Şekilli Delgeç Hastalığına Tutuldum – Bulaşıcıdır : )

Şekilli delgeç hastalığı diye birşey yoktur muhakkak, aslında yoktu demem lâzım; çünkü artık var :) Ben o hastalığa tutuldum; hem de en şekilgeçlerinden :))

şekilli delgeçler_1

Aylarca engel olmuştum kendime, ne güzel… “Çocuk musun sen?!” demiştim, “Ne gerek var!” demiştim, “Herşeye yettin de bir o mu kaldı?!” demiştim, kasaya yöneldiğimde “Zaten şekiller çok küçük” diye vazgeçirmiştim kendimi… {Hepsi almamak için bahane ya, neyse}

Derken olan oldu. Hep aklıma koyduğum bir şeyi o an derinlere gömsem de er ya da geç hayatıma dahil ettiğim gibi buna da “Merhaba” dedim en masumane şekilde :) Yalnızzz… Bir tanesini satın almamla gereksiz (!) bir alışveriş listesi oluşturdum sanırsam kendime :S Ve sadece bir çiçek figüründen şimdi diğer şekillere de bakmadan geçemez oldum.

En kötü haber de; daha büyük şekilli delgeçleri keşfettim, hay o Kabalcı’ ya girmez olaydım – dünyam şaştı {Kabalcı ne diye düşünenlere, Beşiktaş’ taki muazzam kitabevi desem}… Öyle çok beğendim ki her bir şekilgeçi, uzuuun uzuuun hangisini alacağımı düşündüm karşılarında… İşte tam o kumaşları aldıktan sonra.

Hatta fotoğraflarda gördüklerinizin yanına yeni arkadaşları da eklendi desem :) Eşime aldırdım onları da kitapçıya sürükleyip :)) Bir tanesi de bonus oldu zaten; kasaya giderken eşimin elinde bir tane delgeç kalmış; onu da alacağımı zannediyormuş. Öyle olunca onun da benim hakkım olduğunu söyleyerek boynu bükük bırakmadım oralarda sevimli yıldız delgeci :D

şekilli delgeçler_2

Ne yapacağımı, nerede kullanacağımı bile bilmiyorum şimdi bu delgeçleri. Kelebek, yıldız, çiçek, kar tanesi derken yakın zaman içerisinde yalnız tüm seriyi tamamlamaktan korkuyorum :)) Hobi odası dediğim yeri iyice çocuk yuvasına çevirdim de *-*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

29 yorumlar

  1. aa bak şimdi etkinlik delisi bir kız annesiyimmm bunları görse ilk diyeceğii “anne banada kelebekli”:)))

  2. beni de çok gıdıklıyor bu delgeçler

    bu aralar fena halde para harcamak istiyorum ve o yüzden hiç bir alışveriş merkezine gitmiyorum

    biliyorum çünkü hiç işime yaramayacak nevarsa alıp çıkıcam sonra da pişman olucam :)

  3. Diyeceğim ki yeniyıl kartlarını süsleyebilirsin ama ona da daha çok var..aklıma gelirse bişiyler eğer yazarım sana Demetcim:)

  4. Nilhan - Küçük mucizem

    biz kendimizi bir tane ile sınırlandırabildik. hayret.
    küçük bir kelebeğe ikna ettik kızımı. ben aslında nohutun minnak ağacı yaptığı kalpli delgeçten istiyordum ama bulamadım.
    sen bulursun bunları kullanack bir yer.

  5. Delgeçlere bayıldım nerede kullanırım diye sıkılma çocuğun olduğu zaman bunlarla bol bol etkinlik yaparsınız :)))

  6. Hiç girmeseydin keşke Demet’cim bu konuya, ben de o hastalığa yakalanalı 1 ay oldu nerdeyse ve 6-7 çeşit almış bulundum. Antalyada sınırlı çeşit olduğu için bir de internete sardım ki ben hiç girmesek konuya daha iyi olucak… Kullanım yerine gelince, nasılsa buluruz bir yer diye düşünüyorum, köşede durup ilham perileri salmaya devam etsinler :D

