Emirgan Korusu’ nda Bir Pazar

emirgan korusu_1

Ne zamandır gitmek istediğim bir yerdi Emirgan Korusu. Çok şükür, geçtiğimiz Pazar günü gitmek nasip oldu da o da ben de rahatladık, karşılıklı bir “Oh” çektik :)

emirgan korusu_5

Bol fotoğraflı bir gün oldu *-* Bu kez biraz daha büyüttüğüm oyuncak çantam eşimi pek mutlu etmese de yuvarlanarak gittik, geldik :))

emirgan korusu_6

Evde kayıklar yaptım elişi kâğıtlarından, nazar boncuklu kürdanlar hazırladım her birine üşenmeden… Gerçi boncuklu kürdanlarım bir şanssızlığa kurban gittiler; tüm kayıklarım boncuklanamadılar dolayısıyla ama böyle de fena olmadılar sanki :)

emirgan korusu_7

Ve korunun kapı girişinde bulduğum rüzgâr gülleri; ne mutlu ettiler beni :) Halbuki bir önceki akşam ben rüzgâr gülü yapmak için kesmiştim o elişi kâğıtlarını *-*

emirgan korusu_4

emirgan korusu_2

emirgan korusu_3

Yoook, bu kadar değildi elbet çantamdakiler :) Yoksa hiç yuvarlanarak gider miydik oralara :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 yorumlar

  1. hayatmelodisi/gullin

    fotolar harika..sen çok şekersin..kayıklar süper..renk renk bayıldım..sonracıma rüzgar güllerinden istiyorum bende :) bi de bizim buralara doğru yuvarlansanız ya :)

  2. Demet

    hayatmelodisi/gullin; Teşekkürler Gülin’ ciğim. Siz nerdesiniz bu arada? :)

  3. Ben de de el işi kağıtlarından vardı bak şimdi bunları gördüm hatırladım. Ama itiraf edeyim her defasında kayık yaapmayı unutuyorum. Geçenlerde internetten buldum, yaptım, bak şimdi yine unuttum:)))
    Seninkiler nefis olmuş, diğer yükleri de görürüz umarım:))

  4. Hadi o kayıklara atlayalım gidelim, nazar boncuğu da var bize bişeycikler olmaz da :)
    Bööle havaların sıcacık olduğu, güneşli yerlere gidelim, olur muu ?? ;)

  5. Demet

    cafenoHut; Ben de tam rüzgâr gülü yapmaya giderken eşimin dinlediği şarkıda geçen kayık kelimesi aklımı başıma getirdi desem :))) “Evet, kayık yapmalıyım” diyerek koşturdum :D Bir sonraki plânım, gazete kağıtlarından kayıklar yapmak, bakalım :) Bunları bir de evde yaptığım için hafiften bozuldular poşetin içinde. Bir sonrakini parkta yapacağım :))) Diğer yükler de inşallah buralarda olacak yakınlarda. Çok fotoğraf çekince insan işin içinden çıkamıyor ki; sen anlarsın beni ;)

  6. Demet

    j.d.; :) Oluuurr :) Hatta çok güzel olur *-*

  7. çok hoş ya:)valla özenmiyor değilim yaptıklarınıza hele o yastıklar,keseler:)…manzara hoş,resimler hoş daha ne olsun…

  8. Bayıldım bu kayıklara çok şirin olmuşlar. Emirgan korusu ise favori yerlerimden. Yazbaşı gidip sonra ara verdik. yazın çok kalabalık ve piknik tüpüne boğulduğu için keyfi kaçıyor biraz. Ama şimdi gitmek için tam zamanı :)

  9. Fotoğraflar harika.Rüzgar gülün,rengarenk gemiciklere bittim.Bende kızıma yapayım bunlardan ya çok şirinler.sevgiler

  10. hayatmelodisi/gullin

    biz kartaldayız..ama gezilcek adalar yakınız,sonracıma ayazma var burda meşhur :) tuzla var..olmadı kadıköy moda var..bi yerde buluşalım :) hatta izmite götüreyim seni :)

  11. hayyy allahım nasıl bir yetenek var sende Demetcim yahu çatlayacağım tam ortadan:((o çantayı merak ediyorum neler vardır kimbilir;)

  12. Demet

    büşra; Çok teşekkür ederim güzel sözlerine; zevkine hitap edebilmek mutlu etti beni ;)

  13. Demet

    Hande; Ben ilk kez gittim ve bayıldım. “Keşke düğün fotoğraflarımı orda çekilseymişim” dedim. Gerçi Yıldız Parkı da iyiydi ama burası daha bir güzel geldi gözüme :) Havalar soğumadan sen de gitmelisin mutlaka ;) Ki ben gideceğim inşallah *-*

  14. Demet

    hatice; Teşekkür ederim :) Kayıklar çok neşeli oldular, evet *-* Sen de kızına yap, hoşuna gider eminim ;)

  15. Demet

    Bahar ve kızısı Yağmur; Evet, evet, evet :)))

  16. Demet

    hayatmelodisi/gullin; Kadıköy Moda’ yı not ettim; merak ediyorum ;)

  17. Demet

    SvGLove; Teşekkür ederim Sevgi’ ciğim *-*

  18. Demet

    Canan Bahadır; Çok teşekkür ederim Canan’ cığım *-*

  19. Demet

    meyra; Çok teşekkür ederim Meyra’ cığım güzel sözlerin için :) Çanta büyük ve ağırdı :)) Hâlâ içinden birşeyler çıkarıp yazısını yazıyorum :D

Gezinme