Nişan Tepsimiz _

nişan tepsisi11

nişan tepsisi

Sevgili hayat güzel‘ in kendi yaptığı nişan tepsisini blogunda paylaşmasıyla kafamda şimşekler çaktı. Benim de kendi nişanımda bir tepsi vardı kullandığımız; gerçi benim yapmak için fırsatım olmamıştı o zaman; Eminönü’nden eşimin annesi almıştı. Onu da öyle bir baştan savma yapmışlar ki ucundan tutup hafiften çekiştirmemle tepsim çıplak kalmıştı :)) Neyse ki nişanımdan önce değil :D

Ne diyordum… İşte o çakan şimşekten sonra “Evet yaaa!” dedim; bizim de bir nişanımız olacak yakındaaa… “Bu cici geline neden kendi tepsimi süsleyip ona özel bir nişan tepsisi yapmayayım ki!” dedim… Abisi ile hem ortak bir paylaşımları olur, değil mi? :)) İkisinin de nişanında aynı tepsi, sadece farklı görünümlerde :)) Ama, onunki daha güzel oldu sanki; hıh :p

Kendi tepsimin fotoğrafını bulursam yayınlarım ama benim nişanımdan pek fotoğrafım yok :( Nasıl olur, değil mi :)) Enteresan bir şekilde o gün fotoğraf çeken birini bulamadım, makinamı verdiğim kardeşim de sağolsun hep saçlarımı çekmişti :))

Neyse, biz gelelim kendi tasarımımız olan nişan tepsisine…

nişan tepsisi10

nişan tepsisi8

Bu gördüğünüz çift güvercini Euroflora’dan almıştım, ne için kullanacağımı dahi bilmeden ilk görüşte aşk derler ya, hemen alıp sepetime atmıştım. Yanımda görümcem de vardı; onu bekarlığa veda partisinde toka olarak kullanmayı düşünmüştü. Gerçi ben de onun için gözüm gibi bakıyordum bu güvercinlere, altlarına tüylerden yuvalarını bile yapmıştım :)) Amaaa, tepsiyi elime alınca, bu güvercinleri köşeye kondurmadan edemedim, nasıl olmuş görümceee? :)) Eğer onları başına kondurmak istiyorsan hala ama yenisini alırız ;)
Buyrun görsel şölene efendim :) Ne dersiniz, düğün-dernek işine de girelim mi? :))

nişan tepsisi4

nişan tepsisi3

nişan tepsisi2

nişan tepsisi9

nişan tepsisi7

nişan tepsisi5

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 yorumlar

  1. Billur Özkılıç

    aman allahımmmm… bu ne güzel bir tepsi olmuş yani… benim dahiyane fikirlere sahip olan yengecimmmm… tam yerine kondurmuşsun güvercinleri… bekarlığa veda partisinde de istiyorum tabi ki =) o farklı bir anlam taşır benim için… ellerine sağlık hiçbirşey ile kıyaslanamayacak kadar mükemmel olmuş… çok çok ama çok şaşırdım ve çok mutlu oldum….

    senin gibi bir yengem olduğu için çok şanslıyım =)

    SENİ ÇOK SEVİYORUMMM… muahhhh.. muahhhh…

  2. ZELİHA-UMUTSEPETİ

    Oyy çok güzel tepsiler bunlar..
    Bence kesinlikle düğün dernek işine girmelisin :)
    Şimdiye kadar durduğun kabahat :)
    Mutlu pazarlar..

  3. Cheerful Demet

    ZELİHA-UMUTSEPETİ – Çok teşekkür ederim Zelihacım güzel sözlerin için :) Beğenmene çok sevindim ve motivasyon için de ayrıca teşekkür :)

    Billur Özkılıç – Ben de seni çok seviyorum canım :) Biraz önce telefonda da dediğim gibi güvercinler konusunda tereddüt etmiştim ilk etapta :) Neyse ki alnımızın akıyla çıktık bu işten de :D Bakalım ne zaman kullanmak nasip olacak, hayırlısı diyelim :) O zamana kadar ben tepsini muhafaza etmeye devam ediyorum :)))

  4. moda_kesh

    demet şubat başı nişanım var ve ben bu tepsiye bayıldım bana neler kullandığını yazar mısın canım çok çok güzel olmuş bayıldım

  5. Cheerful Demet

    moda_kesh – Tabii ki canım, yazarım, ne demek :) Öncelikle mutluluklar dilerim şimdiden, Allah devamını getirsin inşallah…

    Tepside kullanılanlar: Dantel (kenarlarına), saten kumaş (iç kısmına), süslemek için de: boncuklu dantel (gelinlikçilerde bulabilirsin, özellikle Eminönü'nde), tül, inci, taş, bir çift de güvercin :))

    Umarım yardımcı olabilmişimdir…

  6. moda_kesh

    demetçim çok teşekkür ederim bende paylaşırım zaten sonucu canım benim çok tatlıısn ya yarın ilk işim mefruşatçıları talan etmek olacak:)))

  7. Cheerful Demet

    moda_kesh – Teşekkür ederim canımcım :) Takipteyim, sonucu merakla bekliyorum :) Kolay gelsin ;)

  8. hayat güzel

    çok güzel olmuş demetcim ellerine sağlık. özellikle o kuşlar çok cici çok romantik bi hava katmış tepsiye:) ben çok beğendim:)

    ilham verebildiysem ne mutlu bana:) vallahi o cümlen pek mutlu etti beni:) senin gibi marifetli birisinden duyduğum için sanırım:)

  9. Cheerful Demet

    hayat güzel – Çok teşekkür ederim canım hem yorumun hem de ilhamın için :) Öyle deme, hepimiz mutlaka bir yerlerde birbirimizden ilham alıyoruz farkında olarak ya da olmayarak, gördüğümüz bir resmin bilinçaltımızda bizi yönlendirdiğini bile anlamıyoruz aslında çoğu zaman :) Sen tasarımlarını paylaşmaya devam et ;) Ben zevkle takip ediyorum *_*

  10. hayat güzel

    çok teşekkür ederim canım beni motive ettin valla:) ama hiç mütevazilik yapma; sen o kadar yaratıcısın o kadar beceriklisin ki o yüzden ilham veren taraf sensin hep:) hem bana hem bi çok izleyicine:)

  11. Cheerful Demet

    hayat güzel – :) Teşekkür ederim canım benim, şımartıyorsun beni *_* Çok öpüyorum tatlım…

  12. hayat güzel

    valla laf olsun ya da iltifat olsun diye demiyorum, çok samimiyim söylediklerimde:) şımar canım, hakkın:) ben de seni öpüyorum :*

  13. Cheerful Demet

    hayat güzel – Çoook teşekkür ediyoruuumm :)

  14. yok böyle tepsi!bravo Demet harika bir iş çıkarmışsın:)çok ama çok beğendim..kuşlara ayrı bir bayıldım zaten,ne kadar zevklisin kız:))

  15. Cheerful Demet

    Filiz – *_* Teşekkür ederim güzel sözlerin için canımm :) Beğenmene çok sevindim =)

  16. EMİNE ÖZTÜRK

    çoook güzel, zarif, tepsi de tam gelin gibi olmuş aslında.. ellerinize sağlık.. tasarım çok şık … güvercinleri de yerine oturtmuşsunuz… yeni nişanlı çiftimiz, kumru gibi olurlar inşallah…

  17. Cheerful Demet

    EMİNE – Çok teşekkür ederim güzel sözleriniz ve dilekleriniz için :) Amin…

  18. Demet

    inanirsakolurbence; Teşekkür ederim canım :)

Gezinme