  7. Bende bu hastalığa tutuldum sanırım.Şimdilik kürdanların üstüne yapıştırıp atıştırmalıkları servis etmekte bana yardımcı oluyor bu delgeçler,zamanla başka görevler de bulucam sanırım kendilerine:)

  8. Demet

    esra ateş; Evet, haklısın :) Stres attırıyor, orası gerçek :))

  9. Demet

    yaseminkale; :))) Zaten senin sevimli kızının yolladığım tüm hediyelerle fotoğrafı gözümün önünden gitmiyor :) Alıver annesi sen de bir tane kelebekli kızına :))

  10. Demet

    reyyan; Aynı haller bende de var :) Sanırım bahar etkisi; insanda canlılık hissi = yeni şeyler = para harcama isteği :))

  11. Demet

    Zeynep; Teşekkür ederim Zeynep’ ciğim :) Ben birşeyler yaptım dün, paylaşırım haftaya burda; bakalım, nasıl bulacaksın? :)

  12. Demet

    Nilhan – Küçük mucizem; :) Nohut’ unki çiçekti sanırım – görmüştüm ondan da, almadım ama :) Yalnız bir dahaki Kabalcı ziyaretimde onu da almayacağıma söz veremem :)) Hele şu elimdekileri bir değerlendireyim de *-*

  13. Demet

    sezen; Çok doğru :) Geleceğe yatırım gibi birşey oldu bu yani :)

  14. Demet

    seerap; :)) Demek sen de bendensin :) Hem niye aldığımızı düşünüp hem de köşede olmalarından mutluluk duyuyoruz :)))

  15. Demet

    gizem; Evet Gizem’ ciğim; kürdanlarla bu delgeçlerin arası çok iyi :) Pratik bir şekilde estetik sonuçlar almak için ideal ;)

  16. Demet

    kübra; Şekilli makasları da bundan üç yıl önce almıştım – onlar da köşede duruyorlar, arada karton filan kesiyorum :) Yalnız bu delgeçler çok kullanışlı, makaslardan daha çok sevdim ben – aklını çelmek gibi olmasın da :)))

  17. bende geçen gün şekilli kesen makaslardan aldım,
    param yetse bunlardan da alıcaktım,
    insan kendini zabdedemiyor:)))
    bende istiyorum,
    hayırlı akşamlar, sevgiler:))

  18. ilk baştan almalıymışsın :)))bende sende görüp özendim bak şimdi.kabalcıda neler yokki:)

  19. evet demet’cim aynen öyle, bu arada ben bir ikisini değerlendirmeye başladım :) yakında paylaşırım :D

  20. Demetcim,aynen ben de fena gönül verdim bunlara ama alamadım,bayağı da pahalılar.Ben bir de bir kaç şekil birden çıkarıyorlar sandım,bir de tek şekillikmişler,çok pahalı dedim çıktım ama çocuklar gibi her kırtasiyeye girdiğimde başlarındayım…kesin alacağım,fazla sürmez bu platonik aşk.

  21. Demet

    dikisdersi; Evet, aklıma ilk düştüğünde alsaymışım keşke – sonunu bildikten sonra kendine engel olmak da anlamsız :))) Kabalcı’ ya gidersen yalnız dikkat et kendine – çok tehlikeli bir yer orası :D

  22. Demet

    seerap; Ben de birkaç şey yaptım, burada boy gösterirler çok yakında *-*

  23. Demet

    elmalı kurabiye; Eh, o zaman aramıza hoşgeldin :)))) Dediğin gibi biraz pahalılar ama çok ciciler yaa *-*

  24. merhaba demet hanım keçede kesebiliyormuyuz yoksa sadece kağıt ve evamı kesiliyor

  25. Demet

    çiğdem; Merhabalar, sadece kağıt, karton kesebiliyorsunuz.

  26. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Bunların bu çok büyük şekil çıkartanları nerede satılıyor bileniniz varsa söylesin nolur bu boyları ufak kalıyor bazı çalışmalar için :(

  27. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    merhaba,
    nerden aldınız, bir de keçe kesebiliyormusunuz? teşekkürler :)

  28. Demet

    @angle25; Sadece kağıt ve karton kesilebiliyor…

Gezinme