Cee eee! Ben Geldim :)

cee

Dün akşam eve geldik. Yoğun trafikle bir saatlik dönüş yolunu iki buçuk saatte gelerek İstanbul’ a “MERHABA” dedik :) An itibari ile de benim için bayram havası sona ermiş oldu… Kendi akrabalarımın çoğu İzmir’ de olduğundan dolayı, bayram ziyaretlerimiz eşimin akrabalarını ziyaret etmemizle noktalandı.

Bundan sonra, bayram tatilinin geri kalanı benim için evde mutfakla, hobi odasıyla geçirilecek anlardan ibarettir :) Zaten fazla da birşey kalmadı; yarından sonra tekrar işbaşı yapıyoruz – Biz’ li olarak konuşuyorum ama siz tatili izinlerle uzattıysanız tabii ya da Perşembe ve Cuma gününü de size tatil olarak bahşeden bir firmada çalışıyorsanız bu grup içerisinde değilsiniz, ne mutlu size :)

Gelir gelmez, komik bir bayram anımı da sizinle paylaşmadan edemeyeceğim; zaten aklıma geldikçe hâlâ gülüyorum :))

Benim eşim; yani sizin bildiğiniz “koca koca” çok zor uyanır; onu sabahları yataktan kaldırmak gibi bir işkence bilmiyorum. Alarmın sesini bir kere duymamla gözlerini açan ben, bazen onun için davul çalmak zorunda kalıyorum. Şaka değil bakın :))

Bayramın birinci günü sabahı… Görevimiz, eşimi bayram namazına yetiştirmek *-* Öyle zor birşeyle mücadele edeceğimi bildiğim için, tedarikli olmam gerektiğini düşündüm. İyi de ettim hani :)

Bir saat öncesinden başladığım nazik uyandırma operasyonlarım işe yaramayınca “Günah benden gitti” diyerek, tableti aldım elime… İnternetten bir ezan videosu bularak açtım son ses; eşimin kulağına yaklaştırdım :) Sonrası malum; “Allah-u Ekber” sesi ile geç kaldığını sanan eşimin yataktan bir fırlaması vardı ki; arkada gülme krizlerine girdiğimi gördüğünde önce uyku sersemi biraz agresifleşip sonra hâline katıla katıla gülmeye başladı :)

Evin içinde koşturdukça ezan sesinin arkasından geldiğini söyleyen eşim, bir an bizim evde ezan okunduğunu sanıp bir hayli korkmuş aslında :))) Bu oyuna nasıl geldiğini anlayamamış bir hâlde, hafiften sırıtarak camiye giderken, yine de bana teşekkür etmeyi ihmal etmedi tabii :) Ne de olsa başarıya giden her yol mübahtı, değil mi? :)) Tabii, bu arada, teknolojinin hakkını da yemeyelim *-*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 yorumlar

  1. Böyle de güzel kullanılırmış teknoloji :)

    Bayram tadında günler duasıyla, sevgilerimle.

  2. Selam!!! Öncelikle iyi bayramlar dilerim :)))
    Sana bir sorum olacak. Fotoğraf çekimi için Koç Müzesine giderken randevu aldın mı??? Ve ücretlendirmesi neydi? Cevaplayabilirsen sevinirim.
    Sevgiler!!!

  3. Demet

    Ayça; İyi bayramlar Ayça’ cığım :) Randevu almamıştık. Ücretlendirme paket şeklindeydi; 5 kişi için 150 TL. Kişi sayısı arttıkça; paket fiyat + 7,5 TL / kişi başı olarak fiyatlandırma yapılıyor diye hatırlıyorum canım. Umarım yardımcı olabilmişimdir ;)

  4. Demet

    delibu; Aynen öyle canım ;) Sevgilerimle…

  5. Demet

    inanirsakolurbence; Bazen gerekiyor böyle şeyler :))

Gezinme