İki

21 Ağustos 2009′ da başlamışım blog yazmaya, tesadüfi olarak bugün aklıma geldi, dur bakayım ilk yazıma dediğimde anımsadım o günün bugün olduğunu…

iki_2

Kaynak

Zaman ne çabuk geçiyor, değil mi? O gün ne tereddütlerle yazı yazdığımı, yayınlayıp yayınlamama kararsızlığımı, sanki boşluğa sesleniyormuş gibi içinde olduğum garip hisleri dün gibi hatırlıyorum.

iki_1

Kaynak

Ramazan’ ın ilk günü imiş yazmaya başladığımda, o gün içime bir istek geldiğini yazmışım ve hiç gitmemesini temenni etmişim :) Sanırım öyle yürekten dilemişim ki bu istek gitmeyi bırak, kaldığı yetmiyor gibi arttıkça artıyor :))

iki_3

Kaynak

Ne güzel arkadaşlıklar kattı bu blog bana, ne çok şey öğrendim buralarda… İyi ki başlamışım yazmaya diyorum şimdi; bazen bu uğurda uykusuz kalsam da, türlü zorluklar içerisinde blogumu güncellemeye çalışsam da, kimileri tarafından bedavaya vakit harcıyormuşum gibi değerlendirilsem de burada olmaktan çok ama çok mutluyum :)

iki_4

Kaynak

Tabii, yazmaya devam etmemin, hala buralarda olmamın en büyük sebeplerinden biri de sizlersiniz – iyi ki varsınız :) Yorumlar olmasa, kimseden ses çıkmasa herhalde, bu kadar uzun süre kendi kendimi motive edemezdim, bir noktadan sonra sessiz çığlıklarım, serzenişlerim, sevinç nidalarım gömülürdü derinliklere…

Öyle ya da böyle iki yılı devirdik yalnız… Hep beraber daha nice iki yıllara olur inşallah; klavyenin ucunda da olsa hayatlarımıza değer katmaya devam ederiz sağlık, mutluluk içerisinde…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 yorumlar

  1. Demet

    moda_kesh; İnşallah canım ;) Teşekkür ederim güzel dileklerin için…

  2. Demet

    sevvgili hayat; Çok teşekkür ederim canım :) Hep beraber inşallah…

  3. iyki yazmışsın,iyki bizi de blogun vesilesiyle hayatının içine almışsın, iyki seni tanımışız canım:) çok senelerce yazman, çok senelerce okumam, çok daha yakından tanışmak, çok daha sıkı kaynaşmak dileğiyle:)))

  4. Canım benim nice nice senelere çok çok güzel,neşeli,cıvıl cıvıl,kadınsal,eşsel,çevresel,EVRENsel :) postlarla inşallah.Sen de iyiki varsın.
    Yaşasın Blog yazarı olmanın ayrıcalığı,farkındalığı:))

  5. sen de iyi ki yazmaya devam etmişsin canım. seviyorum seni! nice yılları olsun blogunun ;D

  6. ankara düşleri

    nice yıllara demetçim :))
    sen hep yaz olur mu :))

  7. Demet

    hayat güzel; Ne güzel dilekler bunlar :) Ben de seni tanıdığıma çok mutluyum canım, iyi ki varsın ;) Artık en kısa zaman zarfı içerisinde yüzyüze görüşmek dileği ile ;)

  8. Demet

    Sihirli Kokosh; Teşekkür ederim canımm :) İnşallah hep beraber nice nice yıllara ;)

  9. Demet

    Antigone; Ben de seni seviyorum canım :) İnşallah hep beraber nice nice yıllarımız olur sağlıkla sıhhatle…

  10. Demet

    Bernacan; Teşekkür ederim Berna’ cığım, öpüyorum seni :)

  11. Demet

    ankara düşleri; Çok teşekkür ederim canım. Sağlığım, sıhhatim yerinde oldukça uzuuun uzuuun yıllar burada olmayı istiyorum ben de :)

  12. Demet

    hayat melodisi; Teşekkür ederim Gülin’ ciğim :)

  13. demetcim, seninle ilk karşılaştığımız gün sempatik, sevecen, hayat dolu olduğun o kadar belliydi ki! İki sene geçmiş olduğunu hiç farketmedim çünkü hala aynı heyecanla yazıyorsun bence ki takip ettiğim yazılar içinde “Demet ne yazmış acaba?” diye hala ben de aynı heyecanla açıp bakıyorum, kaldı ki öyle uzun yazıları okumayı pek sevmem:)
    yorum yazmasam, burda olduğumu pek farkettirmesem de (benim gibi olanların sayısı da çoktur eminim) seni takip etmeye devam edicem.
    sevgiyle kal…

  14. Demet

    ilktaki; Ne mutlu ettin canım yorum bırakmakla :) Güzel sözlerin için çooook teşekkür ederim, motive oldum bak :) Sevgilerimle…

Gezinme