Mutlu Geçsin Haftanız : )

Tam başlığı attım, yazmaya başlayacağım – eşim belirdi arkamda; “Kime yazıyorsun?” dedi, şöyle bir baktım yüzüne bu soru karşısında, sanki blog yazdığımdan bi’ habermiş gibi… Bir de beni okuduğunu söylüyor :) Hatta dediğine göre arada gelip farklı bir isimle bayanmış gibi bana yorum da bırakıyormuş ama anlayamamışım, söylemeyecekmiş de kim olduğunu.. Hoş, inanasım gelmedi kendisine şahsen; şaka yapmayı çok sever, bloğumun müdavimi olduğunu da hiç sanmıyorum, ne yalan söyleyeyim :))

Neyse.. Bak ne yazacaktım, neler yazdırdı bana… Bir Pazar kahvesi ile mutlu haftalar dileyeyim dedim herkese.. İçemedim gerçi; adı Pazar kahvesi – soğuttum kahveyi fotoğrafını çekerken – her zamanki gibi. Ben aynı karenin defalarca fotoğrafını çekmekten, sağından – solundan, altından – üstünden elimde kamera dolanmaktan vazgeçemedim daha. Bazen nasıl oluyorsa tek bir kare çekiyorum, içime siniyor.. Bazen onlarca çekiyorum, gidip ilk çektiğimi beğeniyorum.. Bazen hiçbir çektiğimi beğenmiyorum gerçi! Bir de milimetrik oynamalarla hangisinin daha iyi – daha net – göze daha hoş gözüken olduğunu anlamaya çalışıyorum; ki bilgisayar başında düşünüp duruyorum kaç saat…

Hatta şimdi de farklı görsellerle sohbete devam etsem mi diye niyetlenirken yakalıyorum kendimi :) Uykusuzluktan ağrımaya başlayan gözlerim galip geliyor ama bu noktada; en güzeli şimdi uyumak.. Yakın zaman içerisinde tekrar uğrayabilmek dileğiyle “Mutlu geçsin haftanız!” :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 yorumlar

  1. Kahveyi soğutmadan içen az blogger vardır, ben şanslıyım zaten soğuk içiyorum:)
    Dalga konusu oluyorum artık, yemeğe başlayalım mı? Hediyemi açabilir miyim?vs..
    Bu fotoğrafını dün gece beğenmiştim, kahve soğumuş ama değmiş:)
    İyi haftalar!

  2. Yoruldum ben biraz! Bloğa post koyamıyorum sırf şu tatminsizlik yüzünden, binlerce fotoğraf çekip ters düşeceğim sonra da onların arasından zor seçeceğim diye korkudan koptum olaydan:) Yaşlılık zor anlayacağın, tükeniveriyor insan:))

    Senin de haftan harika geçsin…

  3. Demet

    Kitana; Yalnız olmadığımı bilmek güzel :) Ben artık içmeyeceksem yapıp fotoğrafını çekiyorum :)) Yani fotoğrafını çekmek için çay – kahve yaptığım oluyor, ne günlere geldik :)))

  4. Demet

    Ayda – cafenoHut; Geciktim dönmekte.. Ama bu ara blog’ la aram iyi gibi, makineyi elime tekrar aldığımdan beri sıklıkla, daha çok istek duyar oldum yazmaya.. Fotoğrafım yoksa cepte, yazmak da istemiyorum sanırım.. Bu arada, sen yaşlı filan değilsin – biz aynı yaştayız :) Hala ikna olmadıysan, o zaman ben de yaşlıyım :))) Ruhumuz genç kalsın diyeceğim, yaş mühim değil ama biz hep öyle kalacağız gibi ;)