T-Shirt’ ten Elbiseye Dönüşüm

Dün yolda yürürken bebek kıyafetleri satan bir mağazanın önünde bir sepet dikkatimi çekti, kendime ıvır zıvır bulabilir miyim diye didiklerken tam da istediğim gibi bir t-shirt düştü elime ve onu elbiseye dönüştürme hevesi ile hemen aldım, nakit olarak :) Zaten fiyatı 2 TL idi :))

Önce bol kesim bir etek eklemeyi düşündüm t-shirt’ ün altına. Hobi odama girdiğimde ise istemsiz şekilde elime gelen tüm malzemeler birbirini tamamladı ve ortaya böyle dar ama şirin bir gece elbisesi çıktı *-*

Şu an bu elbiseyi bir bebeğin üzerinde görmek için sabırsızlanıyorum :) Öyle içime sinen bir çalışma oldu ki; geçenlerde diktiğim fiyonklu eteğin tahtını sallandırdı şimdiden :))

Ve hemen aklıma kendi t-shirt’ lerimi de elbiseye dönüştürme fikrini getirdi :)) Yakında yapılacaklar listesine alarak çok da uzatmadan elbisenin görsellerine geçiyorum ;) Yalnız bu elbisenin kaç aylık bir bebeğe uygun olduğu ise merak konusu *-* Evde bebek olmayınca anlamak zor oluyor çünkü :))

bebek kıyafeti_1

bebek kıyafeti_2

bebek kıyafeti_3

bebek kıyafeti_4

bebek kıyafeti_5

bebek kıyafeti_6
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

32 yorumlar

  1. Bu harika olmuş.. Ellerine sağlık.
    Çok özendim, resmen ciddi ciddi ben de mi dalsam çocuk elbisesi dikim işine dedim ama bir de ona heveslenirsem vay halime…
    Çok şirin gerçekten, bu fikirden yola çıkarak tonla değişik elbise yapılabilir…

  2. Ayyy bu nasıl kokoş,nasıl cici bir elbise olmuş böyle :) Demetcim birgün kızın olursa artık düşünemiyorum nasıl kokoş yaparsın onu :) Ama çok şanslı olacak senin gibi bir anneye sahip olduğu için.Sevgiler :)

  3. fashionhousebyzeto

    Ayy süper olmuş yaa ellerine sağlık canım çok ama çoook şirin:)

  4. Nüket Tuzcuoğlu

    çok süslü olmuş iyi fikir, ellerine sağlık. fotoğrafdan görebildiğim kadarıyla, 1 yaş üzerine olur, sevgiler .)

  5. süper bişey olmuş.bende yeğenim için haftasonu olacak bir düğünde giysin diye bişeler düşünüyordum.iyi fikir.ama ben sıfırdan bişey yapayım diye düşünmüştüm aslında :)
    teşekkürler paylaşımın için ;D

  6. Demet

    cafenoHut; Katılıyorum sana nohutçuk. Çok basit ama ufak dokunuşlarla farklılaşabilecek bir sürü elbise yapılabilir… Keşke daha çok zamanım olsa… Akşamları işten eve gelince, bir-iki saat içinde ancak bu kadar oluyor… Seni de dikiş işlerinde görmek isterim açıkçası; zevkini, hünerini orda da görelim ;)

  7. Demet

    gülsüm büşra; Teşekkür ederim canım. Blogunu izlemeye aldım, 334. izleyicinim ;) Fırsat bulduğumda inceleyeceğimden emin olabilirsin ;)

  8. Demet

    moda_kesh; Teşekkür ederim, pembe düşler ülkesinin kraliçesi :)

  9. Demet

    Aktuelmoda; Teşekkür ederim canım. Eğer kız olmazsa tüm kokoşluk hayallerim suya düşecek zaten :D Oğlumu kız yaparım diye korkuyorum :))))

  10. Demet

    Antigone; Teşekkür ederim canım *-* Kendimi geliştiriyorum ;)

  11. Demet

    ssdesignbutik; Çoook sağol tatlım. Mucks *-*

  12. Demet

    hayatmelodisi; Teşekkürler tatlım :) 1-2 yaş mı; peki o zaman :))

  13. Demet

    fashionhousebyzeto; Teşekkür ederim Zetocan ;)

  14. Demet

    Nüket Tuzcuoğlu; Teşekkür ederimmm… Bakalım kime kısmet olacak *-*

  15. Demet

    uğurböceği; Ben teşekkür ederim canım, fikir verdiyse ;) Kolay gelsin sana ;)

  16. çok güzel olmuş genç kızların giydiği abiyeler gibi :)

  17. Çok süslü olmuş :) Giyimine özen gösteren bebekler için :P

  18. Demet

    kitapcadisi; Teşekkür ederim tatlım :)

  19. Demet

    busybody; Haha :D Aynen öyle vallahi :))

  20. harika bir üretim gücünüz var maşallah :)
    Bunu giyen bebekte pek bi süslü kokoş olucak… ellerinize sağlık

  21. Demet

    Özge; Teşekkür ederim Özgecim ;) Evet, bunu hangi bebek giyecek, merak içerisindeyim ben de :))

  22. Yaptıklarına hayran kaldım…. İnternette birşey araştırırken tesadüfen buldum bloğunu… İşimin çok yoğun olmasına aldırmadan geçmiş yazılarına, yaptıklarına, fotoğraflara baktım. Gerçekten çok renkli, cıvıl cıvıl birisin.. Bu arada yaptığın kokoş elbise sanırım benim kokoş kızıma olur… Çevrende hediye edecek birini bulamazsan ilk aklına gelicek cimcime benim GÜNEŞ’îm olsun lütfen :)
    Ürettiklerini, yenilediklerini, çektiğin güzel fotoğrafların takipçisiyim bundan sonra :)

  23. Demet

    Nurcan; Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için, burada keyifli vakit geçirmene de ayrıca sevindim :) O elbiseyi bir gün çocuk sahibi olmak istediğimde, eğer ki kızım olmazsa hediye etmeyi düşünüyorum *-* Muhtemelen senin Güneş’ in çoook büyümüş olur o zamana ama :))) Bundan sonra daha sık iletişimde kalmak dileği ile öyleyse… Bloguma hoşgeldin diyerek güzel bir akşam dilerim sana ;)

Gezinme