Düğün Kombini

Aslında bu yazıyı dün hazırlamam gerekiyordu; yani kendime öyle söz vermiştim ama sözümde duramadım :) Sebebi malum İkea gezim oldu; ki iş çıkışı Anadolu Yakası’ ndan Avrupa Yakası’ nın bir ucuna geçmek istediğim için aklıma hayret eden zavallı ayaklarım beni topukluların üzerinde protesto etti resmen :)) Gecenin bir yarısı canım evime ulaştığımda ise o ayaklar beni programlanmış gibi yatağa taşıdı… Detaylar ilerleyen yazılarımda olsun. Ben şimdi eşimin çektiği yarım yamalak fotoğraflardan seçebildiğim birkaç fotoğrafımı paylaşayım sizinle -*

Demiştim ya; buna kombin fotoğrafı demeye bin şahit ister diye; hakikaten yanılmamışım. Eşim 100 poz çekip sadece dişe dokunur 3-4 tane konuya uygun fotoğraf yakalamış ya; ayakta alkışladım kendisini :)) Ben detayları çekmesini istedikçe kendisi fotoğrafların büyük kısmında yüzümü çekmiş :D Zaten yüzüm kombinin en önemli detayı, değil mi? :)) Boydan aldığı pozlarda ise elinde makineyi sarstığı için istediğim netliği yakalayamamış. Sınıfta kaldın sen koca! Hıh! :))

düğün kombini2

Aslında kıyafetim çok sade. Benim gibi renklerle barışık bir insana tezat bir sadelikte hem de :) Katıldığımız düğün bir arkadaşın olunca, fazla da allanıp pullanıp gitmek istemedim; ki çok yakınım olmadıkça düğünü sahiplenir gibi gelinin teyze kızları ile yarışır edada masada poz vermek istemiyorum :)) Yine de şıklıktan taviz vermemek lazım ama, değil mi?

Aklıma gelmişken; benim gösterdiğim özeni başkaları da gösterse ne güzel olur! Bazen kot pantolonla sahneye çıkmış dans eden çiftler görüyorum da; sanki piknik dönüşü uğramışlar gibi :) Oldu olacak, tüpünüzü de getirseydiniz yanınızda diyorum, ipinizi, topunuzu filan :D

Neyse biz kombine dönelim efendim:

Kıyafetimin temasını çoraplarım oluşturuyor aslında. Yeni aldığım ufak bir şey; bir çorap, hatta bazen bir küpe için kombin yapmışlığım vardır :)) Bu da onlardan biri.

Pazar günü İstanbul’ da havanın serin olmasını fırsat bilip dantelli çoraplarıma göz koydum giymek için. Onları uzun süre arayıp kış sonuna doğru bulunca giymek için bu anı bekliyordum desem yalan söylemiş olmam :))

düğün kombini3

Çorabın rengi kırık beyaz tonlarında olunca – ya da ekru rengi, artık ne derseniz – henüz giymediğim aynı renkteki bir gece kıyafetinin broşunu ödünç alıp kendisi ile uydurdum :) Siyah ve kırık beyaz renklerinden oluşan kombinimi yaptığım tokalardan biri ile abartabilirdim ama abartmadım :D

düğün kombini4

Kombinin kuralı gereği neyi nereden aldığımı da yazayım da iki yıllık blog yazarıyız şunun şurasında; ayıp olmasın :))

Siyah Elbise – Koton
Siyah Ceket – Koton
Siyah Çanta – Koton

Şimdi siz beni sadece Koton’ dan giyiniyor sanmayın; hepsi rastlantı sonucu bir araya gelmiş ve değişik zamanlarda satın alınmış parçalardır :)) Benim dolabımın müdavimleri Adil Işık’ tır – söylemeden geçemeyeceğim *-*

Kaldığım yerden devam edeyim:

Çorap – Katia
Ayakkabı – Beta
Kolye / Küpe – Batik (burada paylaşmıştım)

