İstanbul Kanatlarımın Altında

Yanlış bilmiyorsam 54. kattaydı bulunduğum nokta… Oraya ulaşmak için asansörde geçirdiğim vakitten her ne kadar memnun olmasam da kapıdan dışarı çıkmamla gördüklerim tam anlamı ile “İstanbul kanatlarımın altında” dedirtti bana…

sapphireavm

Ve adımımı atar atmaz anladım ki havalar oralarda epeyce rüzgarlıymış :) Hani camlarla çevrelemeseler belki de ben kuş olur uçardım İstanbul üzerinden; şöyle İzmir semalarına doğru – hazır fırsatını bulmuşken :))

sapphire5avm

Herşey oyuncak gibiydi oradan bakınca…

sapphire3avm

Şanslısınız; buradan Mövenpick oteli tepeden görebilirsiniz…

sapphire4avm

Sabancı’ nın ikiz kulelerinin endamını…

sapphireavm2

Ve tabii çok daha fazlasını…

sapphire

Merak ettiyseniz eğer, sizi Levent’ te Sapphire Alışveriş Merkezi’ ne alalım; Seyir Terası’ na gitmek için 15 TL karşılığı bir bilet alırsanız hemen girişte; bu görsel şölenden siz de sınırsız faydalanabilirsiniz. Yalnız yanınıza hırka, eldiven, bere almayı unutmayın; malum orada havalar oldukça soğuk :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 yorumlar

  1. bahar celenk

    Istanbul`a 2 gunlugune geldim.Birinci gun sel uyarisi verildi ve sokaga cikamamistik.Ikinci gun ise aksma kadar olan vaktimizi donarak elimizden geldigince gezdik.Insallah uzun bir vakitle gelebiliriz ve bu guzel gorsel solene biz de taniklik ederiz.Fotograflar cok guzeldi,eline saglik Demetcigim:)

  2. Oyuncak gibi herşey.. Biraz korkutucu sanki :)
    Fotoğraflar ne kadar net Demetcim. Ben de aldm DSLR. Bugün-yarın gelecek. Çok merak ediyorum. Nasıl, zorlandın mı? Ben kurs bulamadım henüz burada. O yüzden kendim öğrenmeye çalışacağım. Sen nasıl keşfediyorsun. Bu arada benimki D500 ama ayrıca lens almadım. Standart lensiyle başlayayım, ileride belki almayı düşünürüm. Gerçi sen çok fark var yazmışsın, aklım kalmadı değil :)

  3. Demet

    bahar celenk; Baharcım, seni burda görmek ne güzel :) Sık sık yorum isterim artık :)) İstanbul’ a yazın uğramalı gezmek için; bahar gelmesine rağmen hala yağmuru, soğuğu dinmedi – hiç İzmir’ imize benzemiyor vallahi :)) Fotoğraflar henüz yeni makine ile acemi denemeleri ama beğenmene çok sevindim vallahi *-* Bu arada, sen de blog yazsana yaa; okuyayım ben de ;) Öpüyorum canım…

  4. Demet

    nazo; Var ya Twitter’ da gördüm, fotografium’ u sormuştun, işyerinde internet yasak, yazamadım sana bir türlü… Bugün eve gelince blogdan yorum bırakayım dedim, sen yazmışsın :)) Kalplerimiz karşılıklıymış mı demeliyim, bilemedim :))) Öncelikle şunu belirteyim; ben de makinemi fotografium üzerinden aldım, çok da memnun kaldım hizmetlerinden. Benimki 450D; niye bilmem ama ben hiç 500D almayı düşünmedim. Ya 450D ya da 550D dedim, sonra düşündüm 550D hem daha pahalı, hem de ben çömezim, git dedim 450D al, yanına bir lens. Prof. olursan dedim Canon 5D Mark II alırsın dedim kendime :p Kaç sene sonra, bilmem ama :))) Makineyi ilk elime aldığımda gece çekmeye çalıştığımdan saçmasapan görüntüler çekip üzülmüştüm açıkçası :D Bu makine bozuk yaa filan diyordum :p Ben on numara fotoğrafçıyım ya, haha :D Kurs düşündüm ama biraz öteledim. Nedenine gelince; internette herşey o kadar açık ve bol kaynak var ki önce kendim denemeliyim dedim. Belki kurs parasından yırtarım :p Kursta da teorik bilgiler verecekler, ben önce kitapçığını okuyup bol bol deneme yapmayı düşünüyorum. Bir tane de kitap aldım fotoğrafçılıkla ilgili, oradan da okuyorum birşeyler. Biraz önce yazdım blogumda. Lens konusunda ise eminim sen de ihtiyaç duyacaksın; eğer ki alan derinliği konusu özellikle ilgini çekiyorsa *-* Ben iki lensin kıyaslamalı fotoğraflarını koyacağım bloguma birkaç güne; oradan da inceleme şansı bulabilirsin. Ayyy, ne uzun yazdım :) Sonuç itibari ile, senin de fotoğraf makinen hayırlı olsun tatlım, takipteyim yeni fotoğraflarını ;) Yine iletişimde kalırız, öğreniriz bir şekilde ;)

  5. Demet

    hayatmelodisi; :)) Birazcık yüksek, evet :D

  6. Ayyyy ayyyy sabah sabah harka geldi demetim bunlar bana. Pek güzel olmuş fotoğrafların ellerin dert görmesin.
    İstanbula gelmeli kesin bu tarasada çıkmalı :D

  7. Demet

    kitapcadisi; Kesinlikle canım benim :) Gelirsen haber ver ama mutlaka ;)

  8. faotoğraflar o kadar güzel ki:))) muhteşem.makine alırsam kesinlikle canon alıcam bu resimleri gördükten sonra

Gezinme