Fuchiko Bebekler Nereden Alınır?

Fuchiko bebekleri aldığım günden beri gerek Facebook, Instagram gibi sosyal medya kanalları aracılığıyla gerekse de e-mail ile en çok aldığım soru bu oldu sanırım; “Bu bebekler nereden alınıyor?” :)

IMG_6832

Bu kadar ilgi görmüşken bu şirin kızlar, ben de topluca bir cevap yazayım, hala bulamayan varsa faydalansın istedim :) Öncelikle Türkiye’ de kim satıyor, satıyorsa nerede mevcut, bilmiyorum ben de. İlk olarak Instagram’ da takip ettiğim bazı arkadaşlarımın fotoğraflarında dikkatimi çekmeye başladı bu kızlar, sonra fotoğraf paylaşımlarının etiketlerinde “fuchiko” yu görünce kısa bir araştırma ile menşeinin Japonya olduğunu öğrendim ve ne varsa Ebay’ de vardır diyerek orda aramaya koyuldum.

IMG_6830

Ebay sitesinde arama kısmına “fuchiko” yazarsanız, birçok satıcıya ulaşabilirsiniz, fiyatlarını kıyaslayıp size en uygun olanı satın alabilirsiniz. Tekli olarak satan da var, üçlü olarak da, altılı – yedili olarak da… Ben bir seti üçlü, diğerini altılı olarak aldım, yanında da bir tane hediye Fuchiko geldi; oldu mu size 10 kız :) Hatta alışveriş yaptığım dükkanın linkini de buraya ekleyeyim, nereden temin edeceği konusunda tereddütü olanlara yol göstersin ;)

IMG_6807

Belirtmem gereken başka bir not varsa, Japonya’ dan geliyor bu cici kızlar, yola çıktığı gün itibariyle tahminen 10-14 gün içerisinde Türkiye’ ye ulaşıyor. Ben linkini verdiğim satıcıda herhangi bir problem yaşamadım. Bir de site güvenilir mi diye soranlar oluyor, her zaman dediğim gibi internetten alışverişlerinizde kafanızda soru işareti varsa içinizin rahat etmesi için sanal kredi kartı kullanın, bankanızın müşteri hizmetlerini arayarak gerekli bilgileri alabilirsiniz.

IMG_6838

Bir de bu kızların ne işe yaradığını soranlar oluyor ki; onlara da cevabım tamamen keyfi :) Canınızın istediği yere oturtup, aşağı sallandırıyorsunuz, sonra bakıp bakıp mutlu oluyorsunuz ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 yorumlar

  1. Merhabalar ^^ harika olmus yaziniz. Japon bir arkadasim Fuchiko satmaya basladi biz Turkler icin ^^
    sitesinden bakabilirsiniz

  2. Demet

    Ozgu; Teşekkür ederim bilgi için :)