Yeni Yıl Geliyoooorr : )

IMG_8896

Yeni yıl süslemelerine iki ay önceden başladım, evet – benden beklendiği üzere :) Zaten son dakika süslemeye başlayınca tadı çıkmıyor, önceden yapmak lazım bu süsleme işlerini; ki hem doyasıya oynayalım hem de fotoğraf çekebilelim ^_^ Yalnız her geçen sene süsleme olayının kapsamını genişletiyorum; ilerleyen yıllarda halim ne olacak diye de düşünmeden edemiyorum bu yüzden :)

Kumaşla kapladığım eski mini ütü masamın renkleri yeni yıl konseptine uyunca salonda bir köşeye koydum onu, üzerini incik-cıncık süslerle doldurmaya başladım. Eski yıllardan kalan süsler, yeni almaya başladıklarım, kullanım amacını değiştirip farklı bir amaca hizmet etmeye başlayanlar derken ortam şenlenmeye başladı bile :)

IMG_8875

Şu kardan adam iki yıl kadar önce bir arkadaşın hediye kutusunun süsüydü mesela.. Silikonla yapıştırmışlar. Pazar akşamı dolanıp dururken evde bir bakayım dedim şu valizin içinde ne var; karşıma çıkınca bu kutu, kardan adam da sevimli sevimli bakınca ordan bana, söktüm onu kutunun üstünden, baktım altı da delikti hafiften, gittim Ikea’ nın şu anten görünümlü aparatına taktım; gözümün önünde dursun :) Onun adını da bilmiyorum her neyse, T şeklinde bir şey, görünce bayılıp üç tane birden almıştım, ne yapacaksam o kadarı :)) Sadece birini kullanıyorum, ikisini de hediye edesim var birilerine, dur bakalım…

IMG_8888

Ikea’ ya da yılbaşı gelmiş diye duydum, bir ara uğramak niyetindeyim yine; eksik kalmayayım ordaki süslerden de her zamanki gibi :) Yılbaşı ağacı katlanmış bir halde hobi odasının en ücra köşesinde duruyor gerçi.. Benim de hiç onu çıkarıp ortalığa saçasım yok bu sene. Küçük masa üzerinde takılırım gibi gözüküyor; yılbaşı ağacı yerine yılbaşı masası süslüyorum anlayacağınız :)) Süsledikçe daha detaylı fotoğraflarını da paylaşırım elbet ;) Bunlar başlangıç olsun, meze kıvamında – ana yemek daha sonra :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 yorumlar

  1. Ben de bu öğlen ikeaya gidicem inşallah..ama kendimden tırsıyorum ya sapıtırsam ya çok alışveriş yaparsam diye :)
    ümraniye ikea mı acaba seninki?

  2. yenilerkendinihayat

    Demet Hanım merhabalar, resimlerinize bayıldım! Ben de amatör bir Canon 60D kullanıcısıyım. Sizin kameranızı ve özellikle lensinizi çok merak ettim, benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum.. Sevgiler :)