabırla, biraz zamanla çok güzel çalışmalar yapabilirsiniz. Tüm tuhafiyelerde de aradığınız malzemeleri bulabileceğinizi düşünüyorum.

  9. Demet

    Syhn; Mutlaka yapmalısın, çok eğlenceli yahu :) Özel bir çerçevesi yok bildiğim kadarıyla Seyhan’ cığım, ben Ikea çerçevelerini kullanıyorum ;)