Sanırım alnımın akı ile düğün kombinini paylaşmayı bitirdim :)) Bir sonraki kombinde görüşmek üzere diyerek kapanışı yapıyorum *-* Ammaa kombin temalı yeni bir yazı ne zaman karşınıza gelir, bilmem. Bir ikizim olsaydı keşke, o giyerdi, ben çekerdim :))) Olmaz mıydı? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 yorumlar

  1. Demet

    moda_kesh; Teşekkür ederim canım. Aslında aklıma geldi, ama onu önümüzdeki ay bir düğünde mor ayakkabılarla farklı bir kıyafete kombinlemeyi düşünüyorum :))

  2. Çok cici bir düğün kombini olmuş tatlım,çoraplar ve broş bence en önemli ayrıntılar olmuş ve çok güzel bir şıklık oluşmuş :)

  3. hem sade hem şıksın cnm, düğünler o kadar çok ki, herkesinkinde de iddalı olunmaz ama dimi :) sade diyorum ama çoraplar göz dolduruyor, çok hoş. yaz geldi ama benim gözüm hala bu çoraplarda :)

  4. Demet

    aktuelmoda; Güzel yorumun için teşekkür ederim canım, beğenmene çok sevindim :)

  5. Demet

    cecilia; Evet canım, katılıyorum sana ;) Benim de gözüm bu çoraplarda vallahi; dantelin havası ayrı, çok ayrı :) Yorumun için de ayrıca teşekkür ederim, mutlu ettin beni ;)

  6. azıcık kilo almışsın,sen daha da bi güzelleşmişsin kuzum:)

    bu erkeklerin fotoğraf çekme ve poz verme konusundaki becerileri nası geliştirilir ben bu konuya epey kafa yormaya başladım:)

  7. Demet

    hayat güzel; Evet canım, biraz kilo aldım :) Hemen yüzüme yansır zaten :D Ben vermek istiyorum ama onları, yakışmamış :D Kovalım kiloları :)) Erkeklerin fotoğraf çekme becerisi ise muamma :)))

  8. Yasemin bunu çok beğendi:)Sana ne giysen yakışıyor tatlım ne diyim ki şimdi?:)İkizini de istemiyom ben!:/Orjinaller bir tane olur. Bu arada çoraba bittim sen valla değişik çorapları yayınlasan bile yeter.O mor çoraptan buldum ama hala alıcam:( Poff+Püff=En iyisi yatayım:))muckkks

  9. Çok şık olmuşssun canım. bende böyle dantel çorap istiyorum ve çorap için de böyle bir kombib var :)) düğüne, nikaha ise hiç özenmeden gelenlere bende sinir oluyorum. yerine göre giyinmek şart :)

  10. Hehe esler hep yuze calisiyorlar di mi? Ben esimi alistirana kadar neler cektim:D

    Demet’cim bir corap sever olarak, ben de coraplarimi hep kombin kahramani yaparim. Sen de iyi oyle yapmissin. Cok romantik bir corabi dugune goturerek can vermissin;)

  11. Demet

    hayatmelodisi; Çorapların yeri ayrı, evet (L) *-* :)

  12. Demet

    SvGLove; Evet canım, sana katılıyorum :) Hem eşlerin fotoğraf konusunda eğitilme ihtiyaçları hem de çoraplar hakkındaki sevgi dolu sözlerin :)) Benim eşimi fotoğraf konusunda alıştırmak için daha çok uğraşmam lazım yalnız, sen atlatmışsın o süreci neyse ki :))

  13. Demet

    Hande; Teşekkürler Handecim. Havalar soğusun da daha çok dantel çorap alalım ;))

  14. Demet

    Sihirli Değnek; Teşekkür ederim canımcım. Yook yook korkma, ikizim yok benim :)) Zaten ben bile çekemezdim olsaydı :D Neeeee, almadın mı hala mor çorabıııı? Bak yaz geldi. Ya seneye bulamazsan :p :D

  15. çok güzel olmuşsunuz beğendim doğrusu ayrıca çiçekler harika…

Gezinme