Leopar Kutunun İçindeki Cennet

Evet, kaldığımız yerden devam edelim;

Geçtiğimiz haftasonu görümcem tarafından bir poşet ulaştırıldı bana; içinde ne var diye bir bakayım dediğimde gözlerime inanamadım.

Sizce ne olabilir? :)

Cevap vereyim hadi sizi fazla da merakta bırakmadan; bir yığın ıvır zıvır!! Kimilerine cehennem azabı yaşatabilecek türden çöp parçaları ama benim için arayıp da bulamayacağım türden bir cennet sanki :)

Hiç beklemediğim bir anda kapıma gelen bu cicişlerin beni ne kadar mutlu ettiğini tahmin edersiniz :) Sonradan öğrendim ki görümcemin bir arkadaşının çalıştığı mağaza bu parçaları elden çıkarıyormuş, “Çöpe atılacağına Demet Abla’ ya verelim” diye düşünmüşler; ne de iyi etmişler :) Bu arada, çöpçü ben oluyorum :)))

Birkaç parçayı göstereyim size; onların altın çöp olduğuna karar vereceksiniz siz de :) Bu da altın çilek gibi birşey oldu ama neyyse :D

leoparkutudan1

leoparkutudan2

leoparkutudan3

leoparkutudan4

leoparkutudan5

Hepsi bu kadar değil elbette :) İçlerinde bir tanesi var ki görünce siz de hayran kalacaksınız… Mor rengi ile beni büyüleyen o parçayı kendime sakladım ve hemen değerlendirdim :) Nasıl bir sonuç elde ettiğimi ise diğer yazımda sizlerle paylaşacağım; hadi birazcık da merak uyandırayım -*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 yorumlar

  1. bunlardan süper peçete halkası olurmuş tabii sayısı yeterliyse;) ben bu aralar deli gibi peçete halkası yaptım da o yüzden gördüğüm herşeye peçete halkası gözüyle bakıyorum sanırım:) tabii çok güzel tokalar ve broşlarda olur… ayy napsan olur kuzum çok güzeller:) sen bunları çok güzel değerlendirirsin eminim:)

  2. Ya inanmıyoruuuuuumm çok kısmetlisin kıss sen var yaa!:))Güle güle değerlendir ne çöpü ya ne çöpü yazık olurdu bunlara şimdi sen bunları kim bilir ne yaparsın merakla bekliyorum hele ki şu mor parçayı:))Öptüm

  3. Demet

    hayatmelodisi – Değil mi :)) Böyle çöpe can kurban :D

  4. Demet

    hayat güzel – Evet, peçete halkası olabilir dediğin gibi tatlım. Sayısı yetersiz ama :)) Kıyafetlerin üzerinde de şık durur, bakalım nereye konduracağım onları :))

  5. Demet

    Sihirli Değnek – Bu konuda şansım yaver gitti gerçekten :) Teşekkür ederim canım benim. Mor parçanın değerlendirilmiş halini yayınladım bu arada; bak bakalım bloguma *-* Ben de çok öptüm canımcım.

Gezinme