Demetoloji Dükkan’ dan Nasıl Sipariş Verilir?

Demetoloji Dükkan‘ ı aktif hale getirdikten sonra gerek e-mail’ le gerekse çeşitli sosyal medya kanallarında bırakılan yorumlarda en çok aldığım soru nasıl sipariş verildiğine yönelik oluyor. Dükkanın satış ve koşullar kısmında ödeme şeklini her ne kadar belirtmiş olsam da ve birebir gelen maillerde bilgilendirme yapsam da blogum aracılığı ile bir kez daha değinmek istedim.

Dükkandan satın almak istediğiniz ürünler için şu an iki şekilde ödeme kabul edebiliyorum;

1 – PayPal ile;

Demetoloji Dükkan’ dan satın almak istediğiniz bir ürünü sepete eklediğinizde otomatik olarak Paypal ödeme sistemine yönlendiriliyorsunuz. Kullanımı oldukça kolay ve bu şekilde kredi kartı ile de ödeme yapabiliyorsunuz.

2 – Havale – eft yöntemi ile;

Olur da Paypal kullanmak istemezseniz ya da Paypal hesabınız yoksa ve açmak da istemiyorsanız, ister dükkan üzerinden “mesaj gönder” butonu ile isterseniz demet@demetoloji.com adresine satın almak istediğiniz ürün bilgilerini ileterek benden ödeme yapacağınız banka bilgilerini talep edebilirsiniz; bu şekilde de havale – eft yöntemi ile ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

Not : Şu anda kapıda ödeme sistemi bulunmamaktadır. Ödeme gerçekleştikten sonra bir iş günü içerisinde istediğiniz kargo firması ile paketinizin gönderimi sağlanmaktadır – biliyorsunuz :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 yorumlar

  1. Yalnız benim paypal hesabım yok ama alışveriş yapabildim normal kredi kartıyla ilgili bilgileri vererek alışveriş yapılabiliyor ebay gibi.Ismine ne deniyor bilmiyorum ama.Bildireyim dedim:)

  2. Anlattığınız şeyi yanlış okuduğumu şu an farkettim:) benim dediğimi siz zaten yazmışsınız:) iyi günler

  3. eline sağlık demett :) inş bir gün ben de sipariş vericem bu güzel şeylerden.. bol kazançlar diliyorum..