Bazen İşler Ters Gider

Günlerden Pazartesi…

Sabah yolda giderken aklıma geliyor; işyerindeki dolabımın anahtarını diğer çantamda unutmuşum. Eve geri dönme ihtimalim sıfır. Neyse ki bir gün idare edebilirim sanırım.

Köprüde kaza var, trafik almış başını gitmiş. An itibari ile mesaiye zamanında yetişebilmem imkansızlaşıyor. Derken ek bir vesait daha kullanmak zorunda kalıyorum; ki daha fazla gecikmeyeyim. Bingo; bugün yol masrafını katladın Demet!

Bilgisayar karşısında birşeyler kemiriyorum :) Derken ağzımın içinde bir gürültü. O da nesi! Dolgu yapılan dişim kırılmış!! Tam da sırası.

Öğle yemeğindeyim. Kutu içeceğim kendisini içtirmemekte ısrarlı. Ve kazandı. Çünkü kutunun açma kısmı elimde kalakaldı; ben duruma bir hayli şaşkın, karşımdaki içecek ise mutluluktan uçtu, uçacak!!

Kitapçıda kasaya yöneliyorum. Kasa bozuluyor nasıl oluyorsa ve kasiyer çıldırarak orayı terk ediyor :)

……….

Şaka değil, hepsi gerçek! Her biri de sadece dört saat içerisinde geldi başıma. Hiç oflamadım, puflamadım halbuki, sessiz sakin kabullendim. Gülümsemeyi de bildim. Ama zincir gibi aksilikler dur durak bilmedi işte bugün.

Halbuki ben dün gece yatmadan önce Twitter’ da şunları yazmıştım aynen:

“Bir güzellik istiyorum evren senden yarın. Şaşırt beni, beklemediğim birşey yap. Olamaz mı yani?”

Olabiliyormuş! Öğrendim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 yorumlar

  1. gayet güzel almış evren mesajı canım :) iyi sabırlısı ben olsam cinnet geçirirdim,banada öğret şu bakış açını :)

  2. Ohh!Blog problemini çözer çözmez sende alıyorum soluğu ay o neydi öyle yaa!?Ne yorum yazdırdı ne post:(Başlıyorum o fotomodel gibi pozlar veren bıdıktan .Tam bir zilli.İzmir senin Canon’unla daha da bir güzel olmuş :)Kumaş çantalar,kılıflar harika.Yazılardaki aldığım mutluluk payımı unutmuyorum tabisiii:)ama ben o tütülere bayıldım yaa hele en sonuncusu çocuk olasım geldi.Çocuk olsam modacım sen ol isterdim:)Bugünki aksilikler gerçekten şaşırtıcı.Evrenden gelen yanıtsa galiba ;içinde bulunduğun durum zaten seni şaşırtan güzelliklerle dolu ama tatmin olmuyorsan bunu farketmen için biraz gözünü açalım bakalım:D Ne dersin?Öptüm

  3. Demet

    hayatmelodisi; Evet canım :) Sonradan hatasını telafi etti evren neyse ki :)) Bazen benim de sabırsız davrandığım zamanlar oluyor. Derin nefes al böyle durumlarda, gülümsemeyi başarabilirsen sorun çözülür ;)

  4. Demet

    Sihirli Kokosh; Selam tatlım. Özlettin kendini ;) Aslında İzmir’ de yeterince fotoğraf çekemedim; sıcaktan dolaşamadım pek, yani beni tatmin etmedi gezintim :)) Biraz daha kalsam o Nazlı Kız’ ı yıldız yapardım da vakit yetmedi :)) Bebek eteğini beğenmene çok sevindim, birkaç hatası var kendimce ama yine de ilk denemeye göre başarılı buldum. En azından eteğe benzedi, haha :D Sana dün dönebilseydim eğer, evren konusundaki yorumuna haklısın derdim ama bugün evren beni yanılttı. Güzel birşey oldu. Hemen yeni yazılarıma ışınlaaan :)))

  5. Demet

    Bahar ve kızısı Yağmur; Evet ama atlattım çok şükür :)

  6. bi şarkı vardı böyle her şeyin ters gittiği? Müfide İnselel, Bunaldım.. Hep bu şarkıyı hatırlayıp eğlenmeye çalışıyorum böyle her şeyin üstüste geldiği zamanlarda.. Sen de dinle canım, belki faydası olur..

  7. O twitinizi okuduğumda açıkçası merak etmiştim,evren bu isteği bakalım nasıl karşılayacak diye.Ters karşılama yolunu seçmiş.Bazen bana da olur hatta geçenlerde elektronik aletlerle(ütüyü açık bıraktım,telefonum bozuldu,mikser ortalığı batırdı) başım belaya girdi.Böyle günlerde hiç yerimden kalkmadan kötü şansın gitmesini bekleyesim geliyor:)

  8. Demet

    ..trend Pınar’ı.. ; Pınarcım, tavsiyen için teşekkür ederim canım ;)

  9. Demet

    ma belle; Sana katılıyorum; geldiği zaman üst üste geliyor hepsi. En iyisi kötü şansın bizi terk etmesini beklemek, senin de dediğin gibi :))

  10. tatlım, evrenden bişey istemenin sonuçlarıı…
    bana katıl yada katılma böyle istekleri evrenden istemeyi saçma buluyorum bu sadece eleştiri yanlış anlama..
    bu arada birşey başladımı gerisi çorap söküğü gibi geliyor, o anlarda sabırlı olmak bazen mucize gibi oluyor.. sabır sınaması gibi birşeyy..

  11. Demet

    rukiye; Aslında sadece istemek bana da mantıksız geliyor. Ben bu olayın pozitif düşünce gücü kısmı ile ilgileniyorum daha çok ;) Ne istediğini bilmek, ona inanmak, armut piş, ağzıma düş demeden üzerinde çalışmak, engeller karşısında yılmamak, moralini bozmamak,… ;)

  12. tabikiii inandığı şeyler için çaba sarfetmeli insan, tadı orada herşeyin.. anlamı kaybolmaz akılda.. mutluluk verir başarmak.. sadece ben ‘evrene’ takılmıştım o kadar:)))

Gezinme