Hastayım ama Bulaştırmam; Korkmayınn :))

Hasta-masta geldim yine vallahi… Burnum silmekten kıpkırmızı oldu, acıyor artık… Bu sabah güne “sümüklü” başladım :)) Hala da öyleyim *_*
Neyse ki bloglar arası grip bulaşıcı değil henüz, doyasıya sarılıp öpebilirim hepinizi :)) Mucakkaa mucakkaaa :D
Bugün değişen ses tonum neticesinde telefonda kimsecikler tanımadı beni, görümcem dahil :o :D
Gülüyorum ama bakmayın; nefes alamıyorum resmen… Çok kötü bir durum yaa…
Geçen sene değil de bu sene bugünlerde evlenmek isteseymişim eğer, nikah salonuna bir kutu Selpak mendille gidecekmişim :)))
Memur – Siz, sayın Demet Şen…
Ben – Hapşuuu…
Memur – .. oğlu…
Ben hırıltılar eşliğinde, sümkürürken filan :D
Iyyy, iğrenç :))))
Herhalde bir gelinin o gün başına gelmesini isteyebileceği son şeylerden biridir; grip olmak, yüzünde kapanmaz bir sivilce çıkması, dudağının uçuklaması,…
İnsanın hayatında bir kez yaşanan şeyler ne strese sokuyor insanı, hep üstüne titreyince de başına birşey geliyor…
Gerçi benim gibi pimpirikli bir hatunun başına hiçbirşey gelmedi neyse ki :) O yüzden endişelenmeyin henüz evlenmeyen arkadaşlarım, size de birşeycik olmaz; içinizi ferah tutun :))
Geçen sene 10 Ocak’ ta İstanbul’ da bahar havası yaşandı, düğünümüz bitince yağmur yağmaya başladı – evliliğimle bereket getirdim :)) Fotoğraflarımı gönlümce Yıldız Parkı’ nda çekildim *-* Gelin ayakkabılarımı Lovely Shoes’ dan getirtmiştim, biliyorsunuz. Topuğu kırılmadı :D O topukla gelinliğin eteğine dolanıp yerlere yapışmadım :))) En büyük korkularımdan biriydi, hehe :D Sanırım yaşadığım tek sorun, saçımla ilgili olandı; düşündüğüm gibi saçlarım konusunda ilk etapta mutlu olamadım ve kuaför değiştirmek zorunda kaldım. Detayları geçen sene yazdığım bu yazımdan ve bu yazımdan inceleyebilirsiniz.
Çok şükür ben atlattım o günleri, şimdi sırada yeni arkadaşlarım var, bu yolda olan herkese bol sabır diliyorum :) Herşey gönlünüze göre olur inşallah. Kafanıza hiçbişeyi takmayın, herşey gelip geçiyor; bir senelik deneyimli gelin konuşuyor :))

Not: Ohh bee, artık taze gelin değilim, haha :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 yorumlar

  1. Cheerful Demet

    celebi74 – Teşekkür ederim, bugün daha iyiyim neyse ki :)

    esra – İnşallah Esra'cım, toparlanmaya çalışıyorum *-*

Gezinme